Saç Rengi ve Saç Boyama saç cilalama/pigmentasyon

boyanmış saça pigmentasyon işlemi yinede yapılırmı?

• evet yapılabilir

OY: 3 100,0%
  • hayır yapılamaz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

samantha00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
2
0
34
Herkese merhaba, saç boyama konusunda acil yardıma ihtiyacım var, sırf bunun için bugün siteye üye oldum. birçok bilgili insanın burada olduğunu görüyorum. saçlarımı yıllardır bakıra boyuyordum bir sene önceye kadar sapsarı yaptım ve şimdi bakıra geri dönmeye çalışırken başarısız oldum. daha dün siteden öğrendiğim pigmentasyon işlemini atlayıp saçımı bakıra boyadıgım için dipler güzel oldu(uzatmıstım dipleri) fakat uçlar istemediğim mat bir turuncumsu bakır. daha çok yeni boyadıgımdan ne kadar akıcak bılmıyorum ama muhtemelen müthiş akıcak. Sorum şu: pigmentasyon işlemi için çok mu geç kaldım yoksa boyamış olsamda saça yeniden pigmentasyon işlemi yapabilir miyim? saçlarımda kızıllık yok 7.03 ve 8.44'ü karıstırıp boyadım. şmdi pigmentasyon işlemi yapabiliceksem işlem için ne renk boya seçmem gerektiğini de bilmiyorum. 7.0 veya 8.0 olarak tahmin ediyorum. bilenler bildiklerini paylaşırsa gerçekten çok mutlu olurum. ( o kadar yeniyim ki mesajı dogru yere mi yazıyorum onu da bilmiyorum. yanlış yaptıysam kusuruma bakmayın). sevgiler

Yapabilirsin ama nereye nasıl bir pigmentasyon yapmak istediğini anlayamadım. Uçlara mı istiyorsun?

Fotoğraf koyup ne yapmak istediğini anlatırsan fikir veririz.

öncelikle cevap attığınız için teşekkür ederim. fotograf cekmeye calıstım fakat nedense kamerada turuncu saçlarım kahverengı cıkıyor anlatmaya calısıyım. evet uclara pigmentasyon yapmak istiyorum.yeni çıkan kumral saclarımda bakır renk ıyı tuttu ve tabı tutan bakır cok acık bır ton degıl fakat eskıden platin olan orta ve uc kısımlar da sanki kumral yansıma eksik, tamamen turuncu durumda. bakır parlaklıgı hiç yok. portakal kabugu dedıklerı renk dıyebılırım. bende bu pigmentasyon işemini duyunca acaba o kahvelik mi eksik onu mu saça depolamam gerek dedim. ama bu işin uzmanı olmadıgım ıcın yanılıyor olmam da bır ıhtımal.

X