- 8 Haziran 2015
- 2
- 0
- 34
- Konu Sahibi samantha00
Herkese merhaba, saç boyama konusunda acil yardıma ihtiyacım var, sırf bunun için bugün siteye üye oldum. birçok bilgili insanın burada olduğunu görüyorum. saçlarımı yıllardır bakıra boyuyordum bir sene önceye kadar sapsarı yaptım ve şimdi bakıra geri dönmeye çalışırken başarısız oldum. daha dün siteden öğrendiğim pigmentasyon işlemini atlayıp saçımı bakıra boyadıgım için dipler güzel oldu(uzatmıstım dipleri) fakat uçlar istemediğim mat bir turuncumsu bakır. daha çok yeni boyadıgımdan ne kadar akıcak bılmıyorum ama muhtemelen müthiş akıcak. Sorum şu: pigmentasyon işlemi için çok mu geç kaldım yoksa boyamış olsamda saça yeniden pigmentasyon işlemi yapabilir miyim? saçlarımda kızıllık yok 7.03 ve 8.44'ü karıstırıp boyadım. şmdi pigmentasyon işlemi yapabiliceksem işlem için ne renk boya seçmem gerektiğini de bilmiyorum. 7.0 veya 8.0 olarak tahmin ediyorum. bilenler bildiklerini paylaşırsa gerçekten çok mutlu olurum. ( o kadar yeniyim ki mesajı dogru yere mi yazıyorum onu da bilmiyorum. yanlış yaptıysam kusuruma bakmayın). sevgiler