• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç depresyonundan çıkamıyorum

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Kızlar ben çok güvenilir bi kuaföre gittim antalyada 26 bin takipçisi vardı instada ne bilim sahte olduğunu neyse benim çok uzun saçlarım yoktu ama omzumun aşşağısındaydı şimdi bu saçıma renk aticam derken yaktı ve küt kesti ben kısa saçı kadında hiç beğenmem ama başıma geldi depresyona girdim resmen kendimi hiç beğenmiyorum buraya foto koyucaktım saçlarımın ama kendini gösteriyosun felan derler diye koymicam. Çok kötü hissediyorum kendimi

Benımde kırıkların var diye saçlarımı küt kesmişti kuafor.. kaynak yaptırmıştım uzayana kadar ne iyi olmuştu pskolojim düzelmişti. Kaynak yaptır derim

Profilinde fotoğrafın var zaten niye fotoğraf atmıyorsun ki?:KK53: Kısa saç minyon yüzü olan küçük suratlı kadınlara çok yakışıyor bence. Düşündüm senin yüz hatlarına pek yakışmaz gibi. Ya kaynak ya postiş kullanacaksın mecbur ya da uzamasını bekleyeceksin. Çare bu kadar.

Kızlar benim yüzüm büyük küçük değil hiç yakışmadı allahından bulsun 250 tl verdim çıktım lanet olsun ya

Kızlar kaynak postiş sevmiyorum midemi bulandırıyo hemde kafa derim çok hassas kuru o yüzden yara çıkıyo çoğu zaman yani kullanamam. Çok üzülüyorum çıkamıyorum depresyondan resmen 3 gündür ağlıyorum

Kızlar benim yüzüm büyük küçük değil hiç yakışmadı allahından bulsun 250 tl verdim çıktım lanet olsun ya

Küt diyince ben de cene hizasi filan sandim. Cok da kisalmamis, uzar zaten eski boyutuna birkac aya. Hizli sac uzatan yontemlere bakabilirsin cok dertse.

Kızlar kaynak postiş sevmiyorum midemi bulandırıyo hemde kafa derim çok hassas kuru o yüzden yara çıkıyo çoğu zaman yani kullanamam. Çok üzülüyorum çıkamıyorum depresyondan resmen 3 gündür ağlıyorum
Ağlama üzme kendini doğru soyleyim ben beğendim yüzün güzel yakıstırdim uzatırsın yavaş yavaş

Kızlar evet kötü değil ama benim hiç tarzım değil bidaha kuafore asla gitmicem ne olursa olsun Allahından bulsunlar fake takipciyle insanları yiyolar

Kızlar valla 3 gündür ağlıyorum burdan bi umut güzel yazılar gelir kendimi iyi hissederim diye açtım konuyu

Back
X