Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzakmis bana...inan bana kotu degilDieskonyaaltındaki
Bende vermicektim maşa yaptılar güzel gözüktü kandırdılar resmen duş aldım ve hüsran!!250 lira asla vermem
bence yakışmış gözleriniz ortaya çıkmış.Kızlar benim yüzüm büyük küçük değil hiç yakışmadı allahından bulsun 250 tl verdim çıktım lanet olsun ya
Kızlar benim yüzüm büyük küçük değil hiç yakışmadı allahından bulsun 250 tl verdim çıktım lanet olsun ya
Valla hiç dikkat etmiyorum kadınlar var diye bişey olur muAman ya bende sandim kel kaldin
Sakin gayet guzel bide yuzunu koymayaydi n iyidi
Valla bence kaldir kadin bile olsa ne karekterdedir ne amacla bakarValla hiç dikkat etmiyorum kadınlar var diye bişey olur mu
Yani ben pek anlamam da cok sirin duruyorsunuz benceKızlar benim yüzüm büyük küçük değil hiç yakışmadı allahından bulsun 250 tl verdim çıktım lanet olsun ya
Bence uzun saclı halinizden daha cok yakısmıs. Hatta sizin yerinizde olsam saclarımı hep bu boyda kullanırdım. "Yok illa uzasın" diyorsanız aktarlara gidip sac uzatan yaglar alabilirsiniz, faydasını görürsünüz.Kızlar benim yüzüm büyük küçük değil hiç yakışmadı allahından bulsun 250 tl verdim çıktım lanet olsun ya
Evet diesmis bi onceki sayfalarda var.merhaba canim , sormak zorundayim dies kuafore mi gittin, cunku ben de gitmeyi dusunuyordum ve cok iyi bir yer diye duymustum eger oysa sasiririm dogrusu. Aslinda saclarin kotu gorunmuyor gayet hos olmus ama yakip da kesmesi cok amatorce bi davranis .( kuafor dies miydi cevaplarsan sevinirim canim )