• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç depresyonundan çıkamıyorum

Hıç bunun için depresyona falan girmeyin.Gayette yakışmıs saçınız.Kisa sacla yüzünüzün güzelligi dahada ortaya cikmis.

Saç kesimi o kadar modern ve hoş ki, yüzünüze çok güzel gitmiş. Renk olarak da, model olarak da bence bu şekilde kullanmalısınız.

Aniden, beklenmedik bir değişime gitmek zorunda kalınca yadırgamanız normal. Yine uzayacak nasılsa, sıkmayın canınızı. Ve kaynak vb yaptırarak sağlıksız hale getirmeyin, bırakın biraz salaş uzasın, toparlansinlar.

Kızlar benim yüzüm büyük küçük değil hiç yakışmadı allahından bulsun 250 tl verdim çıktım lanet olsun ya
Bence uzun saclı halinizden daha cok yakısmıs. Hatta sizin yerinizde olsam saclarımı hep bu boyda kullanırdım. "Yok illa uzasın" diyorsanız aktarlara gidip sac uzatan yaglar alabilirsiniz, faydasını görürsünüz.

merhaba canim , sormak zorundayim dies kuafore mi gittin, cunku ben de gitmeyi dusunuyordum ve cok iyi bir yer diye duymustum eger oysa sasiririm dogrusu. Aslinda saclarin kotu gorunmuyor gayet hos olmus ama yakip da kesmesi cok amatorce bi davranis .( kuafor dies miydi cevaplarsan sevinirim canim )

CanıM benim saclarm yandı kaç senedir uzatmaya çalışıyorum bence saclarm çok yakışmış yüzünde çok güzel hiç moralini bozma uzatmak istiyorsan da sac uzatma konularımiz var oraya bekleriz:)

merhaba canim , sormak zorundayim dies kuafore mi gittin, cunku ben de gitmeyi dusunuyordum ve cok iyi bir yer diye duymustum eger oysa sasiririm dogrusu. Aslinda saclarin kotu gorunmuyor gayet hos olmus ama yakip da kesmesi cok amatorce bi davranis .( kuafor dies miydi cevaplarsan sevinirim canim )
Evet diesmis bi onceki sayfalarda var.

Konu sahibi ben çok begendim saclarinizi

Profil resminizdeki görüntüden daha iyi görünüyorsunuz. Yaşınızı yansıtan model ve kesim olmuş. Siz ne istediniz de ne yaptı orasını merak ettim. ?

Back
X