- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 658
- 42
Böyle stres yaparsan saçın kolay kolay uzamaz,başka şeylerle uğraş düşünmemeye çalış hem vallahi ben yeni halini daha çok beğendim.Çok takıntılı bi insanım herşeyi takarım kafama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle stres yaparsan saçın kolay kolay uzamaz,başka şeylerle uğraş düşünmemeye çalış hem vallahi ben yeni halini daha çok beğendim.Çok takıntılı bi insanım herşeyi takarım kafama
Nedir yöntemleriniz lütfen söyleyinBen saçlarımı sıfıra vurmuştum
Neyse her ay kestiriyorum. Şu an belime bir karış kaldı, şubat ayında omzumdaydı. Tabi bir iki yöntemi sürekli yaptığım için çok hızlı uzattım şükürler olsunkuaförüm bile ben her ay kesiyorum bu saçı bu ne böyle diyor. Perçem yaptırmıştım kaşımın üstündeydi. İki hafta sonra kulak memesine geldi
![]()
Kızlar benim yüzüm büyük küçük değil hiç yakışmadı allahından bulsun 250 tl verdim çıktım lanet olsun ya
18Bencede profil resminden çok daha güzel ve genç işi. Kaç yaşındasınız?
İstrdiğim gibi olsa yansa yine içim yanmicak hem iğrenç bi renk hemde yandığı için kesmesi çok kötü bi durum hem kesmesini hem boyayı beğenmedim istanbulda yaşayanlar bilir gittiğim yer makas nişantaşı ayarında biryerdi!!Bence yakışmış saçlarınız. Ama tabi tesadüf sonucu olan bir durum, yani saç yanmış sonuçta. Kuaförün kendi mahareti değil. Yine de linç etmeye gerek var mı bilemedim, bence bir daha gitmezsiniz memnun kalmadıysanız. Çok kısa değil uzar birkaç aya.
Makyajını azaltsan daha da güzel olursun. Profil resmindeki kadının en az bir 28 30u var zira..
Ozaman kuzenimin nişanı vardı normal hayatta yapmıyorum ama takma kirpik kullanmayı seviyorumMakyajını azaltsan daha da güzel olursun. Profil resmindeki kadının en az bir 28 30u var zira..
Düzenli olarak yap canım.Nedir yöntemleriniz lütfen söyleyin
Benim saçım yıpranık yine de sonuç verirmi?Düzenli olarak yap canım.
Haftada iki kere %100 doğal olduğuna inandığın hindistan cevizi yağı sür saçına. Streçfilm ile kapla. 2 saat sonra yıka.
Saçına yine bioblasın hızlı uzayan sampuanını al. İçine ( 2 kapsül evigen, 2 kapsül bepanthen kat, şampuanın)
Bir de çam terepentin yağı al ve bir kapaktan birazcık az şampuana ekle.
Sonuçlara sen bile inanamayacaksın. Uzamayan saçı bile uzatır. Ama beyaz bir tişörte çiz saçının boyunu. Sürekli takip et devamlı düzenli uygula. Çok istersen ben şubat ayından bu yana saçımın farkını atarım. Üzülme.
İstrdiğim gibi olsa yansa yine içim yanmicak hem iğrenç bi renk hemde yandığı için kesmesi çok kötü bi durum hem kesmesini hem boyayı beğenmedim istanbulda yaşayanlar bilir gittiğim yer makas nişantaşı ayarında biryerdi!!
DiesAman sana hersey yakisir
Yuzun guzel bi kere
Hangi kuafor o ...soyle de gitmeyeyim![]()
Bu Dediklerim inanılmaz saç bakımı sağlıyor. Hele o sampuana katacağın kapsüller vitamin. Aynı zamanda o çam terepentin yağı başlı başına king. Hindistan cevizi yağı ise manikürüme kadar tüm vücut bakımımda vazgeçilmezim.Benim saçım yıpranık yine de sonuç verirmi?