• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç depresyonundan çıkamıyorum

Bence yakışmış gayet güzel canını skma sinameki maskesi yap düzenli olarak kısa sürede uzar ama ben olsam böyle kullanrdm çok gzl

Harika görünüyor.çok modern ve yakışmış size. Dert edecek başka şeyler bulun.iki aya uzar.

Ben saçlarımı sıfıra vurmuştum :-)
Neyse her ay kestiriyorum. Şu an belime bir karış kaldı, şubat ayında omzumdaydı. Tabi bir iki yöntemi sürekli yaptığım için çok hızlı uzattım şükürler olsun :-) kuaförüm bile ben her ay kesiyorum bu saçı bu ne böyle diyor. Perçem yaptırmıştım kaşımın üstündeydi. İki hafta sonra kulak memesine geldi :-)

Ben saçlarımı sıfıra vurmuştum :-)
Neyse her ay kestiriyorum. Şu an belime bir karış kaldı, şubat ayında omzumdaydı. Tabi bir iki yöntemi sürekli yaptığım için çok hızlı uzattım şükürler olsun :-) kuaförüm bile ben her ay kesiyorum bu saçı bu ne böyle diyor. Perçem yaptırmıştım kaşımın üstündeydi. İki hafta sonra kulak memesine geldi :-)
Nedir yöntemleriniz lütfen söyleyin

Kızlar benim yüzüm büyük küçük değil hiç yakışmadı allahından bulsun 250 tl verdim çıktım lanet olsun ya

Bence yakışmış saçlarınız. Ama tabi tesadüf sonucu olan bir durum, yani saç yanmış sonuçta. Kuaförün kendi mahareti değil. Yine de linç etmeye gerek var mı bilemedim, bence bir daha gitmezsiniz memnun kalmadıysanız. Çok kısa değil uzar birkaç aya.

Bence yakışmış saçlarınız. Ama tabi tesadüf sonucu olan bir durum, yani saç yanmış sonuçta. Kuaförün kendi mahareti değil. Yine de linç etmeye gerek var mı bilemedim, bence bir daha gitmezsiniz memnun kalmadıysanız. Çok kısa değil uzar birkaç aya.
İstrdiğim gibi olsa yansa yine içim yanmicak hem iğrenç bi renk hemde yandığı için kesmesi çok kötü bi durum hem kesmesini hem boyayı beğenmedim istanbulda yaşayanlar bilir gittiğim yer makas nişantaşı ayarında biryerdi!!

Nedir yöntemleriniz lütfen söyleyin
Düzenli olarak yap canım.
Haftada iki kere %100 doğal olduğuna inandığın hindistan cevizi yağı sür saçına. Streçfilm ile kapla. 2 saat sonra yıka.
Saçına yine bioblasın hızlı uzayan sampuanını al. İçine ( 2 kapsül evigen, 2 kapsül bepanthen kat, şampuanın)
Bir de çam terepentin yağı al ve bir kapaktan birazcık az şampuana ekle.
Sonuçlara sen bile inanamayacaksın. Uzamayan saçı bile uzatır. Ama beyaz bir tişörte çiz saçının boyunu. Sürekli takip et devamlı düzenli uygula. Çok istersen ben şubat ayından bu yana saçımın farkını atarım. Üzülme.

Düzenli olarak yap canım.
Haftada iki kere %100 doğal olduğuna inandığın hindistan cevizi yağı sür saçına. Streçfilm ile kapla. 2 saat sonra yıka.
Saçına yine bioblasın hızlı uzayan sampuanını al. İçine ( 2 kapsül evigen, 2 kapsül bepanthen kat, şampuanın)
Bir de çam terepentin yağı al ve bir kapaktan birazcık az şampuana ekle.
Sonuçlara sen bile inanamayacaksın. Uzamayan saçı bile uzatır. Ama beyaz bir tişörte çiz saçının boyunu. Sürekli takip et devamlı düzenli uygula. Çok istersen ben şubat ayından bu yana saçımın farkını atarım. Üzülme.
Benim saçım yıpranık yine de sonuç verirmi?

İstrdiğim gibi olsa yansa yine içim yanmicak hem iğrenç bi renk hemde yandığı için kesmesi çok kötü bi durum hem kesmesini hem boyayı beğenmedim istanbulda yaşayanlar bilir gittiğim yer makas nişantaşı ayarında biryerdi!!

Ankara'da da var Makas :) Ya anladım zaten verdiğiniz fiyattan ama neyse ki yakışmış, bence renk de hoş. Profil fotoğrafınızdaki de sizsiniz sanırım siyah daha sert göstermiş sizi. Bu daha yumuşak ve yaşınıza uygun bir model olmuş. Aynı kuaföre gitmeseniz bile bu tarz modeller kullanabilirsiniz, zaten kısa saçlar moda artık.

Benim saçım yıpranık yine de sonuç verirmi?
Bu Dediklerim inanılmaz saç bakımı sağlıyor. Hele o sampuana katacağın kapsüller vitamin. Aynı zamanda o çam terepentin yağı başlı başına king. Hindistan cevizi yağı ise manikürüme kadar tüm vücut bakımımda vazgeçilmezim.
Seninki daha ne ki bizim gelinimizin saçı belindeydi açma ve boyama işlemleri bildiğin yaktı. Bu bakımlarla düzelttik.

Back
X