Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç derim kötü kokuyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Merhaba kizlar iki gün önce zeytinyağlı maske yaptım. Bugün kafamda çok kötü bir koku oluştu. Bende saçımi yikadim. Ama hala kotu bir koku var. Saçlarım baya kuru. Ya Allah aşkına yardım edin.

Birde şunu soylemeyi unutmusum. Ben daha önce başka marka kullanmistim. Bu sefer baska markanin zeytinyagini denedim. Ondan olabilir mi? Ben ondan olduğunu düşünüyorum. Şampuanla ilgili bir sorunum yok.

Merhaba kizlar iki gün önce zeytinyağlı maske yaptım. Bugün kafamda çok kötü bir koku oluştu. Bende saçımi yikadim. Ama hala kotu bir koku var. Saçlarım baya kuru. Ya Allah aşkına yardım edin.
Canım bu gibi şeyleri sürdükten sonra mutlaka elma sirkeli suyla durulama yapın.hatta lavanta suyu da hazırlayıp son durulama yapın.kolay gelsin...

canım bu koku işi çok farklı saç diplerindeki çürüme kökler yapar basit bir çözümü var ama bilemem cesaret edebilirmiisn sana bu konuda saç uzmanı olarak yardım etmek isterim saçını çok ama çok kısa kesmen gerek ama kesimden sonrda 3 günlük bi bakımla bu dertten kurtulabilirisin beni eklersen yardımcı olabailirim özelden

canım bu koku işi çok farklı saç diplerindeki çürüme kökler yapar basit bir çözümü var ama bilemem cesaret edebilirmiisn sana bu konuda saç uzmanı olarak yardım etmek isterim saçını çok ama çok kısa kesmen gerek ama kesimden sonrda 3 günlük bi bakımla bu dertten kurtulabilirisin beni eklersen yardımcı olabailirim özelden
Merhaba ne önerecektiniz? 3 günlük bakım dediğiniz sey nasil bir sey?

tamamen bitkisel ama kısa bir kesim şart

Son olarak cam terebentin kullanmaya başladım. Tek teretdutum sacim kuru ama diplerinde yağlanma oluştu. Sacimi daha fazla kurutmaz inşallah.

Back
X