Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç derinden beyaz dökülenler

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Kızlar saç derinden beyaz beyaz kepek gibi şeyler dökülüyor. Çok küçük ve çok fazla. Siyah pantolon u bembeyaz yapıyor düşünün. Kızlar benim öğrencilerim çok ama çok pis. Acaba onlardan geçen birşey mi bilmiyorum. Napcam ben kızlar.... Bana öneriler de bulunur musunuz. Birde bit kapmamak için ne yapmalıyım. Konum taşınmazsa sevinirim.

Sanırım bu ara bendede var
Ara ara oluyor boyatıyorum gecıyor :(

Bitlenicem korkusuyla saçınızı uzun uzun yıkayıp,
Fazla şampuanlayıp sıcak suyla saç derinizi biraz hırpalaşmıssınız gibime geldi.

Kaşıntı varsa,strese bağlı olarak çıkabiliyor,adı seboreik dermatit..Arada artıyor,arada azalıyor,losyon ve kremlerle tedavi edilebiliyor ama tamamen geçmesi zor..

dökülenleri bilemem de

çocuklar küçükse bit tokası hediye et

erkeklere de rozet varmış galiba

bir de bit temiz kirli ayırt etmez

Saçınızı durularken elma sirkesi katın bir kova suya onunla durulayın, hic bir zararı yok saçlarınızıda parlatır.Saçlarınız uzunsa toplayın, ögrencilerde bit varsa koruma olur, veli toplantısı yapın ve temizlik kurallarını anlatın.

Benim stresli oldugum dönemlerde ayni sekilde dökülüyor. Hatta biraz ugrasinca yara bile oldugu oluyor. Ancam egzama değil dedi doktor. Basit bir sampuan verdi ancak düzelmedi. Simdi her markette bulunan bir sampuan kullaniyorum. Gecme süresini baya bi hizlandirdi.

Kızlar özellikle ense kısmım aşırı kaşınıyor ve döküntü var. Mevsimsel olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım. Sirkeyi kovaya koy yıka yazmış bir arkadaş gerçekten faydası oluyor mu acaba?

Bu ara maalesef ben de yaşıyorum. Strese bağladim ama herkeste varsa mevsimsel de olabilir. Kepek bile yoktu sacimda simdi beyaz beyaz sinirim bozuluyor. Bir haftadir sivilce gibi kızarıklıklar var sanki. Sirke olayını anlatabilir misiniz biz de öğrensek :(

Kepek degilse saç egzaması olabilir. Saçinizi ılık suyla yıkayın. zeytinyağı sabunu kullanın ve durulama suyuna elma sirkesi koyun. Sirke sabundan dolayı olan sertleşmeyi önler.
Ayrıca bit gelmesini önlemek için de aktarda kafirun mu kufur mu onun gibi bir şey var. Ondan biraz tokalarınıza yapıştırırsanız gelmezmiş. Kızım 1. Sınıfa başladı toplantıda söylemişlerdi. Kimisi bir tülbente sarıp yakasına da takıyomuş. Ben kızımın tokalarına yapıştırdım. Bir parça da toka kutusuna attım. Onun kokusuna gelmezmiş.

ya egzama var yada saçınıza çok işlem uygulayıp çok sert yıkadığınız için böyle oluyor... yabi bir nevi kafa derinizi yüzüyorsunuz gibi acıtır da o :((

Back
X