Saç Kesim Şekilleri SAÇ DİPLERİM ÇOK SÖNÜK :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.478
548
kızlar merhaba saçlarımın kıvırcıgını cok seviyorum fakat saçlarım ters v gibi tepelerini hiç kabartamıyorum ve bu saclarımdan soğumama sebep oluyo yok mu bunun bi hal caresi

Eklentiler

• IMG-20151101-WA0013.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 276
Kivirciklarin böyle oluyor. Bence çok hoş gözüküyor. Çok doğal ve hacimli aslında. Dipleri de çıkış noktaları olduğu için yapacak birşey yok. Düz saclilarin hep sönük olduğu için, göze batmıyor.

teşekkür ederriimm keşke eşit şekilde olsa o hacim o zaman takıntı haline getirmezdim saç spreyi aldım bakalm onunla nasıl olacakk

teşekkür ederriimm keşke eşit şekilde olsa o hacim o zaman takıntı haline getirmezdim saç spreyi aldım bakalm onunla nasıl olacakk

Hayır hayır. Saçını banyodan çıkınca taradiktan sonra, köpükle(sert olmayacak) yahut krem 7/24 le, saçını öne dökerek şekil ver. Sonrasında vigo ile kurut. Ben böyle kullaniyorum, super ötesi oluyor. Zamanında saç spreyi kullandım ama sertlestirir ve hoşuna gitmez.

hepsini denedim tatlım bide kuaföre danıscam olmadı kat verdiririm belki ama kuaförleride hiç sevmiyorum ki iki üç yılda bir saç kestiriyorum :)

ürünlerle alakalı değil pek o durum..
ara makası düzgün atabilecek bir kuaför lazım..
bir de banyodan sonra saçını öne atıp enseden öne doğru tara.. sonra parmaklarınla tarayıp o haldeyken kremle falan şekillendir.. ondan sonra saçlarını geri atıp ayır istediğinden yerden..

hepsini denedim tatlım bide kuaföre danıscam olmadı kat verdiririm belki ama kuaförleride hiç sevmiyorum ki iki üç yılda bir saç kestiriyorum :)
Çok iyi anlıyorum kuaför fobisi oluyo insanın ya hele fön vs asla yani çalışanların tepkisi soğutuyo :S
Saçında gayet hoş dipleri çok kabarık olunca yüze gitmiyo bende dipleri basılsın diye uğraşıyorum hatta yarım toplarım genelde

BÖYLEDE BAKIMSIZ GİBİ DURUYO AMA HACİMLİ OLSA BELKİ DAHA İYİ DURUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM KREPEDE İSTEMİYRM SONRA AÇILMIYO TARARKEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…