kızlar merhaba saçlarımın kıvırcıgını cok seviyorum fakat saçlarım ters v gibi tepelerini hiç kabartamıyorum ve bu saclarımdan soğumama sebep oluyo yok mu bunun bi hal caresi
Kivirciklarin böyle oluyor. Bence çok hoş gözüküyor. Çok doğal ve hacimli aslında. Dipleri de çıkış noktaları olduğu için yapacak birşey yok. Düz saclilarin hep sönük olduğu için, göze batmıyor.
Kivirciklarin böyle oluyor. Bence çok hoş gözüküyor. Çok doğal ve hacimli aslında. Dipleri de çıkış noktaları olduğu için yapacak birşey yok. Düz saclilarin hep sönük olduğu için, göze batmıyor.
Hayır hayır. Saçını banyodan çıkınca taradiktan sonra, köpükle(sert olmayacak) yahut krem 7/24 le, saçını öne dökerek şekil ver. Sonrasında vigo ile kurut. Ben böyle kullaniyorum, super ötesi oluyor. Zamanında saç spreyi kullandım ama sertlestirir ve hoşuna gitmez.
ürünlerle alakalı değil pek o durum..
ara makası düzgün atabilecek bir kuaför lazım..
bir de banyodan sonra saçını öne atıp enseden öne doğru tara.. sonra parmaklarınla tarayıp o haldeyken kremle falan şekillendir.. ondan sonra saçlarını geri atıp ayır istediğinden yerden..
Çok iyi anlıyorum kuaför fobisi oluyo insanın ya hele fön vs asla yani çalışanların tepkisi soğutuyo :S
Saçında gayet hoş dipleri çok kabarık olunca yüze gitmiyo bende dipleri basılsın diye uğraşıyorum hatta yarım toplarım genelde
Çok iyi anlıyorum kuaför fobisi oluyo insanın ya hele fön vs asla yani çalışanların tepkisi soğutuyo :S
Saçında gayet hoş dipleri çok kabarık olunca yüze gitmiyo bende dipleri basılsın diye uğraşıyorum hatta yarım toplarım genelde