- 2 Temmuz 2017
- 183
- 100
- 53
- 32
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
Ayni sorun bende de var malesef ve iyilestirici bir yöntem bulamadim
Boyatmaya cesaret edemiyorum daha cok dökülür diye.. kina yapmistim bi ara ama alerjim varyanlarda açılmam da varkat kat kestirip ördüğümde ucu o kadar ince oluyorki... ucuna baksanız bebek saçı gibi...
boya bazı kişilerin saçını besliyormuş iyi geliyormuş denediniz mi hiç ?
Gercekten mi? Yeni saclar mi cikti?Kızlar, ben d vitamini+omega 3+priorin hap içtim ve badem yağı+bepanthen ampul sürdüm bir yıl. Fön yok, krepe vb yok. Bu sorunum bitti.
Benim dökülmem nikah-düğün döneminde olmuştu, strese bağlı yani. Haftada bir balık gibi de destekledim, saç kremi kullanmadım. Şampuan çinkolu şampuan ve yine priorin dönüşümlü kullandım pahslı gelince de dalin kullandım. Saçlar gayet çıktı ama yüzümde de pıt pıt siyah kıl çıktı on tane falan.Gercekten mi? Yeni saclar mi cikti?
Bebek sampuani bende düsündüm. Bu bitsin de bidakini bebek sampuani alirim :) tsk bilgin icinBenim dökülmem nikah-düğün döneminde olmuştu, strese bağlı yani. Haftada bir balık gibi de destekledim, saç kremi kullanmadım. Şampuan çinkolu şampuan ve yine priorin dönüşümlü kullandım pahslı gelince de dalin kullandım. Saçlar gayet çıktı ama yüzümde de pıt pıt siyah kıl çıktı on tane falan.
Benim eşim çok takıntı yapmıştı, mecburen disiplinli oldum. Şampuan ile çok alakalı olduğunu düşünmüyorum, eşim ısrar ettiği için kullandım. Asıl önemli olan içerden beslemek, d vit, omega, e vit... Bunları gıdalardan yeterli alamıyoruz gibi geliyor.Bebek sampuani bende düsündüm. Bu bitsin de bidakini bebek sampuani alirim :) tsk bilgin icin
Bende iyi bir doktor ariyorum iyice bi tedavi etsin de bakalim neler eksik kanimdaBenim eşim çok takıntı yapmıştı, mecburen disiplinli oldum. Şampuan ile çok alakalı olduğunu düşünmüyorum, eşim ısrar ettiği için kullandım. Asıl önemli olan içerden beslemek, d vit, omega, e vit... Bunları gıdalardan yeterli alamıyoruz gibi geliyor.
Bende Flora Kliniğe gitcem 9unda neler neler denemedim kürler şampuan içine doğum kontrol hapları doktorun verdiği ilaçlar vitaminler bıktım artık hepsinden kök hücre veya prp önerdiler bir de bunu denemek istiyorum inşallah olumlu olur sana da yazarım sonuçları.Ayna karşısına geçemiyorum. Önceden kaşıyordum saç diplerim hep yaralar doluydu onları ilaçlar iyileştirdi dökülmeler durmuyor.Yıllardır saçlarım dökülüyor. Eskiden lastikler 2. zorla dolanırdı 3ü dolamak mümkün değildi. şimdi hangi 3 hangi 5 dola dola dur
Derdime çare bulamadım hala.. Doktora gittim herşey normal çıktı.
Derdime çareyi aktarlarda aramayı düşünüyorum.
8 - 10 tane yağın karıştırılmış saç bakım yağları var tavsiye edermisiniz?
Evetse markada verirmisiniz lütfen?
yada kendinizin memnun kaldığı yöntem var mı?
Merhaba sarımsak kendiniz denediniz mi ne şekilde kac kere kullandınız birçok kişi sarımsak diye yazmış sac çıktığına şahit oldunuzmu benim resmen tepelerde sac tipleri gorunuyorArkadaşım kesinlikle sarımsak diyebilirim
Merhaba sarımsak kendiniz denediniz mi ne şekilde kac kere kullandınız birçok kişi sarımsak diye yazmış sac çıktığına şahit oldunuzmu benim resmen tepelerde sac tipleri gorunuyor
Merhaba sarımsak kendiniz denediniz mi ne şekilde kac kere kullandınız birçok kişi sarımsak diye yazmış sac çıktığına şahit oldunuzmu benim resmen tepelerde sac tipleri gorunuyor
Merhaba tepe kısmı resmen seyrek hatta kel gibi duruyor diyebilirim sac ekimi yada pritez sac düşünme asamasindayim bir doktor gidip tekrar muane olacağım ankara özel bi doktor buldum kadinlardaki dökülme erkek gibi olmadigini çaresi olabileceğini söyledi bir kaç gündür sarımsak suyunu çıkarıp sürüyorum sanki yaglanma geçmiş gibi ama anlayamadımSizin gün içerisinde veya banyo sonrası dökülmeniz ne durumda ben bi ara psikolojik olarak kafayı sıyırma evresindeydim saç tellerimi saydıkça daha da kötü oluyordum sizde durum nedir acaba
Benim durum sizden de vahim olduğunu düşünüyorum birkaç sene hiç bir yöntem uygulamadim kendi haline bıraktım dogum evlilik is hayatı bakmisim ki saclarim gitmiş 28 yasindayin dahaMerhaba tepe kısmı resmen seyrek hatta kel gibi duruyor diyebilirim sac ekimi yada pritez sac düşünme asamasindayim bir doktor gidip tekrar muane olacağım ankara özel bi doktor buldum kadinlardaki dökülme erkek gibi olmadigini çaresi olabileceğini söyledi bir kaç gündür sarımsak suyunu çıkarıp sürüyorum sanki yaglanma geçmiş gibi ama anlayamadım
Merhaba tepe kısmı resmen seyrek hatta kel gibi duruyor diyebilirim sac ekimi yada pritez sac düşünme asamasindayim bir doktor gidip tekrar muane olacağım ankara özel bi doktor buldum kadinlardaki dökülme erkek gibi olmadigini çaresi olabileceğini söyledi bir kaç gündür sarımsak suyunu çıkarıp sürüyorum sanki yaglanma geçmiş gibi ama anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?