Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmesi Ve Deneyimlerimiz

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Supermis canim sevindim senin icin inan.
E tabii uyku +beslenme+stressiz yasam cok onemli faktorler. .
Vucut saglikli olacak ki saclar da saglikli olsun.

ilk önce doktora gidin.endokrin bölümünde tüm kan testlerinizi yaptırın..çünkü dökülmenin altında hormonal bir sorun olabilir..ben yaklaşık 8 ay önce sağlık ocağına gittim saçlarımın dökülmesinden dolayı.ordan hastaneye yönlendirdiler endokrin bölümüne.haşimato hastası olduğumu öğrendim.tiroidim yavaş çalışmasından dolayı ilaca başladım..saç dökülmem durdu ilaca başlayınca.sonra tekrar başladı.günde 100 adet normal dedi doktor ama benim ki sadece banyoda dökülen 300.tarama esnasında 70-80..toplam 400 yakın..Allahtan saçım çok.. ama çok taktım..öyle herşeyide deneyemem süremem.korkarım.cildiyeye gittim.evin -bepanten -bemiks ampulü karıştırıp haftada 2 kez saç diplerine sür dedi..ben yarım çay bardağına yakın tatlı badem yağıyla karıştırarak uyguladım..saçlarım sağlıklı oldu ama dökülme durmadı her gün 200 -300 saçım dökülüyordu.sonra siteleri yorumları araştırırken sarımsak yutanların yorumlarını gördüm..dedim deniyim 4 gün deneyebildim..çünkü kokusu çok kötü.. teriniz bile sarımsak kokuyor gibi..çok yararlıdır kesin ama ben devam edemedim..daha sonra tekrar araştırmalara başladım nette..ve sonunda buldum.. hc complex diye bir ürün ..ilk defa duydum..yorumlarına baktım hep olumlu yazılar var..şikayette bulunanda var ...ama ben kendim denedim..hatta şampuan ve saç kremini de aldım haftada 2 kez kirli saçıma banyodan önce yapıyorum..özellikle saç diplerime..3 saat bekletiyorum yaklaşık olarak ..ve inanın bana ilk yapmamda bile banyoda az saçım döküldü 30 tane filan..2. ci de dahada azaldı..şimdi nerdeyse dökülmüyor..önceden işyerim de evde her yerde saçım olurdu..çok dökülüyordu..birden nasıl kesti anlamış değilim.ve saç çıkartıyor..eğer saç kökleri zarar görmemişse çıkartıyor sanırım..benimki çıktı çünkü..minik minik saçlar var..hergün telefonla çekiyorum boylarını.uzamasını..yaklaşık 1 ay oldu kullanıma başlayalı..ve çok çok memnunum..keşke daha önce görseymişim yorumlarını..ve inanın benim dökülmem gibi sorun yaşayanlar bilir saçlarımı tek elimle tutup sıvar gibi yaptığımda elime 50 den fazla saç geliyordu..şimdi sadece bekliyorum..bu çözüm uzun vadeli mi.zamanla göreceğim..ama şuanda dökülmüyor..ama kesinlikle ilk önce endokrin doktoruna gidip..şikayetinizi söyleyin...en önemlisi bu çünkü....su tüketimi,stres,,uyku düzeni hepsi bir bütün...

Bir ürünün işe yaradığını gördüğün için senin adına sevindim canim.

Ama ben dökülmenin durmasini ve yeni minik saçlarını hc ye bağlamazdım senin yerinde olsam.

Çünkü bir aydır kullandığın bisey hemen sac çıkaramaz. O yeni çıkan saçlar 3 ay önce olgunlaşmaya başlar ve deriden ancak 3 ayda çıkar ve uzar.

Sen 3 ay önce ne yaptın onu düşün bence

tşk ederim.....bilmem ..belkide ..3 ay önce bepanten bemix evin ampul yaptım.....haftada 2 kez..belkide sarımsaktan çıktı..:) 4 kez yuttum..:)saçı çıkaran dediğin gibi başka birşey de olabilir..ben sadece başlamadan önce foto çektim yeni saç yoktu 1 ay sonraki fotoda yeni saçlar var o yüzden dedim.. ama kesinlikle eminim ki şuanda dökülmemi kesti..ilerde tekrar başlar mı bilemem..inş.başlamaz..başlarsa yazarım zaten hemen .çünkü ben çok sıkıntılıydım dökülme konusunda gerçekten........ama ben şuna da inanamıyorum. ilk yıkamalarda hemen dökülmeyi durdurmasına..ilkinde etki olmaz diye düşünüyosun.mantıken olmaması gerekiyor..günde en az 300 dökülüyordu....nasıl kesti anlamış değilim..özellikle banyodan sonra saydım..taramada saydım. 3 günde 1 yıkıyorum...nasıl oldu anlamadım.ampüller değil eminim.çünkü ampuller durdurmadı dökülmeyi..ondan kesin eminim..durduran hc complex.şikayeti olanda var..uzama konusunda filan..kişiden kişiye değişir bundada eminim..ama denemekten zarar gelmez diye düşündüm ,ben öyle denedim..çünkü herşeyide deneyemiyorum ben ..korkuyorum bişi filan yapar diye..

Canim merhaba.
Oncelikle tavsiyelerin icin cok tesekkurler.
Ve de sevindim senin adina inan. Cunku dokulme cidden bir illettir. Yasayan bilir.
Doktora hic giedim ancak gidecegim artik.
Sarimsak yutmak ve sampuana sarimsak rendelemek az da olsa kesmisti dokulmemi benim.
Ama kesin care degil.
Kullandigim hc complex nedir, nasil bir seydir resim atabilir ve anlatabilir misin rica etsem?

merhaba;

kesinlikle gidin doktora....sağlık ocağına bile gitseniz olur ilk başta..çünkü inanın ben saç dökülmem var diye gittim .onuda bir arkadaşım söyledi .vitamin eksikliğindendir belki diye..tiroid hastası olduğumu öyle öğrendim.o yüzen altta yatan bir sebep varsa ki inşallah yoktur iilk baş böyle başlayın.hem içiniz rahat eder..düzenli uyku iyi beslenme ve su tüketimi hepsi önemli ve etken..hc comlex in kendi sitesi var ve ünlü insanların ,oyuncuların yorumları var. ama ben genel bir araştırma yapıp nette ne kadar yorum bulduysam iyi kötü hepsini okudum...kullananların videolarını izledim. şikayetleride okudum..şikayette var çünkü..ama içeriğine baktığımda zararlı olmaz diye düşündüm..en azından denemeliyim..çünkü zaten hergün bir sürü saç kaybediyordum..diğer bakım ürünü yorumlarında bahsedilen yağlardan içeriğinde vardı .gönül rahatlığıyla denedim .aslında dökmeyi kesmese bile zarar vermez dedim kendi kendime..öyle başladım..resmi sitenin ismi hccare. sitesinde yorumlara bakabilirsin..ürün biraz pahalı gelebilir ama uzun süre gidiyor.çünkü saç dilerine uyguluyorsunuz sonra saçların heryerine geliyor zaten..elinizi sürün..her yere bulaşır...sonra 3 saate yakın bekliyorum..ilk baş saçıma beklerken hiç birşey sarmıyordum ama son 3 uygulamamda streç film sardım..oda etraf batmasın diye..yatarken filan.yıkama aşamasında da ilk baş şampuanlıyorum su değdirmeden .bir avuç ıslatıyorum sadece köpürsün diye.sonra bir kez daha şampuanlıyorum okadar..sitesinde dediğim gibi içeriğine ,yorumlara bakabilirsin..inş bende olduğu gibi hekese iyi gelir...bu arada saçınız uzunsa kesinlikle kestirin uçlarından..en az 3-4 parmak kesin kesinlikle.çünkü bir videoda izlemiştim ..bununda etkisi var diye düşünüyorum..

Neden kimse bir sey yazmadi ki?

9 aydır 3 kez doktora gittim.kan ilacı kullandım. Dökülme o kadar siddetliydiki depresyona girdim bu sitedeki bütün yorumlari okudum yaptım dökülmem durmadı. 3 gün oldu Kerozan kullanmaya başladım benim dökülmemi bıçak gibi kesti. Sadece bunu yazmak için üye oldum. Malesef biraz pahalı bir ilaç ama bende çok etkili oldu. Tabii mutlaka kanınıza ve tiroite baktırın. Dahiliyede tüm testleri yaptırdıktan sonra kullanmaya başladım

Tesekkurler yorumlarin icin canim.
Sorununun duzelmesine cok sevindim.
Kerozal nedir? Ilac mi? Losyon mu?
Receteli satilan bir seydir muhakkak diye tahmin ediyorum.

Tesekkurler yorumlarin icin canim.
Sorununun duzelmesine cok sevindim.
Kerozal nedir? Ilac mi? Losyon mu?
Receteli satilan bir seydir muhakkak diye tahmin ediyorum.

Rica ederim benim gibi birçok insan vardır belki bir faydam olur diye yaziyorum. Kerozan yeni çıkmış vitamin ilacı aslında içinde biotin gibi bir cok vitamin var. Reçetesiz alınabiliyor canim zaten vitamin ilacı. 81 tl ye aldım. Normal bütçe için biraz fazla ama etkisi yadsınamaz. Yağlara ve pahalı sampuanlara vermektense paramızı bu vitaminlerle halletmek daha kesin

Kesinlikle.
Zaten sunu dikkatle belirtmek lazim ki
Herseyin basi saglikli beslenmek!
Ve bol su icmek.
Bunlar tamamsa ve hala dokulme yasaniyorsa o zaman farkli yollar aranabilir.

Mrb saç dökülmeniz romatizma ilacından sonra durdu mu bende de kas romatizması var ve saçım çok çok dökülüyor ve çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…