Bende de vardı aynı durum. Bide "aaa olur mu hamileyken dökülmez gürleşirrr" diyenler vardı. Kesesim geliyordu. Ablacım dökülüyor işte deli miyim niye yalan söyleyeyim?
Benim decavit ve gynoferon kullanmaya başlayınca geçti hatta sıklaştı. sanırım demir ilacından.
Dr ne verdi sana?
İlk aylarda çok dökülme oluyor normal. Bir iki aya kalmaz dökülmeniz durur. Doğumdan 2/3 ay sonrada dökülme tavan yapıyor. Size tavsiyem banyodan çıktıktan sonra havluyla ıslaklığını aldığınız saçınızı tarayın ve iyi bir bebek yağıni 3-5 damla olacak şekilde saçlarınızın uç ve üst kısımlarına sürün. Bende çok işe yaradı.ben hipp kullanıyorum yeni doğan bebek yağı.
Kızlar merhaba.
(Konum şimdilik taşınmazsa sevinirim çünkü bu sorun yüzünden çılgınlık nöbeti geçireceğim. )
Geçen sene bu zamanlarda hayatımda ilk kez saçımı boyatıp ombre yaptırdım. Saçlarım yandı. Sarı kısımları koparak döküldüğü için belimde olan saçlarımı neredeyse küt denecek şekilde kestirdim. Dökülme az da olsa vardı ancak şimdi hamile kalınca bu durum daha da azdı.
Her yer saç içinde. Banyoya giriyorum, bir seferde gider kapanacak kadar saçım dökülüyor. Koltuğa oturuyorum saç, eşimin kucağına yatıyorum saç. Az önce yatağın alezindeki saçları elektrik süpürgesinin toz alma fırçasıyla toplarken sinirden kudurdum. Elimde tüy toplayıcı stick ile geziyorum sürekli. Bandanayla yemek yapıyorum.
Kedi köpeği bırak evde ayı beslesem bu kadar tüyü dökülmez. Kendimden nefret ettim. Eşim kestirmeme de izin vermiyor.
Ben nasıl başa çıkacağım bununla? Bonacure, Matrix, John Frieda ne varsa denedim. Bir süredir Elidor Biotinli kullanıyorum. Saç yapım kuru, sık ve kalın telli ama bu gidişle doğuma kel gideceğim.
Diplerine sürmeyin ama :))Evet ilk zamanlar kuruluktan dökülüyor diye nem bazlı ürünler kullandım hep. Sonuç hüsran. Tavsiyenizi deneyeceğim. Evde ellerim için kullandığım organik bir bebe yağı var. Teşekkür ederim.
Doktorunuzla görüşün, dökülme hamileliğe bağlı kansızlıktanda oluyor, şu anda tüm vücudunuz Bebek için çok daha fazla çalışıyor çünkü size bir takım takviyeler önerebilir.Evet ilk zamanlar kuruluktan dökülüyor diye nem bazlı ürünler kullandım hep. Sonuç hüsran. Tavsiyenizi deneyeceğim. Evde ellerim için kullandığım organik bir bebe yağı var. Teşekkür ederim.
John frieda organix organıcum otacı vichy ve piyasada ne varsa ( elidor blendax pantene duru komili ipek elseve ... ) hepsi berbattı daha çok döktüler daha çok dermatit oldum daha çok canım yandı üzüldüm
beni tek kurtaran şampuan prozinc yeşil e vitaminli olan oldu
Koyu pembe ve mor kutusunuda kullandım ama hiç işe yaramadı
Bi tek eksisi benim saçımı biraz kurutuyo onuda john frieda nın saç kremini haftada bir uyguluyorum bu sorunuda ortadan böyle kaldırdım. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum memnunum
Baktım saçım alışma evresine geçmiş , 6 ayda bir de johnson baby şampuanla bi kaç hafta devam ediyorum sonra tekrar prozinc e dönüp aynı etkiyi yakalıyorum
Ilik kürü nasıl bir şey?Demir, cinko gibi eksiklikler olabilir. Dikkat etmek lazim.
Surekli kozmetik urun değiştirme. İlik veya zeytinyagi kürleri yap.
Kafaya taktikca daha cok gidiyorlar, uzulme doğum yenilenme surecidir kadinlar icin daha gur gelir inşallah
Ilik kürü nasıl bir şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?