Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sac dokulmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
merhaba oğlum 7.ayına girdi ve hiç dökülmeyen saçlarım oluk oluk aylardır dökülüyor.
check gibi birsey yaptırdım zaten cınko ılacı falan kullanıyordum.hiç bır vıtamın eksiğim çıkmadı.
dr depresyondan dedi. durmuyor durmuyor...

Ben de doğum sonrası resmen kelleştim. Kafamın derisi görünmeye başlamıştı. Epeyce böyle gitti. 3-4 ay kadar. Birden fırça gibi bittiler şimdi de uzadı o yeni gelen saçlarım. Inşallah sizin de yeniden çıkacaklar. Endişe etmeyin ama rahat değilseniz tahlillerinizi de yaptırın..
ay ins cnm sevindm simdi:21:

Daha bugün bir arkadaşla konuştuk bu konuyu; şampuanına çam terebentin yağı karistirmis ve 10 günde tamamen durmus sac dökülmesi...Araştır bir dene istersen...
sag ol cnm arastirayim ins faudasi olur

merhaba oğlum 7.ayına girdi ve hiç dökülmeyen saçlarım oluk oluk aylardır dökülüyor.
check gibi birsey yaptırdım zaten cınko ılacı falan kullanıyordum.hiç bır vıtamın eksiğim çıkmadı.
dr depresyondan dedi. durmuyor durmuyor...
:silah:

Tiroid, vitaminin vb değerlerinize baktırın, ayrıca hint yağı kullanmanızı öneririm, haftada 1-2 kere saçınıza hint yağıyla masaj yapıp mümkünse sabaha kadar, mümkün değilse 1 saatten az olmamak kaydıyla hint yağını saçınızda bekletin ve sonra saçınızı uygun bir şampuanla yıkayın, hint yağının içinde protein, e vitamini, mineral ve omega6 yağ asidi olduğundan saçlarınızdaki dökülmeyi önleyeceği gibi, saç ve saç derinizi nemlendirir, saçlarınıza masaj yaparak bu yağı sürer ve bekletirseniz saç köklerini güçlendirir.

selam kk nin guzel bayanlari:oops:
4 ay once dogum yaptim. Hamilelikte pek sacim dokulmedi normalde ne kadar dokulurse o kadar. Ancak lohusa ve simdi avuc avuc kel kalan bayan olarak tarihe gececegim :KK57: hormonlardan vs tamam ama gidiyor guzelim saclar :skandal:Bana bir yardim eli uzatir misimz fenalardayim :cry:
ciddi açılmalar varsa dermotologa gidiceksiniz. kan testi değerler derken buluyor onlar bişi. açılma olucak kadar dökülme normal kabul edilmiyor.

Tiroid, vitaminin vb değerlerinize baktırın, ayrıca hint yağı kullanmanızı öneririm, haftada 1-2 kere saçınıza hint yağıyla masaj yapıp mümkünse sabaha kadar, mümkün değilse 1 saatten az olmamak kaydıyla hint yağını saçınızda bekletin ve sonra saçınızı uygun bir şampuanla yıkayın, hint yağının içinde protein, e vitamini, mineral ve omega6 yağ asidi olduğundan saçlarınızdaki dökülmeyi önleyeceği gibi, saç ve saç derinizi nemlendirir, saçlarınıza masaj yaparak bu yağı sürer ve bekletirseniz saç köklerini güçlendirir.
cok tesekkur ederim. En kisa zamanda deneycegim.

ciddi açılmalar varsa dermotologa gidiceksiniz. kan testi değerler derken buluyor onlar bişi. açılma olucak kadar dökülme normal kabul edilmiyor.
acilma gozukmuyor ama bu gidisle gozukmesi yakindir.

Back
X