Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar SAÇ DÖKÜLMESİNE ÇÖZÜM

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

deryacabakis

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
91
6
286
İstanbul
merhabalar arkadaşlar yıllardır saşlarım dökülüyor ve kullandığım ürünler bunu durdurmayı başaramadı ince telli ve uzamıyor da , geçen akşam tv de türk doktorların ankara ünv. de ürettiği yeni bi ürün gördum ve sipariş verdim sanırım bu ürün aradığm ürün olucka ve çözücek inanıyorum, incelemek isteyenler olursa....adresinden bakabilirler

Son düzenleyen: Moderatör:
Henüz daha bilmediğiniz, kullanmadığınız sadece sipariş verdiğiniz bir ürünle ilgili nasıl bu kadar kesin ifadeler kullanabiliyorsunuz. ?

kullanıcı yorumları gayet olumlu bu benım görusumu olumlu yönde etkıledi, ve deneklerle calışılmış ve hiç biyerde reklamı asla yok sadece sipariş verilerek dağıtımı yapılıyor ben şahsi olarak inancımı yazdım

merhabalar arkadaşlar yıllardır saşlarım dökülüyor ve kullandığım ürünler bunu durdurmayı başaramadı ince telli ve uzamıyor da , geçen akşam tv de türk doktorların ankara ünv. de ürettiği yeni bi ürün gördum ve sipariş verdim sanırım bu ürün aradığm ürün olucka ve çözücek inanıyorum, incelemek isteyenler olursa....adresinden bakabilirler

umarım faydasını görürsün arkadaşım
doktorun ve ürünün adını yazabilir misin
bir de hangi kanaldaydı bende izlemek isterim

Teşekkür ederim kullanınca yaIcam buraya baya iddialı bi ürün dur.sezen Demirtaş kanalı tam hatırlamıyorum ama nette atatırsanız mutlaka çıkar

Benimde ayni sekilde ince telli dokuluyor. Sukur kellik yok ama sakaklar seyrelmye basladi :( 6 7 senedir dokuluyor fakat doğum sonrasi yani son 2 senede iyicene dokulmeye basladi. Dipler yogun uclar incecik tel tel berbat durumda bi gorsen :( suanda kur uyguluyorum. 1 haftam bitti. Insallah ise yarar. Ayrica priorin kapsule baslayacagim :( eger faydasını gorursen yaz lutfen takip edecegim topigini.

bende cok merak ediyorum bu kremi haberlerde görmüştüm.gelişmeleri yazın lütfen

ya bide hangi siteden sipariş verdiğinizi ögrenebilirmiyim.her siteye guven olmuyo malum

Benimde ayni sekilde ince telli dokuluyor. Sukur kellik yok ama sakaklar seyrelmye basladi :KK43: 6 7 senedir dokuluyor fakat doğum sonrasi yani son 2 senede iyicene dokulmeye basladi. Dipler yogun uclar incecik tel tel berbat durumda bi gorsen :KK43: suanda kur uyguluyorum. 1 haftam bitti. Insallah ise yarar. Ayrica priorin kapsule baslayacagim :KK43: eger faydasını gorursen yaz lutfen takip edecegim topigini.

Valla tam beni anlatmissiniz dipler yogun uclar tel tel ayni ben.bi de kestim ben biraz su an salamıyorum saclarimi.cok degisik bi kesim oldu :D sirke katiyorum durulama suyuna.gercekten parlatio o iyi geldi.dokulme ayni ama ona dr a gidecegim daha gidemedm

Ay baktim 130 liraymış.peruk bile daha ucuz bu ne bole çeyrek altin aliyoruz sanki :D ben alamam sirkeye devam :D

Ben 3 gundur kullanıyorum azalttı dökülmemi valla saç dökülmesi için kullanılan ürünler hep bu fiyatlardaydı benım aldıklarım, yanında morfose milk shake şampuanını ve serumunu kullanıyorum sanırım kuru olan saçımın nemini de sağlıyor bu ürünler ve şimdilik memnunum

Ben 3 gundur kullanıyorum azalttı dökülmemi valla saç dökülmesi için kullanılan ürünler hep bu fiyatlardaydı benım aldıklarım, yanında morfose milk shake şampuanını ve serumunu kullanıyorum sanırım kuru olan saçımın nemini de sağlıyor bu ürünler ve şimdilik memnunum

çok sevindim canım
lütfen bizlere haber vermeye devam et
benimde saçlarım çok kuru inşallah derdimize çare olur

3 gundur kullanilan bi urunun dokulmeyi azaltacagina inanmiyorum. Cok erken degil mi

Merhabalar, ben de aynı dertteyim ne olur kesin çözüm bilen olursa bize de yazsın, çok moralim bozuk 2-3 aydır saçlarım çok dökülüyor.

Back
X