Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesine kesin çözüm bulanlar?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

semasar

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
166
161
303
Arkadaşlar benim uzun yıllar önce saçım dökülmüştü, ilk doktora gittiğimde vitamin eksikliği demişti ama daha sonra ayrıntılı tahlil yaptırmadım. Şimdi aklım başıma geldi ama şu anda da korona var İlk zamanlar bir sürü maske yaptım, priorin, fontene miydi tam hatırlamıyorum buna benzer ilaçlar kullandım. Bende en etkilisi sarımsak oldu, tüylenmeler meydana geldi. Ama eskisi gibi asla olmadı. Lütfen bu işe çözüm bulan varsa yazsın

merhaba arkadaşlar öncelikle çok çok geçmiş olsun akademisyen bir hemşire olarak söylemem gerekir ki çok dikkatli olmalıyız. Okuduğum makalelere göre en en önemlisi DVİT almamız sonra c vit ve demir tabi ki bir bu kadar önemli olan melatonin. hepsini transdermal olarak kullanıyorum ve bağışıklığım daha kuvvetli. Kendimize çok çok daha iyi bakmalıyız artık.

Cnm kendin duvarına yazarsan daha iyi olur hem bütün arkadaşlarımız da görür

Benim D vitamini 5''in altında maalesef ne yapmam gerekir, bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz??

Benim D vitamini 5''in altında maalesef ne yapmam gerekir, bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz??
uuuuv çok düşük cnm. Korona dönemi ve hala bu düşüklükle devam mı ediyorsun? hemen ampül al lütfen içinde 300000IU olur onalrın içinde toparlar seni . daha sonra ister fısfıs kullan ister multivitamin ister bant kullan sen hangisinde rahat ediyorsan

Ferritinde mühim bu konuda diye biliyorum emin olmamakla birlikte

Maalesef çok teşekkür ederim, ferritinde düşük birde, kırmızı et yiyorum bu aralar bol bol düzelir mi bu şekil:)

Maalesef çok teşekkür ederim, ferritinde düşük birde, kırmızı et yiyorum bu aralar bol bol düzelir mi bu şekil:)
Düzelmez cnm. Destek alman lazım.
korona için ne alman gerekse sende düşük. Daha dikkatli olmalıyız ama. Daha bilinçli olmaliyiiiz.
Özel msj yazabilirsin bana.

Düzelmez cnm. Destek alman lazım.
korona için ne alman gerekse sende düşük. Daha dikkatli olmalıyız ama. Daha bilinçli olmaliyiiiz.
Özel msj yazabilirsin bana.
Özele geceyim o vakit, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…