- Konu Sahibi mamedovasaadet
yildan fazla oldu saclarim dokuluyor.eski saclarimdan eser yok.cok kalindi saclarim simdi disari ciktigimda sal ile bagliyorum.ve bu sitedeki tarifleri yalayip yuttum.hic biri tesir etmedi.1 tek sarimsak sirke ve maya tarafi ise yaradi.onuda 1 kereden fazla kullanmadim. kere kullandiktan sonra durdugu icin dokulme gerek duymadim.ama 15 gun sonra yine ayni sey oluyor.kararliyim kafamda yeni saclar cikaricam.birde aci biber ve alkol maskesini uygulayacagim.ve ekstra olarak bu sure icinde 2-3 defa yag bakimi yapicam.ve son durullama suyunu isirgan olaak kullanicam.zeytinyagli dogal sabun kullanicam.yani ilk olarak sarimsakla dokulmeyi durdurub sonra yeni saclar cikaricam insallah.hep her gordugum maskeyi 1 defa uyguladigim icin ise yaramadi.devamli olarak iyi tesir gosteren 1-2 maskeyi uygularsam ise yarar diye dusunuyorum :)
1.sirke+sarimsak+maya (10 defa uygulayacagim,3-4 gun arayla
2.aci biber+alkol (1 ay her gun)
varmi bana katilmak isteyen ben inaniyorum lucak diye :) gelismeleri yazicam belki resimde paylasirim
1.sirke+sarimsak+maya (10 defa uygulayacagim,3-4 gun arayla
2.aci biber+alkol (1 ay her gun)
varmi bana katilmak isteyen ben inaniyorum lucak diye :) gelismeleri yazicam belki resimde paylasirim