Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sac Dokulmesini Onlemek icin projem :))

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mamedovasaadet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2012
38
0
46
Azerbaycan
yildan fazla oldu saclarim dokuluyor.eski saclarimdan eser yok.cok kalindi saclarim simdi disari ciktigimda sal ile bagliyorum.ve bu sitedeki tarifleri yalayip yuttum.hic biri tesir etmedi.1 tek sarimsak sirke ve maya tarafi ise yaradi.onuda 1 kereden fazla kullanmadim. kere kullandiktan sonra durdugu icin dokulme gerek duymadim.ama 15 gun sonra yine ayni sey oluyor.kararliyim kafamda yeni saclar cikaricam.birde aci biber ve alkol maskesini uygulayacagim.ve ekstra olarak bu sure icinde 2-3 defa yag bakimi yapicam.ve son durullama suyunu isirgan olaak kullanicam.zeytinyagli dogal sabun kullanicam.yani ilk olarak sarimsakla dokulmeyi durdurub sonra yeni saclar cikaricam insallah.hep her gordugum maskeyi 1 defa uyguladigim icin ise yaramadi.devamli olarak iyi tesir gosteren 1-2 maskeyi uygularsam ise yarar diye dusunuyorum :)
1.sirke+sarimsak+maya (10 defa uygulayacagim,3-4 gun arayla
2.aci biber+alkol (1 ay her gun)
varmi bana katilmak isteyen ben inaniyorum lucak diye :) gelismeleri yazicam belki resimde paylasirim

yildan fazla oldu saclarim dokuluyor.eski saclarimdan eser yok.cok kalindi saclarim simdi disari ciktigimda sal ile bagliyorum.ve bu sitedeki tarifleri yalayip yuttum.hic biri tesir etmedi.1 tek sarimsak sirke ve maya tarafi ise yaradi.onuda 1 kereden fazla kullanmadim. kere kullandiktan sonra durdugu icin dokulme gerek duymadim.ama 15 gun sonra yine ayni sey oluyor.kararliyim kafamda yeni saclar cikaricam.birde aci biber ve alkol maskesini uygulayacagim.ve ekstra olarak bu sure icinde 2-3 defa yag bakimi yapicam.ve son durullama suyunu isirgan olaak kullanicam.zeytinyagli dogal sabun kullanicam.yani ilk olarak sarimsakla dokulmeyi durdurub sonra yeni saclar cikaricam insallah.hep her gordugum maskeyi 1 defa uyguladigim icin ise yaramadi.devamli olarak iyi tesir gosteren 1-2 maskeyi uygularsam ise yarar diye dusunuyorum :)
1.sirke+sarimsak+maya (10 defa uygulayacagim,3-4 gun arayla
2.aci biber+alkol (1 ay her gun)
varmi bana katilmak isteyen ben inaniyorum lucak diye :) gelismeleri yazicam belki resimde paylasirim

canım maya saç çıkarıyomuş diye duydum denedim ama kokusuna dayanamayıp bıraktım :(

Canım takipteyim ama alkol saçlarına zarar vermesin beyazlar varsa çoğaltıyor gibi bir bilgim var ama kesin değil.

Canım takipteyim ama alkol saçlarına zarar vermesin beyazlar varsa çoğaltıyor gibi bir bilgim var ama kesin değil.

Canim sems arslanin tarifi alkol olan.daha denemedim.ama deneyen arkadaslarim cok memnun.kucuk kucuk aci biberleri aldim cok aldim.kurutucam kis icin.alkolude marketden filan almicam.dut alkolu oluyor bizde koylerde filan hazirliyorlar.soyledim getiricekler.sarimsak maskesini kullandigimda soyle bir etkisi var.cok super tesir ediyor.ama kullanmayinca yine dokulme basliyor.sonuclar iyiye gidiyor.en azindan banyodan sonra oturup aglamiyorum.dokuluyor ama o kadarda degil

Merhabalar şu maya+sarımsak+sirke maskesini bende yaptım 3 gun beklettim fakat nasıl uygulayacagız saçımıza bu karışımı ? Bir şişeye doldurup sıksak olurmu acaba ? Yada pamukla mı sürülecek hangi türlü daha iyi sonuç alırız bilgisi olan söyleyebilir mi ?

Merhabalar şu maya+sarımsak+sirke maskesini bende yaptım 3 gun beklettim fakat nasıl uygulayacagız saçımıza bu karışımı ? Bir şişeye doldurup sıksak olurmu acaba ? Yada pamukla mı sürülecek hangi türlü daha iyi sonuç alırız bilgisi olan söyleyebilir mi ?

ben siringayla yapiyorum.iynesini cikarin.sac diplerineze sıkın.elinizle masaj edin.yalnız erken yıkamayın taze olugu icin kokusu kaliyorşisim cikti 4-5 saat kaldı koku kaldi yine.yani 2 saat bekletmeniz en iyisi

ben siringayla yapiyorum.iynesini cikarin.sac diplerineze sıkın.elinizle masaj edin.yalnız erken yıkamayın taze olugu icin kokusu kaliyorşisim cikti 4-5 saat kaldı koku kaldi yine.yani 2 saat bekletmeniz en iyisi
Evet 3ü de keskin kokulu oldugu için kalıcı kokular oluşturabilir dikkat etmek lazım. Çok tşk.ederimm yarın deneyeceğim.

bu acı biber + alkol karışımını merak ettım ılk defa duydum çünkü..
canim bilmiyorum link paylasmaya izin varmi diye. youtubea şems arslan sac guclendirici aci biber tonigi yaz cikiyor canimşve 3 arkadasim +anneleri denedi.cok memnunlar.ben kizlarin yeni cikan saclarina inanamadim.simdi koyden saf alkolun gelmesini bekliyorum.yakinda baslicam

Evet 3ü de keskin kokulu oldugu için kalıcı kokular oluşturabilir dikkat etmek lazım. Çok tşk.ederimm yarın deneyeceğim.

sarimsagin kokusunu en iyi sirke cikarir.arastir internetde canim.sarimsak kokusu cikmayanlara sirkeli suyla saclarini yikamalari tavsiye ediliyor.sadece ben cok tesiri olsun diye en son fazla bekletdim basimda ondan kokusu 2 gun kaldişama 3 gune kalmiyor basinda

kizlar ben cok memnumun.sarimsak kurunu yapmiyorum artik.isirgan sampuani sac tellerimi kalinlastirdi bu arada.aci biber tonigine gectim.artik 3-4 tel gunce anca dokuluyor.birde kizlar ben renksiz kina aldim.10 gunden bir kullaniyorunuz.1 defa kullandim.icinde sac icin ne ot yag kullaniyorduksak hepsinin otlari var.kina renk vermiyor.marka bizim ulkeye ait. Fitaton rəngsiz xına yazarsaniz internete cikar.sizin sac dokulmesini onluyor,sac cikariyor ve kalinlastiriyor.sacimla ilgili bir sorunum kalmadi :) darisi sizin basiniza :) birde uzansa saclarim :) ama devam bir yil kadar devam edicem aci biber tonigine.bir suru yaglar,markalar,otlar var sabunlar almisdim .ve son kullanma tarihi gecmesin diye arada onlarida kullanicam :)

Back
X