Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BRAUN ES2 SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ harika kızlar alan pişman olmaz okadar söylüyorum...Benim saçlarım çok yıpranmış görünüyordu bir defa yaptım ve sanki parladı böyle düzeldi saçlarım harika bir ürün

kislar düzleştiricilerin hepsi güsel ancak saç tipine göre farklılık gösteriyor.kalın telli saçlara pek işe yaramıyor kendimden biliyorum.sinbonun en sonki saç düzleştiriccsini aldım saçımı tutmuyor ancak arkadaşımda kullanıyor saçları düpdüz ve çok güsel oluyor.

arkadasım oysaki ben tersini duydum saçlar hafif nemliyken düzleştirilmeliymiş...ayrıca kuruyken saçları hertürlü düzleştirici yakar yıpratırmış...CADIARZU

bende rowenta lissima var ilk çıktığında almıştım şimdi fiyatı 68 ytl sanırım. saçlarım inanamıcan kadar kıvırcık ve kabarık. bunu kullanıyorum 15 dakka sonra uçları kuaför düzlüğüne sahip olmuyo ama en azından saçlarımı açık bırakabiliyorum ki o bile büyük bişi bence. yinede mütevazi davranıyorum dümdüz oluyo fakat kısa saçta pek başarılı olduğunu söyleyemicem

kızlar ben remington s9000 kullanıyorum tavsiye ederim buharlı sistem saçım yıpranmıyor :dance: kuru ve yıpranmış saçlar için saçlarım düz ve ışıl ışıl :dance:

kızlar ben braun es2 yi denedim güzeldi fakat saçımın uçları öyle dümdüz durmadı ben mi beceremedim ki.Saçım öyle çok uzun da değil ama yapamadım heralde.Gurbaa ya soruyorum o kadar zun saçları kendin nasıl düzleştiriyosun ki:uhm:
Acaba fırçalı olanlardan mı alsam onlar saçımın uçlarını daha güzel yapar mı
175 derecede yapmıştım siz kata yapıyorsunuz

Son düzenleme:
kesinlikle düzleştiricilerin saç nemliyken kullanılmaması gerekiyor. nemliyken kullandığınız zaman saçlarınızı mahfedersiniz. mantıken nemliyken yapıldığında zarar vermez gibi geliyorsa bile bu böyle arkadaşlar. bir de temiz saçlara uygulamanız gerekiyor bu işlemi. ve saçlarınızın rutin bakımını düzenli olarak yapmanız ve saç düzleştiricilerinin zararlı etkileri en minumum seviyeye indirmek için mutlaka saçınızı yıkadıktan sonra koruyucu nemlendirici maske krem kullanmanız şart. en basit biryantin bile saçları koruyormuş biliyor musunuz. hepinize güzel bir gün dilerim.

ben saçları doğal kıvırcık olan bir bayanım son senelerde saçlarımda balyaj gölge yaptırdım. anlayacağınız boyalı saçlar. ve ilk çıktığında aldığım brawn ES 2 yi kullanıyorum. abartmadan söyleyim kuaförden çıkmışçasına düz saçlara sahip olabiliyorum. saç düzleştiricimle bir arkadaşımın saçlarına ben şekil vermeye çalıştım bir gün ve şaşırarak gördüm ki saçının üzerinden defalarca geçmeme rağmen bendeki düz fön görünümünü vermek mümkün olmadı. bundan şunu anladım ki saç tiplerine göre de olay değişiyor. bunu da özellikle belirtmek istedim. herhangi bir düzleştirici almayı düşünen arkadaşlarımın özellikle bilmesini istediğim için.

arkadaşlar bu yazıyı düzleştirici kullanırken saçları yıpranan ve istediği gibi sonuç alamayanlar için yazıorum. şakkıdı Bende braunun es1 düzleştiricisi var ama ben aldığımdan itibaren max derecede saçımı düzleştirmeye çalışıordum uzun süre uğraşıordum sadece bir günlük düz oluordu. sonra yine akşama doğru dalgalanıor buda yetmio gibi saçlarımın ucu kırılıor ve yıpranıordu. Geçende saç bakımı için aldığım çam terebentin,hint yağı ve zeytin yağını karıştırıp saçıma sürdüm ve bir saat sonra saçımı şampuanla yıkadım ve saç kremi yapıp çıktım saçım kuruyunca düzleştirdim ve en düşük seviyede saçımı çabucak düzleştirdi hem kabarmadı hem kuru görüntü olmadı hemde saçımın uçları biraz kırılmıştı onlar düzeldi ve düzleştirirken kırık oluşmadı. ayrıca saçlarım çok sağlıklı görünmeye başladı ben bu karışımı uygulayalı bi hafta olmuştur ama ilk kullandıktan sonraki değişimi sizde göreceksiniz. Saçlarınızı düzleştirirken kırılmaması için denemeye değer.İnşallah aynı benimle aynı sorunu yaşayanlara faydalı olur... Şeniz
Seygılar..... a.s.

Arkadaşlar bende saç düzleştiricisi almak istiyorum.Burdaki yorumları okuyunca kafam iyice karıştı, aslında ben braun es2 yı almaya karar vermiştim ama birde remıngton s1031 görünce, ayrıca yorumlara da bakınca karasız kaldım.Aslında remington brauna gore daha altarnatıf gorunuyor 3 lu koruması ayrıca buklelerde yapabılmesı bende hem duzleştiren hemde bukleler yapabılen bır sac düzleştiricisi istıyorum.Braunda da bukleler yapabılıyormuşsun,ayrıca braun'un en önemlisi iyon özelligine sahip olması,ayrıca remingtona gore braun daha kıbar ve hafıf bır alete benzıyor.Anlıyacagınız çok kararsızım..:çok üzgünüm:Kalın ve gür saclarım var ayrıca hafıfde dalgalı bılemıyorum hangısını alıcamı...:sm_confused:Lütfen bana yardımcı olun :a015:

mavi denis şu mawi suyun fiyatı ne kadar sadce kuaförlerde mi satılıor bide büyüklüü ne kadar çok merak ettim bende kullanmayı düşünüorum çünkü..

arkadaslar herkes sac duzlestırıcısını almıs bıle bır ben kaldım klava: philips HP4667 mi yoksa braun ES 2 Mİ alsam cok kararsızım ya BU KONUDA YARDIM LUTFEN ARKADASLARCADIARZU

CNM BENDE ISRARLA BRAUN ES2 DİYORUM ALALI 1 AY OLDU VE SIK SIK KULLANIYORUM NE SAÇLARIMDA YIPRANMA OLDU NEDE DAKİKALARCA FÖN ÇEKMEK İÇİN İŞKENCE ÇEKİYORUM ANINDA DÜMDÜZ VE PARLAK YAPIYOR AMA BİR ŞEYE DİKKAT ETMEN GEREKİYOR O DA ISLAKKEN YAPMAMAN ÖNCE KURUTUP SONRA YAPACAKSIN FİATI 129 YTL BENCE MUTLAKA DENE DERİM SEVGİLERİMLE :)

Arkadaslar bence almayin ben bir kac aydir hergun duzlestirdim saclarimi ama simdi saclarim cok kuru ver kirik artik sadece haftada 1kere yada 2kere yapmiyorum

arkadaşlar simbo saç düzleştirici kullanan var mı? bu marka iyimidir?

Bende babyliss 2088 aldım iyonik bu sabah kargodan geldi hepsiburada da indirim vardı kaçırmayayım dedim aldım.Saçımı yıkadım kurumasını bekliyorum düzleştirince yorumlarımı paylaşırım tekrar

ben 1 yıl önce daha cok yeni cıktı anda aldım braun sac düzleştiricisini adlım benim sacım kalın ve kabarık hafif kıvırcık bir sacım var ve hic sevmiyorum ama bu alet mükkemel bişi yaa saclarım ipek gibi dümdüz oluyor incecik görünüyor kendime olan güvenim geliyor vallahi şiddetle tavsiye ederim size şimdi tüm sac uzmanlarıda bunu öneriyormuş reklamlardada diyor zaten bende öneriyorum...Şeniz

bende de braun var ve çok güzel babyliss de iyi ama simbo ve rowenta çok kötü.. sadece adları saç düzleştirici ama hiç bi işe yaramıyo.. en iyisi philips:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…