phılıps te arkadasımda war ben braunu almadan once onda denedım ütüden farkı yok onun plakaları kotu tmm duzlestırıo ama saca zarar werıo baya..ben braunu hergun kullanıorum saclarımda ole kırıkta yok ama kuru saça kullanılmalı bu çok onemlı tabıı...
bu mavi suyla daha kolaymı duzlesıo ben dax kullanıorum ama o duzlestırdıkten sora..
cnm ben fon cektırıodum daha oncelerı yenı aldım sac duzlestırıcımı bende ne kullansam bılmıom cok az kırıklarım var duzelttırıcem elseve anında onarıcı guclu bakım kremı varmıs onu dneıcem baska oneren arkdslar varmı acabaCADIARZU
şimdi bn hanqısını aLcam qafam qaRusduu bnm sacLarımda daLqaLı ama dumduzz osun isdıomm xD
bende phlips 4647 var. Kullanımı kolay. Özellikle yazın fönün sıcaklığından kurtulmanın bir yolu diyebilirim. Ben mavi suyla beraber kullanıyorum. Yalnız benim problemim saçlarımı çok elektriklendiriyor birde fön çekince saçta bir parlaklık oluşuyor bu parlaklığı düzleştiricide yakalayamıyorum. SİZDE DE BU PROBLEM VARMI?
canım mrb. bende fön çektirdiğim zaman o parlaklık olmuyodu. şimdi phlıps 4647 kullanıyorum ama dfn garlı maske ile ve saçım yumuşacık parlıyo. tavsiye edebilirima.s.
yaa bende almak istiyorum braun es2 ama karar veremedim saçlarım dalgalı memnun kalırmıyım acaba...
şimdi bn hanqısını aLcam qafam qaRusduu bnm sacLarımda daLqaLı ama dumduzz osun isdıomm xD
kızlar dün bende saçlarımı düzleştirdim gerçekten güzel. Benimkisi phlips 4647. Yalnız banyodan hemen sonra uygulandığında bende elektriklenme yapıyor. Akşam saçımı yıkayıp sabah kalktığımda yaptım ve sonuç süper.Ama zamanla saçlarımı çok kuruturmu, kırarmı bilemem.[/QUO
mutlaka zamanla kırar canım çünkü sonuçta saça işlem uyguluyoruz . bazen diyorum keşke hiç büyümeseydik. çocukken yıkar çıkardık. şimdi banyo yapıp hazırlanmamız kabus oluyo.işkence gibi. bakımsız olmaktansa işkence çekiyoruz. hele çalışınca mutlaka bakım şart.:enbuyukkk:
yaa bende almak istiyorum braun es2 ama karar veremedim saçlarım dalgalı memnun kalırmıyım acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?