Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ben fon cektırıodum daha oncelerı yenı aldım sac duzlestırıcımı bende ne kullansam bılmıom cok az kırıklarım var duzelttırıcem elseve anında onarıcı guclu bakım kremı varmıs onu dneıcem baska oneren arkdslar varmı acabaCADIARZU

mrb kızlar bende düzleştiricimi yeni aldım ve çok memnunum.phılıps 4647 mükemmel bişi. daha önce sürekli fön çektirdiğim için saçlarım yıpranmasın diye dfn garlı maske kullanıyordum işe yarıyordu.düzleştirme yaparkende kullandım. yumuşacık süper oldu. tavsiye edebilirima.sa.s

canım demekki saç tipine göre değişio bn memnunum ama başkası alıncqa memnun kalırmı bılemem benım saç tellrım ınce öle kırık falanda yk anlıcan ama ben bakım yağları falan kullanıorm onların yararı olabılır sanırm

bu mavi suyla daha kolaymı duzlesıo ben dax kullanıorum ama o duzlestırdıkten sora..

ewet canım daha kolay düzleşio ve saçlarını yatıştırıyor benımkıler braz çabuk yağlanıo o kadar şekle cabık grıo saçlarımı yıkıorm yıkadıktan snra taramadan önce mavi suyu sıkıorm 4-5 kez taranması daha kolay oluo saç kurutmayla kurutuorm sonrasnda düzleştirirken 4-5 kez daha sıkıorm sonrasında süperr hem kalıcı oluo hmde saçın yıpranmasını önluo içinde proteinli yağlar var

jnm bnde avonun düzleştirici ve yatıştırıcı şampuanını sipariş ettim onu denicem bakalım işe yarrsa yazarm saçları yıkarken kullanıyormuşuz düzleştiriyomuş ama öle aman aman deıl yane uçları falan düzleşidr sanırm ama denemeye değer sanırım hm besleyici etkiside varmış fiyatıda uygun bn şaşırdm geerçekten yhaa kzılar şöle bi şampuan olsa yıkadktan snra saçlar dümdüz yada dalgalı ne guzel olur dmı yhaaasırnaşık şey

ben philips kullanıodum beğenmedim saçlarım tülerik tülerik olduuuu bi de sinboyu deneyeyim dedim adi falan derler ama benim saçlarımı çok güzel yaptı 15ytl aldığım ürün daha güzel çıktı tabi ama saça göre farklılık gösteriyor olabilir. alcak arkadaşlar bence alacağı yerde fişe taktırıp bi ısısına baksınlar okadar para verceksiniz sonuçta

şimdi bn hanqısını aLcam qafam qaRusduu bnm sacLarımda daLqaLı ama dumduzz osun isdıomm xD

bende phlips 4647 var. Kullanımı kolay. Özellikle yazın fönün sıcaklığından kurtulmanın bir yolu diyebilirim. Ben mavi suyla beraber kullanıyorum. Yalnız benim problemim saçlarımı çok elektriklendiriyor birde fön çekince saçta bir parlaklık oluşuyor bu parlaklığı düzleştiricide yakalayamıyorum. SİZDE DE BU PROBLEM VARMI?

canım mrb. bende fön çektirdiğim zaman o parlaklık olmuyodu. şimdi phlıps 4647 kullanıyorum ama dfn garlı maske ile ve saçım yumuşacık parlıyo. tavsiye edebilirima.s.

yaa bende almak istiyorum braun es2 ama karar veremedim saçlarım dalgalı memnun kalırmıyım acaba...

d_d ben cok memnunum cnm hıc tereddusuz alabılrsın bende bıhafta once aldım daha degdı aldıgıma cok gusel duzlestırıo gercekten tevsıye ederım

benimde saclarim dalgali bende düzlestirici kullaniyorum her banyodan sonra saclarimi düzlestiriyorum artik beni herkes düz sacli saniyor hic kivircik kullanmiyorum hem bakimli gözüküyor hemde fazla ugrastirmiyor benimki eco-cerion tondeo tabiki ben burdan aldim orda varmidir bilmiyorum aynisini kiz kardesimede aldim tr ye yolladim oda memnun 45 euro verdim

kızlar dün bende saçlarımı düzleştirdim gerçekten güzel. Benimkisi phlips 4647. Yalnız banyodan hemen sonra uygulandığında bende elektriklenme yapıyor. Akşam saçımı yıkayıp sabah kalktığımda yaptım ve sonuç süper.Ama zamanla saçlarımı çok kuruturmu, kırarmı bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…