İnce telli saçınıza zaten sürekli düzleştirici vs. yapmayın. Evde keratin bakım yapmanın incelikleri diye bir konumuz var, orada brezilya fönü de konuşuluyor. Hem 3-4 aylık düzlük veriyor hem bakım yapıyor (her marka değil, kızlar bu konularda bilgili; çok anlattılar hangi marka bakım yapar vs) Üşenmeyin orayı okuyun ve bakım yapanlardan birini alıp düz düz gezin.arkadaşlar saçlarım ince telli ve az düzleştirici istiyorum saçımı pek yıpratmayacak zaten haftada bir kullanırım
bir de maşa alacağım öneirniz var mı remongton kullandım maşa olarak çok memnundum ablama bıraktım evlenince :)
şimdi ben maşasız ve düzleştiricisiz kaldım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nin-incelikleri.417209/page-923#post-48578364çok teşekkür ederim konunun linkini verebilir misiniz
Saçı en az yıpratan saç düzleştiricisi hangi markalarda var bilgisi olan var mı?
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Daha önce başka düzleştirici kullandınız mı, yani kıyas yapma imkanınız var mı?Genel bir bilgim yok ama ben Philips'in jojoba yağlı iyonizer düzleştiricisini 3 yıldır kullanıyorum, kırılmalarım normal zamanlardaki kadar oluyor hatta utanıyorum söylemeye ama 6ayda bir aldırırım kırıklarımı o kadar az :) Onunla kıvırırım düzleştiririm.. Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?