arkadaşlar ben normalde saçlarıma ütü yaparak düzleştiririm ısısını iyi ayarladıpğım için saçlarım yanmıyordu ayrıyetten bakımınıda yapıyorum zaten. ama bu sıcaklarda ütüleyemiyorum çok bunalıyorum zaten hamileyim çok zor oluyor. bir ara simbo marka saç düzleştirici aldım orda burda dandik küçük mağazalarda alışveriş yerlerinde satıyorlar fiyatıda 10ytl idi. aldığıma çok pişman oldum ütü yaptığımda ki gibi sonuç alamadım nedense ısısı yetmiyor gibime geldi iğrenç bir makinaymış. şimdi şöyle kaliteli düzleştirici arıyorum fiyatı hiç önemli değil saçıma değdirdiğim anda dümdüz kaymak gibi yapmasını istiyorum sizlerin kullandığı yada önerceğiniz bir düzleştirici markası varmı hemen almak istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum
valla ben sımbo kullanıyorum kı cok uzun senelerdır aynı makıneyı kullanıyorum hıc bırsey olmadı ayrıca yanı ıstekı arkadaslarım bıle cok begendıler benım aldıgım modelden bulamadıkları ıcın alamadılar cok pahalı olan ıyı bır mal fıkrınıe kapılmanız hata ayrıca kuaforde bıle fonu 2 kere ustuste cekınce sac anca duzelıyor
arçelikte bi tane düzleştirici var.160-180 ve 200 dereceye kadar ayarlanabiliyo.saçları ütü bile tutmayan bi arkadaşım bu aletten aldı.en düşük ayarında yapıyo.ve hiç uğraşmadan hemen dümdüz oluyo.ben bunu tawsiye edebilirim.bi de hemen ısınıyo.fiyatı:55ytl
PHLIPS ÇOK GÜZEL.
BEN KULLANIYORUM.
SAÇLARIM ZATEN DÜZ, BiRDE BUNU KULLANINCA ÇOK DAHA GÜZEL OLUYOR...
PHILIPS 4647
FİYATI : 90 - 110 YTL ARASINDA DEĞİŞİYOR.
ben de forum sayesinde babyliss pro aldım.çok memnunum.saçlarım kıvırcık ve kuaforden 1 saatten kısa bi sureden cıkamazdım.evde kendim yaptım ve sure yine aynı saclar yine aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?