Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende valla ama arkama bakmadan elimi uzatıp sürekli tekrarlıyorum düzleniyorlar.ya da saçlarımı öne atıyorum.

ben arkadan saçımı tutturuyorum tokayla en alttan bi tutam bırakıyorum duzluyorum sonra bi tutam daha alıyorum gelisini topluyorum zaten duzlemediğim saçlar kabarık duruyu öyle öyle tepeye kadar geliyorum işte ama zor oluyo arka tarafı düzeltmek yada birinden yardım isticeksin bazn annem yanımda oluyo o yardım edio :))

Bende forumlardan okuduklarımdan babyliss almaya karar verdim.Babyliss saç şekilledirme seti aldım. Bu sabah düzleştiricisini denedim hiç memnun kalmadım benmi beceremedim acaba saçım kıvırcık değil dalgalı ama hiç öyle söylendiği gibi dümdüz olmadı ütüyle daha iyi duruyor, saçım kuruyken yaptım avaba nemlimi olması lazım?

canım sen bu makineyle kıvırcık da yapabiliyomusun.Bende almayı düşünüyorum da

kızlar bende remington almak için çıktım metroya gittim ama philips in xl sini kaptım geldim çok güzel bi ürün almadan mutlaka deneyin kuaförden çıkmış gibi oldum ilk uygulamada tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim tek eksiğim buydu bu da oldu sayenizde hepinizi seviyorummmm

canım ya bende babyliss aldım düzleştirici benimde dalgalı saçlarım oluyor.saçlarını yukarıya topla güzelce canım az tutamlar al eline öylemi yapıyorsun bilmiyorum ama oluyor yani.aldığım bayana bi kaç marka sordum remington ve braun onlarıda gösterdi.dedi zaten tek marka babylis dedi bende bunu kullanıyorum dedi harika tavsiye ederim.gerçekten iyi canım.

Önceki mesajımda memnun kalmadım dedim ama ben becerememişim.Alet tam ısınmadan kullanmışım 15 dk.ısınmasını beklemek lazım akşam tekrar denedim ısınınca çok güzel düzleştirdi.Tavsiye ederim fırça aparatınıda kullandım oda güzel saçları kıvırmak için harika birşey. Dİğer aparatları kullanmak için sabırsızlanıyorum. Benim 70 YTL.ye aldığım babyliss 2021CEtavsiye ederim herkese.

PHLIPS ÇOK GÜZEL.
BEN KULLANIYORUM.
SAÇLARIM ZATEN DÜZ, BiRDE BUNU KULLANINCA ÇOK DAHA GÜZEL OLUYOR...

PHILIPS 4647

FİYATI : 90 - 110 YTL ARASINDA DEĞİŞİYOR.

slm arkadaşlar bende de bu philipsin saç düzleştiricisi var yukarıdaki modelden,çokta memnunum ama sanki zamanla saçlarımın uçlarında kırılmalar oldu sanki uçları çok kuru ve yıpranmış gibi zaten benim saçlarım kuru çok sık ve gür aynı zamanda dalgalı dayanabilecek durumda ama bilmiyorum ısısı fazla geldigi içinmi kırıklar falan oluşuyor saçımı kestirmek istemiyorum sürekli,,uzatmaya karar verdim ama saçım boyalı çikolata kahvesine ama koyu oldugundan kırıklarıda geyet gösteriyor sizce neden böyle oluyor bu ürünü kullanan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz..yardımlarınızı bekliyorum...sevgiler..

Arkadaşlar arzumun 534 pettina modeli sizce nasıl?nette cok arastırdım hem fiyatı uygun hemde arzumun saç duzleştiricilerinin cok kaliteli oldugu soylenmiş

bu ürünü kullanan varmı ?45 W olması sizce iyi mi saçları yakar mı ?

AR 534 Arzum Pettina
Saç Düzleştirici
45 W
30 sn 'de hızlı ısınma
Daha parlak saçlar için maksimum 170ºC 'ye kadar ısınabilen seramik kaplamalı düzleştirici plakalar
Eğimli plakalar sayesinde daha hacimli saçlar
Özel termal saklama çantası
360º dönebilen kablo çıkışı
Renk: Siyah

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kullanmadım bu makinayı ama bekleyip üstüne biraz daha koyup remington almayı tercih ederim.fakir etna düşünüyordum ben de ama remington hakkında yazılanları okuyunca vazgeçtim.

canım sen bu makineyle kıvırcık da yapabiliyomusun.Bende almayı düşünüyorum da

ben aldım ama daha ilk denemem sanırım biraz acemiliğimden kaynaklanıyor ama yinede güzel oldu fönlü gibi olmasada idare eder. Ama 1- 2 defa daha kullanırsam inşallah daha iyi yaparım

kızlar bende sinbo siparişi verdim simdii gelince kullancam bakalım nolcek :))

iyi akşamlar herkese,,ben daha öncede yazmıştım philips kullanan varmı diye ama kimseden cvp gelmedi burada yokmu bunu kullanan ve bana yardımcı olabilecek kimse..lütfen yardımm sevgiler..

Kızlar dün akşam bir mağazaya gittim saç düzleştiricilere bakmak için BABYLISS PRO230 2088E İYONİK SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ gösterdiler bana .Hatta kız komple saçımı yaptı.Fotoları çektim birara koyucam.Ama kuaförden bile bu kadar mutlu ayrılmıyordum .O kadar hoş oldu ki saçım.Ordan beni kız arkadaşım almaya geldi.Bana söylediği ilk söz saçını hangi kuaförde yaptırdın çabuk söyle oldu :)) Kesinlikle tavsiye ederim.Ben de bugün alıyorum.

bir onceki sayfalara bak orda kullananlar yazmıs zaten yorumları canım...

babyliss 2025cre seramik düzleştiriciyi ve babyliss pro 200 2362 ce model maşayı aldım kullanıyorum.bilgi almak isteyen arkadşlar olursa yardımcı olmak isterim.
yanlız düzleştirici dalgalı saçlar ideal çünkü kıvırcık saçlı olanlar zorlanıcaktır saçı düzleştrmekte.maşaya gelince 200 dereceye kadar ısıtıyor ve hemen şekil veriyor benimki 25 mm olanı doğal bukleler elde edebiliyorum ama 19 mm standart maşa kalınlığı ayrıntılı bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olucam....

merhaba ben de ham düzleştirici hem maşa olan bi şey almak istiyorum piyasada böle bişiy var mı.hava üflemeli değil ısıtmalı olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…