Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim saclarımm dalgalı kıvırcığa yakın bende simbo aldımm ama dereceli seramik olandan memnunum. philips de kullandım daha once pek bir farkları yok tu bence

ya bütün yorumları okudum cok kararsız kaldım saclarım ince telli ve bu aralar arzumun sevgililer gününe özel cıkardıgı bi ürünü var seramik kaplıymıs arzum formina adı. 79.ytl kullanın varmı

aynen ya bende alıcam ama kararsız kaldım babyliss diye düşünüyorum ama hangi markası kızlar biri yazabilirmi acaba .

nerden aldın o fiyata yhaa
ne zaman aldın bıdeee:1shok::1shok::1shok:​

1.5 - 2 ay olmuştur sanırım.. kusura bakma yeni gördüm mesajını arkadasım..
Babyliss 2025 CRE markası.. ve gayet de uygun 39 mio ya almıştım.. zaten babylissin ilk cıkan modeliymiş ama diger son ürününden bir farkı yok derece ayarı dısında.. satan kız bile öyle dedi yani.. ki zaten ayara da gerek yok kendisi son 180 mi 200 mü kaçsa cıkarıo ve sonda sabitlio dereceyi.. tavsiye ederim..
uygun ve simbo almak istemiosanız benim gibi baska tercih yoktu ben alırken halen de yoktur sanırım :))

ya bütün yorumları okudum cok kararsız kaldım saclarım ince telli ve bu aralar arzumun sevgililer gününe özel cıkardıgı bi ürünü var seramik kaplıymıs arzum formina adı. 79.ytl kullanın varmı

ya bn ona bktım ama cok dandik duruyodu bide sacımı istediğğim gibi yapmadı acıkcası ramington ı tavsiye ederim bi arkasımda denedm almanyadan almıstı o bnde sipariş ettm ama tr de buulunca direk aldm kesinlikle spr:)şutarafagitti

Kızlar ben philips'in elektronik göstergeli düzleştiricisini çok beğeniyorum. :)
10lu şekillendirici setini de aldım onunda maşaları güzel.

kızlar ben philips aldım çok memnunum.98 ytl.philipsten daha iyisi yok bence.diğerlerinide denedim hep araştırırken.

guzelım braun nun sac duzlestırıcısı cok ıyıymıs hıc ugrastırmadan dumduz yapıyomus sacları hemde kolay kolayda bozulmuyomus.kuzenım kallanıyoda o soyledı yanı fıyatıda o kadar pahalı degıl 100 ytl cıık

ben kullanıyorum bende sevgililer gününden önce aldım ve memnunum ısı ayarıda var inceyse saçın daha az ısıda kalın telliyse daha fazla ısıyla kullanabiliyosun kıvırcıkta yapıyo gerçi benm saçlarım küt yapamıyorum ama aldıgım yerde kızlar vardı saçları baya uzundu arzumla kıvırcık yapmışlardı cokta guzell duruyodu zatn ben onlardan özendimde aldım :) ve memnunum düşünüyosan tavsiye ederim a.s

bi çok kez belirtmiştim braun Es2 kullandıgımı, çok da memnunum şakkıdı

buyrun o günün sabahında düzleştirdigim saçımın akşamki görüntüsü :smiley-cool:

resim022ew1.jpg

Arkadaslar sadece düzleştirici ve bukle yapma ozelligi olan bir alet yok mu piyasa ?? bukle icin sadece bir aparat yeterli benim icin

yardımcı olursanız sevinirim fiyat olarak uygun olmasını istedigim icin bu sekilde tercih ediyorum

Arkadaslar sadece düzleştirici ve bukle yapma ozelligi olan bir alet yok mu piyasa ?? bukle icin sadece bir aparat yeterli benim icin

yardımcı olursanız sevinirim fiyat olarak uygun olmasını istedigim icin bu sekilde tercih ediyorum

benimkisi bukle de yapiyor :icecream:

canım seninkine baktım fiyatı cok yuksek şöyle 40-50 arası en fazla 60 guzel bir alet bulabilirsem alacagım

evet canım ne yazık ki öyle
şimdi piyasada 120 civarı sanırım
ben 150ye almiştim :a015:
ama değiyo bee :icecream:
inşallah istedigin gibi birşey bulursun :içelim:

Buldum galiba :smiley-cool:

bu nasıl arkadaslar "Philips HP4680 Girl Glam Saç Şekillendirme Seti"

5 aparatı var 55.ytl bazı sitelerde 50'ye kadar fiyat vermişler piyasada daha ucuzunu bulabilirim belki.şeklini pek begenmedim gerci ama bu ürünü kullananlar var mı önerirmisiniz dostlar :1rolleyes:

6791925_0.jpg

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar bnde arzumun sac duzlestiricini sipariş ettim netten suan kargoda
SEvgililer günü için olan yeni cıktı hani :)
ve de cok uygun 12 taksit fiyatı bıle 67 ytl peşinde 60 tı sanırım
gelince memnun kalıp kaladıgımı paylasırım

Uzun süren kararsizligim sonucun da bugün ben de Remington S2005 aldim.Eve gelir gelmez denedim.Hala tereddütlerim vardi cünkü.Saclarim cok gür,dalgali ve kuru.Sonuc mükemmel.Remingtonu tavsiye eden arkadaslara tesekkürler.Fiyati 35 euro,yaklasik 70 YTL

Back
X