Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerden aldın o fiyata yhaa
ne zaman aldın bıdeee:1shok::1shok::1shok:
ya bütün yorumları okudum cok kararsız kaldım saclarım ince telli ve bu aralar arzumun sevgililer gününe özel cıkardıgı bi ürünü var seramik kaplıymıs arzum formina adı. 79.ytl kullanın varmı
Valla Benim Philips Yanliz Benim Sacim çok Kivircik Ve Harika Yapiyor Dumduz Kuaförde Bile Bu Kadar Duz Olmuyordu
ya bütün yorumları okudum cok kararsız kaldım saclarım ince telli ve bu aralar arzumun sevgililer gününe özel cıkardıgı bi ürünü var seramik kaplıymıs arzum formina adı. 79.ytl kullanın varmı
Arkadaslar sadece düzleştirici ve bukle yapma ozelligi olan bir alet yok mu piyasa ?? bukle icin sadece bir aparat yeterli benim icin
yardımcı olursanız sevinirim fiyat olarak uygun olmasını istedigim icin bu sekilde tercih ediyorum
benimkisi bukle de yapiyor :icecream:
canım seninkine baktım fiyatı cok yuksek şöyle 40-50 arası en fazla 60 guzel bir alet bulabilirsem alacagım
Ya Ben Saçlarimin Arkasini Düzleştirmekte Zorluk çekiyorum Ulşamaya Bu Konuda Napmam Gerek???????