- Konu Sahibi limonatam
Valla Benim Philips Yanliz Benim Sacim çok Kivircik Ve Harika Yapiyor Dumduz Kuaförde Bile Bu Kadar Duz Olmuyordu
alan phılıps alsın harıka yapıyor sacı yıpratmıyor ve kuafordekınden daha da guzel oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla Benim Philips Yanliz Benim Sacim çok Kivircik Ve Harika Yapiyor Dumduz Kuaförde Bile Bu Kadar Duz Olmuyordu
EVET BENİMKİDE BUNDAN ISISINI KENDİNİZE GÖRE AYARLAMANIZ YETERLİ EN GÜZEL SONUCU ALMANIZ İÇİN BENİM SAÇIM DÜZ AMA HEP PIRASA GİBİ DURUR ASLA ŞEKİL ALMAZ AMA BUNUNLA YOLA GELDİLERbende bundan çok memnunumm
Ben Yeni Aldim Braun Es2 çokta Memnunum Süper Bişey Bence Sadece 10 Dakikada Saçlarim Dümdüz:dance::teytey:
Kizlar ben sac düzlesitirci kullandigimdan beri saclarim cok kuruyor saclarimin kirilmamasi icin ne yapabilirim fikriniz varmi?
papatyacım braun es2 alalı 1 ay oldu ve çok ta memnunum içinde terettüt kalmasın.bende simbo alıcaktım kız bana tavsiye etmedim saçın çok gür dedi bende braun aldım ama iyiikii de almışımmsevgilerr