Saç Şekillendiriciler Saç düzleştirici kullananların yorumları

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar mrb bnde araınıza yenı katldm bnde phılıps vl kullanıorm memnunum her saç düzeleştrici gbı saça zararı oluo tabıkı ama benım size bı kaç tavsiyem olacak düzleştiricilri saçlarnzda 15 saniyeden fazla tutmaynz özellıkle uçlarınızda tutmayınız çnki saç uçları kırıldığından saçon uzamasını durduruo özellikle yağlı saçlarda 10 sanıyye içinde düzleştrıcıyı çekın bn kuaförmden öğrenıorum bunları aklınızda bulunsun söleıım dedm koly gelsn:)

çok merak ettiğim bir şey var. tamam seramik olan saç düzleştiricileri daha iyi ama bir de şimdi Seramik, Tourmalin ve Teflon kaplama olanlar çıkmış bir de tabi Seramik ve titanyum kaplamalı iyonik olanlar var. Hangisi daha iyi?

BABYLISS PRO230 2088E İYONİK SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ

bi de

REMİNGTON S1031 3x PROTECTION SLEEK & CURLY SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ

hangisi olsun karar veremedim :sm_confused: lütfen yardım edin :uhm:

Ya arkadaşlar tansaşta premier marka saç düzleştiricisi buldum 16 küsür YTL aranızda bu ürünü kullanan varmı?? Alsammıki??kafamçokkarıştı Geçici olarak alıcam,yaza daha iyi bir marka almayı planlıyorum.. markası: premier PHS 2312tatlicadiarzu

babyliss kullanıyodum, saçlarım kısa ve düz olmasına rağmen çok uğraştırıyo, saatlerimi veriyorum diyebilirim, kabusum oldu, attım bi köşeye duruyo, yaptığım bi yanlışlıkmı var bilmiyorum

saçlarım çok dalgalı olduğu için nerdeyse tüm düzleştirici markalarını denedim ama hiç biri kuafördeki fön kadar gösterişli olmıyo :( ayrıca hemen bozuluo galiba saçımdan kaynaklanıo ama şimdi braun professional düzleştirici kullanıorum eh işte yine de memnumun idare eder

a.s
bende bundan çok memnunumm
EVET BENİMKİDE BUNDAN ISISINI KENDİNİZE GÖRE AYARLAMANIZ YETERLİ EN GÜZEL SONUCU ALMANIZ İÇİN BENİM SAÇIM DÜZ AMA HEP PIRASA GİBİ DURUR ASLA ŞEKİL ALMAZ AMA BUNUNLA YOLA GELDİLER

ben remıngton kullanıyorum..saçlarım uzun ve katlı hafifte dalgalı ama kolay şekle giriyor.ben de remingtonu tavsiye üzerine almıştım..öneririm.....

Ben Yeni Aldim Braun Es2 çokta Memnunum Süper Bişey Bence Sadece 10 Dakikada Saçlarim Dümdüz:dance::teytey:

Ben Yeni Aldim Braun Es2 çokta Memnunum Süper Bişey Bence Sadece 10 Dakikada Saçlarim Dümdüz:dance::teytey:

cnm yaa memnunmusun gerçektenn
bende az önce aldım geldim braun es 2 ama pişmanlık geldi içimee:(((
arkadaşta gördük baybless o aşırı memnun olduğunu söyledii 230 derce hatta ama ben gittim braun aldıımmm.güzel bişii ler sölede içim açılsınnn bari...CADIARZU

Kizlar ben sac düzlesitirci kullandigimdan beri saclarim cok kuruyor saclarimin kirilmamasi icin ne yapabilirim fikriniz varmi?

aynen canım ya benimde saçlarım düzleştirici kullandığım için çok kuruo bilgisi olan bize yardım eden olursa çok ii olacak :çok üzgünüm:

papatyacım braun es2 alalı 1 ay oldu ve çok ta memnunum içinde terettüt kalmasın.bende simbo alıcaktım kız bana tavsiye etmedim saçın çok gür dedi bende braun aldım ama iyiikii de almışımm :D sevgilerr

papatyacım braun es2 alalı 1 ay oldu ve çok ta memnunum içinde terettüt kalmasın.bende simbo alıcaktım kız bana tavsiye etmedim saçın çok gür dedi bende braun aldım ama iyiikii de almışımm :D sevgilerr

CANIM BENİM TEŞEKKÜR EDERİM YA NE BİLİİM İŞTE BENİM SAÇLARIMDA ÇOK GÜR ONDAN TEREDDÜTTE KALDIMM..BAYBLESS İN DERECESİ 230 ÇÜNKÜ.BRAUN UN DA 200 ....VE DÜN AKŞAM EVE GİDİNCE DENEDİMM SABAH KALKTIM BOZULMUŞŞ ŞİMDİ İYİCE CANIM SIKILDII YA BEN BECEREMEDİM ÖFFF....:1no2:

bende yapıyorum birinin üstünden tekrar bi kat daha geçiyorum 2 gün kullanıyorum sonra yıkamam gerekiyor rahatsız oluyorum düzleştirdikten sonra çok az briyantim kullan

braun es2 çok öneriyolar kıvırcık sacı bile dümdüz yapıyo

Merhaba Arkadaşlar Ya Bende Düzleştirici Kullaniyorum Saçim Düz Ama şekil Vermek Için Saçimi Yakiyor Ve Sürekli Kiriliyor Saçlarim Bunun Omamasi Için Ne Yapabilirim

Ben Remington ın zarar gormus saclar ıcın olanını kullanıorum
cok memnunum
benım saclarımda boya yok ve acık kumralım .. bu duzlestırıcıyı hem annem hem ben kullanıoruz ve ıkımızınde sac rengını acıyo ..
annemın sacı boyalı olduu ıcın o memnun dııl ama ben cok memnunum =)

benimde saçlarım dalgalı philips'in saç düzleştiricisini aldım 110 ytl süper bişe bir fön çekiyorum3 gün bozulmuyo

kızlar, bende dün philis aldım . seramik kaplı, kalındı biraz, güzel yapmıştı. fiyatıda 80, 8 taksit. sonra değişitir blue house aldım. oda ince, onuda şimdi arkadaşım dalgalı yaptı saçlarımı, oda hoşuma gitti. onun fiyatıda 60 ytl, 8 taksit. yine. anlayacağınız blue houste karar kıldım. deneyenler varsa fikirlerini bekliyorum.

Kızlar 2 aydır saç düzleştirici kullanıyorum ama acaip elektriklenio briyantin kullandım çok yağlı gösterdi sprey kullandım şeklini bozdu:1no2: Başka ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirimbenneyaptımki önerilerinizi beklioruma.s.

Back
X