bencede çok sağol paylaştığın için canım benimde saçlarım uzun dalgalı ama biraz kabarık bi sürü makine war ewde artık babam kızıyo çeşit çeşit makineler aldım ama nafile son düzleştirici aldım onunla yaparım sanırım tekrar sağol
ben bunu yapıyordum zaten ama beceremıyorum açıkcası tek başıma yapamıyorum bide saçı düzgün ayırmak çok önemli maşa ile yapıncada çok düdük gibi oluyo sinir oluyorum
bende kiz kardesime hep sac düzlestirme masasiyla yapiyorum saclarini hem daha güzel hemde daha dogal duruyo kendime daha hic yapmadim sol bilegimde ameliyatli oldugu icin bana ters geliyo kendime yapamiyom malesef
paylasimin icin tsk.ler
4 yıl önce roventa saç düzleştirici almıştım,hiçde iyi düzleştirmiyorkötükedihüso
Bi kenara atmıştım,şimdi bu bukle işi hoşuma gitti:lepi::sm_cool::dance:
Hemen deniyorum,ama benimki kalın belkide iyi olmazCADIARZU
Ben maşayla yapıyorum, güzel oluyo ama bi de bunu deneyim dedim, bukleden çok dalga yaptığı için daha doğal durdu, hoş oldu, arasıra düzleştiricimle de yaparım artık.
ay allah razı olsun canım :) ben denedım cok guzel oldu ,saclarım uzundu suan omuz hızzamda hamıleyım kırıklarım vardı kestrdım .bu saca cok yakıstı duzlestırıcıyle yapılan dalga .ama onumu nasıl toploıycam bı turlu bulamadım .....kehkul mu yapsam tel tokaylamı toplasam onda karar kılamadım :)
ya bende yeni bi düzlestirici aldım hemde bule yapanlardan ama satan kişinin yaptığı kadar güzel bukle yapamıyorum su videoları da bulamadım yardımcı olurmusunuz video istiyorum bu konuda...
Ben de yapamıyodum. Sonra deneye deneye öğrendim çok da kolay, fönden daha çabuk bitiyor. Ama püf noktası saçınızın üstünden fön çeker gibi bir kaç kez gidip gelin ki ısınsın. Ondan sonra tek hareketle şekle giriyor.
Bir de düzleştiriciyi yan değil dik yani yukarı doğru tutarak şekil vermenizi öneririm.