Saç Kesim Şekilleri Saç Düzleştiricisi Ile Bukle Yapma (video)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kızlar yaa ben yapamadım bunu kendimde denedim (normal sacım kıvırcık) yapamadım.. teyzem evdeydi onda denedim cooook güzel durdu gayet güzel oldu sonra kuzenimde denedim onun da sacı düz ve yumusacık onda da teyzemdeki gbi durdu.. sonra dedim acaba sacım kıvırcık die mi böle oldu duş aldım saclrımı dzlestrdm.. uygulayınca bazı yerlerine oldu bazı yerlerine olmadı :S resimlri de ekliorum anlamadım vlaa :S:bbo:

hatta düzleştiricimi de koyayım... gerci teyzemin sacını da bunla yptm ama...

Son düzenleme:
hönk teş paylaşım için kaydirigubbakcemile2 ayrıca bişii sorcam kıslar yaaa sac tamamen kuruykenmi dusleştiriyosunus?buyrunnnnnnnnn ben bi zaman nemliyken dusleştirmiştim hep kırılmıştı saclarım :1no2:

olmuyo kızlaar. gidin adam gibi 3 kuruş verin maşa alın. düzleştirici be adı üstünde.düzleştirir bu kıvırcık yapmaz. ben denedim, olmuyo, sizde de olacağını zannetmiyorum. zamanınıza yazık.

yapan varsa, desin ben yaptım diye. gidip maşa hediye etcem valla

hayır,braun unkiyle gerçekten oluyor bizzat yapıldı=)

aynen bende yapamadım.. o kadar uğraştığım halde ve kaliteli düzleştiriciyle denedim.

duzleştiriciyle yapıldı bu saç, tam bukle sayılmaz ama pırasa gibi düz saçlarım bi nebze olsn dalgalı olmus oldu:)

Son düzenleme:
iyiymiş yaaa. öğrenmiş olduk.
bikaç defa denemiştim ama güzel olmamıştı. bunuda deneyeyim bari.

Ya bende düzleştiricimle çok güzel bukleler,dalgalar ortaya cıkarıyorum ama kalıcı olmuyo spreylede denedim olmadı önerisi olan varmı acaba?? (bu arada saclarım kuru ve sert olması gerekir ama olmuyo )

bende iki yıldır genelde böle kulanıyorumm..çok basit düzleştirmekten daha kolay oluyor eliniz alışınca:)

Peki maşa ile saç düzleşir mi? Yani tersi olur mu? deneyen ve bu amaçlı kullanan oldu mu???

Ay kadın çok şekermiş xD Ayrıca buna bittim. Çok pratikk..Maşayla uğraşmak zor oluyor gerçekten.Bunu deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…