kızlar yaa ben yapamadım bunu kendimde denedim (normal sacım kıvırcık) yapamadım.. teyzem evdeydi onda denedim cooook güzel durdu gayet güzel oldu sonra kuzenimde denedim onun da sacı düz ve yumusacık onda da teyzemdeki gbi durdu.. sonra dedim acaba sacım kıvırcık die mi böle oldu duş aldım saclrımı dzlestrdm.. uygulayınca bazı yerlerine oldu bazı yerlerine olmadı :S resimlri de ekliorum anlamadım vlaa :S:bbo:
hatta düzleştiricimi de koyayım... gerci teyzemin sacını da bunla yptm ama...
hönk teş paylaşım için kaydirigubbakcemile2 ayrıca bişii sorcam kıslar yaaa sac tamamen kuruykenmi dusleştiriyosunus?buyrunnnnnnnnn ben bi zaman nemliyken dusleştirmiştim hep kırılmıştı saclarım :1no2:
olmuyo kızlaar. gidin adam gibi 3 kuruş verin maşa alın. düzleştirici be adı üstünde.düzleştirir bu kıvırcık yapmaz. ben denedim, olmuyo, sizde de olacağını zannetmiyorum. zamanınıza yazık.
yapan varsa, desin ben yaptım diye. gidip maşa hediye etcem valla
Ya bende düzleştiricimle çok güzel bukleler,dalgalar ortaya cıkarıyorum ama kalıcı olmuyo spreylede denedim olmadı önerisi olan varmı acaba?? (bu arada saclarım kuru ve sert olması gerekir ama olmuyo )