Saç Bakım Ürünleri Saç kabarmasi

miraycik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
79
27
Merhabalar saçlarim kuruduktan sonra ister kendim kurutayim ister kendi halinde kurumaya birakayim her şekilde çok kabariyor bu duruma karşı watsons ya da gratis magazalarindan temin edebileceğim onerebileceginiz urunler var mi? İlgilenen ilgilenmeyen herkese çok teşekkurler :KK15:

Merhabalar saçlarim kuruduktan sonra ister kendim kurutayim ister kendi halinde kurumaya birakayim her şekilde çok kabariyor bu duruma karşı watsons ya da gratis magazalarindan temin edebileceğim onerebileceginiz urunler var mi? İlgilenen ilgilenmeyen herkese çok teşekkurler :KK15:

serumlar biraz etkili oluyor.. saçının tipi ne kıvırcık mı?

Benimde derdim ayni ve cok gur jolelesem bir kutu surmem gerekiyor bu yuzden fonsuz gezmiyorum

Bende de aynı sorun var,sirke denemiştim bir ara pek İşe yaramamıştı diye hatırlıyorum ama yeniden deniycem galiba,memnun olan varmı sirkeden?

Ben elseve mucize yağdan memnun kalmadım .denildiği gb mucize değil bence.sıradan bir yağ.o_O

Bence schwarzkopf gliss ürünlerinden kabarmaya karşı olan var sanırım onu deneyebilirsin ben oil nutritive yi kullanıyorum amacı kabarmalara karşı değil ama şahsen o bile işe yaradı :)

Evde ne kadar krem,yağ varsa sürüyorum bugünlerde kafama,bir nebze de olsa azaldı kabarma,ama bişey sürmeyince yine aynı:KK43:

miraycik saçına hangi şampuanı kullanıyosun ? kuru saçlara yönelik şampuanlar faydalı olur beki.. bi de saçlarını kuruyken tarama o daha çok kabartır

benim saçlarımda inanılmaz kabarık. Fön çektirsem bile dışarı çıktığım an , nemden ya da rüzgardan anında elektrikleniyor. Gerçekten zor durum. Doğru saç kremini bulmak gerekiyor. Ben hala arayıştayım bulduğum zaman paylaşacağım.

X