- 4 Kasım 2017
- 355
- 520
- 18
- Konu Sahibi Maviminval
-
Bende o mantıktan yola çıktım bu fikre girdim mesela kulak kısmımda cok az bi kısmı kökten makasla kestim farkedilmeyecek kadar ama şimdi orası daha kalın gür görünüyor ama işte tamamı nasıl olur oyuzden fikir almak istedimBence güclendirir nasıl incecik olan tüyleri sürekli jilet yaparsan kalınlaşıyor saçta kalınlaşır gürleşir benceama bir kaç sefer yapmak gerekir heralde
Inan sacıma uzun zamandır boya bile yaptırmadım dipten tek tük beyazlar geldiği halde ve sacıma düzlestşeici fön maşa bunları dahi yapmıyorum dalgalı sacım zaten o sekil kullanıyorum yada topluyorum ama kuru bi yapsı var saclarımın bu işlemleri yapsam da kırılsa ondan derim ama yapmadıgım halde bile yıpranmıs bi yapısı var zayıf ince telli önerilerini için çok tesekkür ederim şuan işe basladıgım için istesemde kazıtamıcam ama dediğin gbi kestirip yaglarla toplamaya calıscamYipranmis saclari kokten kesmek cozum olabilir aama yipranma sebebi ne ise bence onu ortadan kaldirmak daha mantikli. Yani neden yipraniyor mesela? Kendi kendine olmasi pek mumkun gorunmedi bana. Sac duzlestirici, masa, fon, boyalar vs anca bunlar yipratabilir ya da cok az bi ihtimal saclarin kuru iken tahta olmayan bi tarakla tariyorsan kirilabilirler. Sana tavsiyem istiyorsan yine kazit ama uzun vadede yipratici etkilerden uzak dur. Tahta bir tarak al ve genelde sacin nemli ya da islakken tara. Kazitmak yeni saclarinin daha guclu cikmasini saglar yipranmissa su an evet amabgemetigi degistirebilir mi? Orasi muamma. Arti farkli yonlere dogru kazirsan inatci ve egri bugru sac cikmasi ihtimali de var.. Bilemedim. Bence kestire kestire kurtul yipranmislardan. Kisacik kestir. En iyisi bu diye dusunuyorum yine senin fikrin tabi.
Canim rica ederim.Inan sacıma uzun zamandır boya bile yaptırmadım dipten tek tük beyazlar geldiği halde ve sacıma düzlestşeici fön maşa bunları dahi yapmıyorum dalgalı sacım zaten o sekil kullanıyorum yada topluyorum ama kuru bi yapsı var saclarımın bu işlemleri yapsam da kırılsa ondan derim ama yapmadıgım halde bile yıpranmıs bi yapısı var zayıf ince telli önerilerini için çok tesekkür ederim şuan işe basladıgım için istesemde kazıtamıcam ama dediğin gbi kestirip yaglarla toplamaya calıscam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?