Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gecenlerde sacıma fön cekerken sacımda kellık gördüm ön kısmında doktora gıtım ine istedı aldım her kıl kokune ine vurdu 20 gun sonra bıdaha gel dedı
sizinde basına gelen oldumu acaba nıye olur ve gecer mı
gecenlerde sacıma fön cekerken sacımda kellık gördüm ön kısmında doktora gıtım ine istedı aldım her kıl kokune ine vurdu 20 gun sonra bıdaha gel dedı
sizinde basına gelen oldumu acaba nıye olur ve gecer mı Eki Görüntüle 1040743
eevet ınternetten arasttırınca stres en onemlı fatkormus
ama stresten uzak dumrmak mumkun mu hiç bilmedıgın sehırde yasa düşük yap hepsı ust uste geldi malesef
Benim erkek arkadaşımda da çıktı. Sarımsak en iyi yöntemmiş. Saçkıran olan bölgeye sarımsağı sürüceksiniz ama çok sert sürüceksiniz tahriş olup yanması lazım ki deri altına etki edebilsin. Canınız yanar ama çokta işe yarar. Ve stresten uzak durmaya bakın geçmiş olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benimde oldu hatta ben bi sayfa açmıştım.doktorun eczanın verdiği losyonları denedim geçmedi daha da büyüdü. Her aşamasının resmini çektim. Yükleyebilrsem sayfaya yüklücem bakarsın. Geçmiş olsun canım