Saç Kesim Şekilleri Saç kırıklarından tamamen kurtulmak mümkün mü?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

_donukpudra_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
1.255
757
73
Selamlar bayanlar. Yarın saçlarımı kestireceğim. Baya kırıklarım var. Çok düzleştiriyordum. Mahvettim saçlarımı. Şimdi düzleştirmiyorum fazla ama baya yıprandı saçlarım o zaman. Birkaç ay önce uçlarından aldırmıştım 2 cm Ama yukardaki kırıklar tabi ki duryuyor. Yarın nasıl kestirebilirim? Çok kısalmasını istemiyorum ama 6-7 cm kadarını gözden çıkarttım.

Gerçekten kırıklardan kurtulmak istiyorsan baya kestirmen gerekiyor.
Yine düzleştirmeye davam edersen saçların tekrar kırılır sağlıklı uzamaz.

neredeyse 10 yıldır her gün saç düzleştiriyorum. saçlar omuzlarda bile değil. uzadıkça5-6 ayda bir kestiriyorum. kırık vs hiç bişey yok. özel bi bakım da uygulamıyorum. bildiğin düz saç için şampuan. çok şanslıyım sanırım.

işin sırrı sık kestirmekte.

Gerçekten kırıklardan kurtulmak istiyorsan baya kestirmen gerekiyor.
Yine düzleştirmeye davam edersen saçların tekrar kırılır sağlıklı uzamaz.

Hayır tekrardan düzleştirmeye devam etmeyi düşünmüyorum. Argan yağı aldım, banyo öncesi bakım yapmayı düşünüyorum. Başladım gerçi uygulamaya. Bir deyağ terapisi aldım, nemli saçlar için. Brezilya fönü çektiririm belki para biriktirip. Biraz pahalı hemen yaptıramam. 10 cm'e yakın gözden çıkartayım mı? Bir de katlı mı kestirmeliyim?

Elbette ama ben çok kısa saçı sevmiyorum. Bana yakışmıyor. Saçlarım aslında zaten düz. Ben çok düz olmasını seviyorum diye katlettim. O yüzden kestirmem lazım.

Kırıklarınızı tamamen temizletecek ölçüde kestirip, saçlarınızı ısıdan koruyun. Kuruyken taramayın. Haftada bir hindistancevizi yağı bakımı yapabilirsiniz. Düzgün bir bakım ve içten beslemeyle kestirdiğiniz saçlarınız uzayacaktır. Ama tüm kırıklardan kurtulmazsanız dilediğiniz gibi bir sonuç alamayabilirsiniz

Ben dümdüz saç kesimini çok beğeniyorum. Hem kullanışlı kabarmıyor, kolay şekil alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…