Saç Rengi ve Saç Boyama saç konusunda yardım edebilecek olanlar ??

Nil1087

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
22
2
Arkadaslar benim sacim ne renk ben hala cozemedim gerci oncesinde sacim cok islem gordu balyaj yapildi 4 ya da 5 kez boyandii falan ama simdi durumu iyi cok sukur. alttaki resimdeki sacimin dogal hali yani dogal dedigim sadece flash ve efekt olmayan hali ama digeri ise efekt olan hali ve efektli resimde de en son sacimi koyu kumral a boyadigimm zaman cekilmistim ama resimde cok farkli cikti bu rengi cok begendim bu rengi nasil elde edebilirim bu arada 1. Resim simdiki sacim bilgi verebilecek olan kisilere simdiden cok tesekkurler

Eklentiler

• 20150122_172203-1.jpg
    20150122_172203-1.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20150102_170237.jpg
    IMG_20150102_170237.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 55
tatlım cidden o renk cok guzel cıkmış ancak sacında turunculuklar var ve bu rengı evde elde etmen cok zor

tatlım cidden o renk cok guzel cıkmış ancak sacında turunculuklar var ve bu rengı evde elde etmen cok zor
Evet o turunculuklardan çok şikayetçiyim maalesef peki o turunculukları nasıl yok edebilirim çünkü hiç memnun değilim bilgilendirirseniz çok sevinirim :)

bir arkadasa da yazdım demin mavi boya denilen bir ürün var az bir miktarda küllü renge karıstırdıgında turunculuklar gider ancak evde cesaret edebilirimisin bilmiyorum ben o turunculuklardan bi kurtulamadım kuafor arıyorum :/

Ben aslında kuaförlerden çok korkan bir insanım güvenemiyorum çok fazla şu ana kadar zaten saçımı hep kendim evde boyadım. peki mavi boya her yerde satılır mı ? tabi iyice öğrenim ondan sonra yapayım sonra kel kalırım Allah korusun :rolleyes:

X