Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende devamlı kullanıyorum çok da memnunum.Kıvırcık ve dalgalı saçları sertleştirmeden şekil verebiliyorsunuz.N11.com dan sipariş veriyorumcanım perçem marka köpük nerelerde satılıyor?
Bende perçemden çok memnunum.Saçlarım dalgalı sertleştirmeden çok güzel şekil verebiliyorum.N11.com dan sipariş veriyorum.İzmir ve çevresindeki bütün kuaförlerde kullanılıyor.Bir kuaför arkadaşımın tavsiyesiyle denedim çok da memnun kaldım.Herkese tavsiye edilirperçemi denemek isterim marketlerde satılıyor mu başka kullanan arkadaşlar var mı perçemle ile naturel arasında kaldım::![]()
Perçemi tek geçerim.Dalgalı ve kıvırcık saçları olanların mutlaka denemesi gereken bir ürün.n11.com da satışı varcevap verın bende alıp deneyecegım
Bende kullanıyorum canım aynen hem fiyatı uygun hemde çok iyi sonuç veriyben perçem saç köpüğü kullanıyorum.. fiyatı gayet ucuz ama fiyatından beklenmeyecek performansa sahip... bana çok faydası oldu...
saçlarım küt kesim ve kıvırcık ama çok güzel şekil veriyo...
ben perçem saç köpüğü kullanıyorum.. fiyatı gayet ucuz ama fiyatından beklenmeyecek performansa sahip... bana çok faydası oldu...
saçlarım küt kesim ve kıvırcık ama çok güzel şekil veriyo...