Şampuan ve Saç Kremleri Saç Kremi Seçimi Kızlar Yardım :)

Yuyuyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
249
30
43
Konya
Saç kremim bitmiş yeni alıcam öncelikle size danışıp bir fikir alıyım dedim :D şimdiye kadar kullandığınız kremlerin maskede olabilir bu arada onlarıda krem gibi kullanıyorum sonuçta :) sizdeki etkilerini ve önerdiğiniz saç kremleri yazarsanız sevinirim teşekkürler.

ben de şöyle dalgaları belirginleştiren kabarmayı önleyen bir krem arıyorum :)

Saç kremim bitmiş yeni alıcam öncelikle size danışıp bir fikir alıyım dedim :D şimdiye kadar kullandığınız kremlerin maskede olabilir bu arada onlarıda krem gibi kullanıyorum sonuçta :) sizdeki etkilerini ve önerdiğiniz saç kremleri yazarsanız sevinirim teşekkürler.
Kullandığın şampuanın saç kremini almayı neden deneyemiyosun canım? Ekstra bi tavsiye istersen Elidor'un pembe saç kremini kullanıyorum arada memnunum. Gliss'in sıvı saç kremlerini kullanıyorum onlar muhteşem zaten.
Yada watsonstan ballı saç maskesini tavsiye edebilirim.

Kullandığın şampuanın saç kremini almayı neden deneyemiyosun canım? Ekstra bi tavsiye istersen Elidor'un pembe saç kremini kullanıyorum arada memnunum. Gliss'in sıvı saç kremlerini kullanıyorum onlar muhteşem zaten.
canım glissin sıvı saç kremleri güzel şekil veriyor mu kaç fıs yetiyor

canım glissin sıvı saç kremleri güzel şekil veriyor mu kaç fıs yetiyor
Valla ben fıslatma sayımı pek saymadım bütün saçıma fıslatıyorum. Saçlarım uzun olmasına rağmen bana 1 ay dayanıyor nerdeyse. Şekil vermesi hakkında pek yorum yapamam benim saçlarım düz:) kolay taramamı sağlıyor, yumuşatıyor.

Otacı 10 Bitkili Onarıcı Saç Kremi
otaci-10-bitkili-onarici-sac-kremi-400-ml.jpg

teresan şampuan kullanıyorum saç kremini de almayı düşünüyorum bana çok iyi geldi şampuanı yağlandırmayacagını umuyorum

teresan şampuan kullanıyorum saç kremini de almayı düşünüyorum bana çok iyi geldi şampuanı yağlandırmayacagını umuyorum
tam da teresanı araştırıyodum şampuan olarak tesadüfe bak. ısırganotlusunu mu kullanıyosun canım saçlarım çok dökülüyor da :( sen memnun musun

tam da teresanı araştırıyodum şampuan olarak tesadüfe bak. ısırganotlusunu mu kullanıyosun canım saçlarım çok dökülüyor da :KK43: sen memnun musun

aynen ısırgan otlu olanı kullanıyorum ben memnunum ama istanbulun suyu iyi gelmiyo saçıma ankaradayken çok iyiydi saçlarım havada suda etkiliyo saçları..

canım sürekli şampuan değiştiriyorum zaten o yüzden farklı kremler kullanıyorum elidoru kullanmıştım pek memnun kalmadım watsonsdan haberim var onu almayı düşünüyorum :)

elseve argenine saç kremi güzel , avon avakado+badem saç kremi güzel..bunlar en memnun kaldıklarım

bu arada glissin 2 farklı sıvı saç kremi+ elidor un sıvı kremini denedim.. sadece saçı açmaya yarıyor, anlık yani.. yumuşak yapıyor ama kısa sürede etkisini kaybediyor

hayır:KK43: o konuda faydasın göremedim, açıcı olarak iş görüyor sadece:KK11:

Su an elseve kullaniyorum.daha once john frieda kullandim cok guzeldi.stogumda bir tane attim elimdeki bitsin ona baslicam yine

Benim saçım ince teelli ve kremler de iyice inceltiyor saçlarımı kullanmyorum ben ama ısırganlı tresan şampuanı kullandım banyoda çok sert oluyor saçlarım ama çıkınca kurıduktan sonra yumuşacık oluyor sanki krem surmuşsun gibi o yüzden kreme karşıyım :) eğer kullanacaksan da doğal saç kremlerini kullanmanı öneririm trrsan otacı gibi. Brn ikisinin de şampuanını kullandım çok memnunum :)

Back
X