Saç Şekillendiriciler Sac Kurutma Makinasında Hangi Markayi Önerirsiniz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar bende saç kurutma makinası alıcam am hangisini alıcam bilmiyorum.saçlarım ince telli kuruturken ve fön çekerken kullanışlı olmasını istiyorum.tavsiyelarinizi bekliyorum......

Saçı elektriklendirmeyen , hızlı kurutan çok memnun kaldığınız saç kurutma makinası önerileriniz var mı ?yerimseniben

benımki arzum
ama arkadasım bu konuda akıllık yapıp kuaforune getırttı sac kurutma makinasını
suan cok memnun.kendı bıle saclarına dumduz fon cekebılıyor.
bende kuaforume getırtmeyı dusunuyorum sac kurutma makınası.
kuaforlerın ki daha iyi oluyor

Canım ben de Arzum almıştım ,daha 2 sene olmadı .Hemen bozuldu .:1no2:Hem de en üst modeli şu professionall olanından .Sıcak kısmı açıldığında birkaç saniye sonra stop ediyor.Sinirden nerdeyse delireceğim Kötü Kazen.Bir daha bu markayı asla düşünmem .İnsanı saçları ıslak yarı yolda bırakıyor

walla şekercim ben yaklasık 2 senedır kullanıyorum benımkınde stop sorunu yok.ama fön cekılmıyor.maalesef. o yuzden kuaforden alıcam makınamı en ıyısı onlar cunku.a.s.

benim ki philips..
minik birsey cok kullanıslı 1400 watt ı yuksek hızlı kurutuyor ve elektrıklenmede yapmıyor cok memnunum...
tavsiye ederim.. yerimseniben

ben rowenta lissima kullanıyorum..saçlarım dalgalı ve elektriklenmeye çok müsait ama makinemden çok memnunum bu konuda sıkıntı yaşamıyorum..

Valla ben arzumdan aldım 3 sene önce çok memnunum
Benim saçlarım kıvırcık kabarık ve uzunlar fakat o makineyle çok rahat saçlarıma fön çekiyorum dümdüz oluyorlar güzel bir fırça şart tabi
Ama kuaförlerinkinden getirtebilirsin o zamanlar aklıma gelseydi bende kuaförlere getirtirdim fön için kullanıyorum ben çünkü daha kolay olurdu ama yinede çok memnunum

Philips HP 4883 JetSet Control ION Saç Kurutma Makinesi kullanan var mı? .Birde iyon teknolojisine takmış durumdayım .Saçı elektriklendirmiyormuş .Gerçekten bilmediğim için soruyorum ,bu teknoloji nasıl birşey yani su mu püskürtüyor ,nerden anlaşılıyor süprizzzzz .Pazartesi kısmetse alacağım , bakalım artık .

Bizimki Sinbo. Bütün görüşlerin aksine çok kaliteli çıktı 4 senedir fln hiç teklemedi ve inanılmaz kuvvetli kurutuyor. Şimdiye kadar başka hiçbir makinadan memnun kalmadım bu kadar, arkadaşlarımın makinaları fln o kadar az üflüyor ki kurutamıyorum saçımı. Modeli sanırım SHD-2116 ama artık bulunur mu bilmem. 1600W yani baya kuvvetli. Maşallah diyelim nazar değmesin makinama sırnaşık şey

canım bende 1 ay önce çeyizime aldım rowenta compact 2000W pro iyon özelliği ve begosu var ayrıca turbo özelliğide var birkere denedim ben çok memnun kaldım tavsiye ederim ayrıca bu ürünün garanti dışında sigortası var 1 senelik sen düşürüp kırsan bile yenisini veriyolar...

ben philips kullanıorum 2 yıldır 2000 watt çoook memnunum ion özelliğide var,gercekten harıka bı urun tavsiye ederim kuruturken bile düzleştirior...

Philips JetSet Control ION 2000 HP 4883 yerimseniben

bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine satın almıştım,,,almayı düşünüyorsan hiç düşünme derim memnun kalırsın canım a.s

bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine satın almıştım,,,almayı düşünüyorsan hiç düşünme derim memnun kalırsın canım a.s

Tamam canım ,teşekkürler aynı ürünmüş .Yarın alacağım .Boyner veya carrefour da inşallah vardır a.s.

şimdiden gülegüle kullan canımyerimseniben

ben de yaklaşık 2 3aydır braun creation 1900 kullanıyorum çok memnunum 2 tane düzleştrme aparatı var öneririm herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…