Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet kızlar bugün saçlarımı remington 19 mm ile maşaladım..yaptıktan sonra saçlarımı tepeden toplayınca azıcık dalgaları açıldı..bu şekilde oldu..

lütfen fotodan alıntı yapmayın :

sarmaya uçlardan değil diplerden başladım ve gördüğünüz gibi lüle lüle olmadı..25 mmlik gibi duruyor..

Son düzenleme:
arkadaşlar lütfen yardım edin ben yeni katıldım aranıza :çok üzgünüm: bende maşa almayı düşünüyorum 10 güne kadar.. benim saçlarım gür,elektirikli,neredeyse kıvırcık.. maşa da alınca ilk önce hafif düzleştirip öyle kullanıcam.. 19luk mu almalıyım 25likmi ? bazıları 25lik hemen bozuluyo demiş..korkuyorum benim saç tipime göre hangisini almalıyım? bihter buklelerim olsun istiyorum

hiç yardım edebilecek yok mu :( lütfeeeeeen :sinifsinif:

canım saçların neredeyse kıvırcıksa 25lik alabilirsin aslında daha geniş dalgalar olur..19luk zaten kendi saçına yakın olur diye düşünüyorum..remingtonun buharlı bir modeli var 25mm..25mm uzun saçta güzel durur tabii kısa saçlara çok yakışmaz bi de kolay uygulanmaz kısa saça..deneme imkanın varsa evkur gibi bir yerde dene önce sonra başka yerden al derim.. :))

Kızlar 19 mm ince değil. Kalın tutamlarla alın saçınızı bir de o şekilde deneyin. Kalın bukleler olacak. 25 mm denedim ben hiç tutmuyor saçı. 1 saat bile zor duruyor.

arkadaşlar bnm maşamda babylis 19mm lik ama sizin dediginiz gibi ince olmuyo gayette kalın bence siz çok ince alıyosunuz saçınızı ve de saçınızı iç tarafa sarmak yerine tamamen dışına sararsınız dahada kalın olur.bnde 25 mm lik istiyodum ilk başta ama denedim hemen açıldı ve kalın dalgalar daha hoşuma gidiyo 19 mm liklede kalın dalgalar yapabiliyorum sizde bnm dedigimi deneyin o zman göriceksiniz:D

foto istiorm moon çok merak ettm cnma.s. bende çok kararszm çünkü 19-25 arasında:çok üzgünüm:

Bir maşalı saç tutkunu olarak yeni aldığım Braun 32 mm iyonlu bukle maşasının resini koyuyorum hihoyyyt

1000830.jpg

25 mm babylis ile 32 mm braun arasındaki farkı görerek,maşa alanlara yardımcı olması için koyuyorum bayanssulusmile

1000828m.jpg

Bir maşalı saç tutkunu olarak yeni aldığım Braun 32 mm iyonlu bukle maşasının resini koyuyorum hihoyyyt

1000830.jpg

25 mm babylis ile 32 mm braun arasındaki farkı görerek,maşa alanlara yardımcı olması için koyuyorum bayanssulusmile

1000828m.jpg

bu 32liği
kuaförüm bana kullanıyor. süper dalgalar oluyor.. ve saç tutmaz deniyor. tam tersi,benim saçım asla düşmüyordu bu boyuttaki,maşayla..
gülegüle kullan tatlım...

bu 32liği
kuaförüm bana kullanıyor. süper dalgalar oluyor.. ve saç tutmaz deniyor. tam tersi,benim saçım asla düşmüyordu bu boyuttaki,maşayla..
gülegüle kullan tatlım...

Canım çok teşekkür ederim
Ben de çok beğendim..Ayrıca bir kıyaslama yapar isek braun büyük olmasına rağmen daha hafif ve mandalı daha iyi tutuyor zemuszemus

kızlaaarrr. slm... benm saçlar aşkı memnudan nihalinki kadar ve aynı model önü uzun arkası kısa. kaç senedir aynı modeli kullanıyorum bu sene braz uzattım ve yine nihalinki gibi dalgalarım olsunn istiyorum. kaç mm almalıyım sizce ve o saç nasıl yapılır? ya da kavak yellerinden mine..

h ttp://i42.tinypic.com/4r3xja.jpgv

bu şekilde bukle yapan maşa hangisidir benim saçlarım bundan biraz daha uzun ama böyle olsun istiyorum

uzun süreli kararsızlıktan sonra remington 19 mmlik olandan aldım, 25 mm lik olanı denedik ama çok çabuk açılmıştı. maşayı aldıktan sonra yaklaşık 5 farklı saç tipinde ve farklı sarma şekilleri ile denedik:) hepimiz çok memnun kaldık ister bukle, ister su dalgası hepsi oluyor bunla.

bu şekilde bukle yapan maşa hangisidir benim saçlarım bundan biraz daha uzun ama böyle olsun istiyorum

bunu 19 mm lik ile kalın tutamlar alarak ve saçı maşaya sararak yapabilirsin ama en rahat 25 lik ile olur bence.

19 mmlik maşayla kalın tutam alınarak büyük dalga yapılıyor doğru. ama ben böyle yaparken endişeleniyorum. nihayetinde saçlarınız çok da kısa değilse böyle kalın tutam aldığınızda saçlar maşada üst üste biniyor. en içteki kısımlar (yani klipsin içindeki saç uçları) çoktan ısındığı halde dışta kalan saçların da ısınmasını bekliyorsunuz. buda içteki saçların çok fazla ısınmasına ve zarar görmesine neden oluyor gibi. ben 19lukla büyük bukle de yaparım nasıl olsa diyerek almıştım ama 25lik alıp yapar yapmaz spreylemek daha mantıklı sanki.

orta boy ve uzun saçlılar içn konuşuyorum. ben şimdilik ısıdan koruyucu sprey alıp bu dediğimi engellemeye çalışıcam. umarım işe yarar....benneyaptımki

uzun süreli kararsızlıktan sonra remington 19 mmlik olandan aldım, 25 mm lik olanı denedik ama çok çabuk açılmıştı. maşayı aldıktan sonra yaklaşık 5 farklı saç tipinde ve farklı sarma şekilleri ile denedik:) hepimiz çok memnun kaldık ister bukle, ister su dalgası hepsi oluyor bunla.

dalga yapmak için kalın tutamlar mı aldınız?
ve bu beş farklı saç tipinde kısa saç da var mıydı? varsa nasıl yaptınız anlatabilir misin?
ben de 19luk remington aldım.

saç çok güzel olmuş hakikaten...ve kalın maşayla yapılmış gibi gözüküyor (25lik)

Back
X