G
Gamzei
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ayşül
cok yıpratıyo mu hiç maşa-düzleştirici almadım da kullanmadım da şimdiye kadar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok yıpratıyo mu hiç maşa-düzleştirici almadım da kullanmadım da şimdiye kadar?
Afro nasıl yapıyo cnm kalıcı oluyo mu 25 lik ? en yakıonın zaman da da resimlerini bekliyorummm:kedi:
elektriklenme maşada benim için çok büyük sorun. köpük kullanmadığımda baya kötü oluyo. resimde köpük falan yok baya elektriklenmiş üst kısmı. düzleştiricide böle bir sorun yok ama maşada maalesef uğraştırıyo beni baya. peki ionic düğmesi gerçekten önlüyo mu elektriklenmeyi?
ewet benım saclarım kalın tellı we cok gurdur ıonıc dugmesını acmayınca bayagı fark edıyoi:lepi:elektriklenme maşada benim için çok büyük sorun. köpük kullanmadığımda baya kötü oluyo. resimde köpük falan yok baya elektriklenmiş üst kısmı. düzleştiricide böle bir sorun yok ama maşada maalesef uğraştırıyo beni baya. peki ionic düğmesi gerçekten önlüyo mu elektriklenmeyi?
canlarım hepimizde daha farklı durmus acaba masayı farklı uygulamamızdan mı kaynaklanıyor...malibu ben sende durusu cok begendim cok cok yakısmıs