Saç Şekillendiriciler saç maşası boyutlarını resımlı tartışalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok yıpratıyo mu hiç maşa-düzleştirici almadım da kullanmadım da şimdiye kadar?

evet okadar ısıya ne olsa yıpranır :)) 190 derecede yapıyorum ben.

Afro nasıl yapıyo cnm kalıcı oluyo mu 25 lik ? en yakıonın zaman da da resimlerini bekliyorummm:kedi:

cnm ben cok memnunum cok kalıcı ıonıc dıye bı dugmesı war bıde elektırıklenmeyı önluyo

elektriklenme maşada benim için çok büyük sorun. köpük kullanmadığımda baya kötü oluyo. resimde köpük falan yok baya elektriklenmiş üst kısmı. düzleştiricide böle bir sorun yok ama maşada maalesef uğraştırıyo beni baya. peki ionic düğmesi gerçekten önlüyo mu elektriklenmeyi?

hmm
anlaşılan anca hiç işlem olmayan (boya-röfle) sacların kaldırabiliceği bişi.
ben yanık saçlarıma yaparsam durum vahim:sinifsinif:

PZTF_65869_107.jpg

19mm çok guzel maşa yeni aldım.Saçlarım belime kadar ama muhtesem yapıyor.Üstelik fiyatı 40-50 cıvarı cokta uygun .Eğer saçlarında iri dalgalar olussun ıstıyorsan 25mm ama bukleler olsun ıstıyorsan 19mm maşa uygun olacaktır.

Son düzenleme:
ashkmelegi bu maşanın 25 mm olanının fiyatı ne kadardır evkurda falan? bir bilgin var mı?

elektriklenme maşada benim için çok büyük sorun. köpük kullanmadığımda baya kötü oluyo. resimde köpük falan yok baya elektriklenmiş üst kısmı. düzleştiricide böle bir sorun yok ama maşada maalesef uğraştırıyo beni baya. peki ionic düğmesi gerçekten önlüyo mu elektriklenmeyi?

ewet cnm bbenım saclarım kalın tellı vee cok gurdur ıonıc ı acmadıgım zaman cok farkedıyo kabarıyoo

ewet benım saclarım kalın tellı we cok gurdur ıonıc dugmesını acmayınca bayagı fark edıyoi:lepi:

canlarım hepimizde daha farklı durmus acaba masayı farklı uygulamamızdan mı kaynaklanıyor...malibu ben sende durusu cok begendim cok cok yakısmıs

bir haftadır tatildeydim:) sonunda yardımcı olucak arkadaşlar çıkmış ayy cok mutlu oldum yaa:P yalnız dıdem canm o saclar senınmı nasıll okadar uzun olabılıyo yaa yada benımkıler neden kısa:((( benımde arkadssım 19 luk almıs ızın verırse onunn resımını paylasıcam ama ozellıkle 25 lık nasıl duruyo ben onu merak edıyorum emınım bıcogumuzda bunu merak edıyoruz:)

arkadaslar resım nasıl konuyor arkadasımdan ızın cıktı onun sacını koyucam:D

kızlar bende maşa alcam ama nasıl bişey alcağımı bilmiyorum iri dalgalar yapsın istiyorum 25 mmlk mi almalıyım?

buarada dun evkura gdıp maşalarda kampanya varmı dıye baktım ordakı bı bayan dedıkı saçınız belınızde falan olsaydı 25 lıgı onerebılırdım ama goğus hızasında ve benım gıbı omuzlarında olanlar ıcın kesınlıkle 19 dedı:(

Back
X