çok guzel olmuş saçların cnım bende 32 mm istıyorum. braunun ısınması falan nasıl
başka bi marka düzleştiricim vardı, ona kıyasla hemen ısınıyor, düzleştiricinin tam anlamı ile ısınlası 1-2 dk sürüyordu, braun saniyeler içinde ısınıyor ve kullanıma hazır oluyor ve 5 saniye tuttum her tutam saçı, yeterli oldu...
birde saçlarım sarı olduğu için yıpranmaması için braun ec2 aldım, boyalı saçlara özelmiş bu, nem kaybını %50 önlüyormuş...
Gerçekten harika görünüyor.
Uygulamayı kendin mi yaptın? Öncesinde veya sonrasında herhangi bir ürün kullandın mı? Köpük sprey vs..?
püf noktasını sormuşsun:) john frieda saç köpüğü kullandım ama bi fark etmedi çünkü tutuculuğu pek yoktu köpüğün, ona rağmen kalıcılığı kalınlığına rağmen iyiydi... ama ben watsonstan sert sprey almayı düşünüyorum, tüm gün sabit durması için...
birde şu dikkatimi çekti, gün sonunda bukleler bozulduğunda saçım elektiriklenip kötü görünmedi, aksine dalgalı fön çekmişim gibi çok hoş ve doğal bi hava kattı...
erkek arkadaşım bayıldı:) ilk gördüğündeki bukleleri ve sonraki halinide çok beğendi, dalgalı havallı fön çektirmişim gibi göründü çünkü, oyüzden beğendim, sabitleyici spreyde alınca tüm gün bozulmaz kanımca...