ailuroscum sana köpük tavsiyem john frieda mutlaka denemelisn..bendede aynı sorun var babaylissin maşası var proseramic tutumuyo bende alıcam o köpükten.daha önce kullandım ve çok mmnun kalmıştım
valla bende 40 liraya aldım babyliss çok memnunum hemen ısınıyo ve saçlarım pırasa gibi dümdüz olmasına rağmen süper kalıcı dalgALAR yapıyo yavsiye ederim seramik alın bide
kızlar bende remington un maşasını aldım ama yapamıyorum yaa tek başıma.arkadaşıma yaptırınca süper oluyo ama kendim yapamıyorum.siz nası yapıyosunuzki
Maşa yapmadan önce sakın kimyasal birşey sürme, cok cok hafif nemli olsun yeterli zaten maşanın ısısı o az nemle form veriyo, ütü yaparken nasıl oluyor hatırlarsan form vermek icin buhar uyguluyoruz çamaşıra onun gibi çok az hatta az buhar seviyesinde, ben kalın maşadansa ince maşayı tercih ederim çok daha fazla ve şık duruyo bukleler kalın maşa kullanılacaksa da spiral burgu yerine içten dışa açılı S vermeyi dene sonra da sprey uygularsan kalıcı olur.
merhaba arkadaşlar ben de aylar önce maşa aldım ama yapamadığım için dolabın bir köşesinde duruyordu.internette araştırırken bir saç videosu izledim şu yabancı sitelerin.ordan fikir alıp öğrendim.çok güzel oluyor kuaförden çıkmış gibi hemde.bakın anlatayım:önce saçlarınız mutlaka kuru ve temiz olmalı.önce saçınızı güzelce tarayın sonra hangi tarafa ayırcaksanız o tarafa doğru tarayın,ben önlerden başladım.tutamlar alın iki parmak kalınlığında falan çok az jöleye değdirin elinizi o tutama yedirin.ardından ben maşayı dipten başladım ama dik tutun.sıkıca sarın biraz bekleyin açılınca çok güzel bukle oluyor ama onu bırakmayın öyle.maşayla sardığınız her tutamı bigudilere sarın tek tek .hepsini öyle bitirin.bir on beş dakika kafanız bigudilerle sarılı kalsın açmaya başlarken aşayıya doğru çekin bigudileri.sonra süper bir görüntü.inanın ben hiç beceremiyordum bu çok iyi yardım etti...:)
merhaba kızlar bende hem anlatıyım hem danışayım dedım kendı saçlarım çok gür kalın tellı ve dalgalı yanı 3 uyuk sorunum var hatta cok kuru yaglanmaz hıc.föndur maşadır gayet guzel tutar ama saçım omzumda ust kısımlar kısa bu yuzden kaynak yaptırdım.belıme kadar.sacıma en yakın dalgalısını bulmaya çalıştım ama kendı saçımdan daha yumusak ve duz bır saç.antalyada cok nemlı oldugundan ne fön tutuyor ne maşa.benımkıde babylıs sanırım 19 daha once hıc dıkat etmemişdım bırazdan bakıcam neresınde yazıosa artık :) kendı saçım guzel tutuyor ama kaynagım guzel tutmuyor en lux kuaforede gttım spreyle yaptılar sonuc sadece su dalgası oldu.belkı yasadgm sehırdende dolayıdır.hanı ust kısımlar kısa olmasa enseler gbı uzun olsa gene araya kaynıcakta sınır oldum işte.sızce dıyorum bu kaynaklara ben su dalgası perması yaptrsam kalın guzel olmazmı resmde eklıyımde fıkır verın..
ilk resım kat kestrmeden oncekı halı ..iıkıncı kat kestrdıgım halı..ama işte durmuyo bole bozuluyo