Saç Şekillendiriciler Saç Maşası Mı Bigudi Mi?

bende bı ıse yarıyacak sanıp sac sekıllendırme setı almıstım hıc bi seye yaramıyor.. :1closedeyes:
hele kıvırcık hıc olmuyor dalga bıle.. bıgudı daha ıyı kesınlıkle ayrıca yanmıyorda..
sarıp geceden yatmaya gerek yok tabı calısanlar harıc.. ben aksam ustu yada öğlen cıkacaksam kalkınca sacımı yıkıyorum sonra sarıyorum 2-3 saat kalsa bıle yetıyor acıyorum kıvır kıvır.. yerimseniben

bigudiyi içe doğru mu dışa doğru mu sararak kullanıyosunuz kızlar...hiç beceremiyorum hepsi ayrı bi yana bakıyo karman çorman oluyo yardım ediin....ayrıca saçlarınızın hepsini mi yoksa aradan bikaç tane mi sarıyosunuz veya maşalıyosunuz....???????

sarıpta nası yatıyosunuz ya kafanız acımıyo mu. benim saçım çok düz bende dalgalı yapmak istiyorum bi kere biguddiyle denedim bigudim içine sıcaksı koyupta yapılanlardan yaptım hemen bozuldu benimki

arkadaslar mini saç ütüsü alıcam yani düzleştirici hangi markayı öneriyosunuz lütfen msj atınız : )

bendede rowenta model look var maşası özellikle çok güzel yapıyor ben vaktim oldukça yapıyorum

cnmm ya bnde aldım ama beceremedim.yardm et bana.bnm saçlarım dalgalı we kabarık maşa yapmadan önce weya snra bişi sürdünmü saçına.tutmadı bnm saçım akşam söndü hepsii:1no2:

arkadaslar mini saç ütüsü alıcam yani düzleştirici hangi markayı öneriyosunuz lütfen msj atınız : )

Cnm bende PHILIPS Salon Straight Pro XL var. Düzleştirici olarak çook güzel tavsiye Ederim..205 dereceye kdr ısınıo Seramik va geniş tabanlı :enbuyukkk:

saç şekillendirme setleri pek işe yaramıyor ısıları düşük bu yüzden ayrı ayrı almanızı tavsiye ederim ben hem düzleştirici hemde maşa kullanıyorum braunun çok da menunum tavsiye ederim...

arkadaşlar benim bildiğim saç maşası philpsin var beyazlı yeşilli hatta şu sıralar fiyatı 25-30ytl civarında süper yapıyo tek yapmada 30snye felan bekletin harika bukleler oluyo çok denedim ve memnunumm

yapmak istediğin modele bağlı aslında.. ben ikisini de kullanıyorum bigudiyle daha iri dalgalar elde ediyorum maşa setim var bi de üstü spiralli olanı kullanıyorum en çok o daha minik dalgalar yapıo kıvırcık gibi ama 1 gün geçince daha doğal gözüküyo ikisini de yıkamadığım müddetçe 1 hafta kullanabiliyorum :dance:

Son düzenleme:
arkadaslar bıgudı ve sosıs arasında fark nedır,ayrıca bıgudıyı veya sosısı sararken içe dogrumu dısa dogrumu sarıyorsunz,ben bıkere bıguduı kullandım benım sacım normaldede kıvırcıklık oldugundan yıkadıktan sonra sardgmda karman corman oldu neden olabılır,acaba once bıraz duzlestırıp sonramı sarmak lzm,sarmadan once sabıtleyıcı olarak ne uyguluyosnz

ben 1-2 hafta önce sulu olan yani ısıtmalı bigudilerden aldım.. kozmetikciden aldım. annemde işe giderken hep ondan kullanırmış çok işe yarıyo diyince aldım. gerçekten çok güzel tavsiye ederim! bigudiyi kaynamış suyun içinde 5 dk bekletiyosunuz sonra saçınıza saryosunz 10-15 dk sonra açıyosunuz saçnızın şekl alma süresne göre. ama saraken saçınızın nemli olması gerkiyo. ben tutsun diye saçım sardıktan sonra fön maknesi tutuyorum.. çok kısa sürede yapılıyo we çokta doğal bukleler oluoy. benim saçım dümdüz hç dlgalı değl o halde tutuyo :)) saçımı açtıktan snra biraz köğük sıkıyorum güzel oluyo.. bigudi alıcaksanz sulu olanlrı tawsiye ederim her türlü bigudyi denedm ama en pratik we etkilisi bu. maşamda war ama o saçımı çok yakıyo, yanık kokusnu duyuyorum..

masa vs.. bende hepsi var ama istediğim kalıcı cozumu sanırım bigudi ile bulacağım ancak ..bigudi amayı dusunuyorum..masa sacları yakıyor sonucta...acıkcası cok fazla da kalıcı değil..beni sorum saç sosisi nedir? ben bilmiyorum :kedi:

Bencede kızlar bigudi daha iyi su içinde su olanları denemedim annemler eskiden ondan yaparmıs ama..ben sacıma fazla masa kullanmak istemem sahsen sacları ziyan etmenin bi anlamı yok

canım bende yanlış değilsem artez blogunda görmüştüm saçını toplayı yukarda at kuyruğu yap 3'e ayır ve her bölümü maşala çok güzeş duruyor umarım yardımcı olmusumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…