Saç Bakım Ürünleri sac maskesi nasil kullanilir

a plus o mu markası?
bende de var ve ben şaçımı yıkayıp duruladıktan sonra söyle bir suyunu sıkıp nemli saçıma az sürüp bone takıyorum. acelem varsa banyo bitimi duruluyorum, beş on dk saçta kalmış oluyor, acelem yoksa dustan boneyle çıkıyorum, saçımda yarım saat tutup öyle duruluyorum.
şahsen ben memnunum bu maskeden çok.

Bimden cok once sac maskesi aldim ama nasil kullanmam gerektigi yazmiyor yardim edermisiniz

cnm bende elseve nin pembe olan maskesini kullanıyorum duştan sonra saçımın diplerine gelmeyecek şekilde az miktarda sürüyorum çünkü çok yoğun oluyor tarakla tüm saça dağıtıyorum bi on dk bekletiyorum yıkıyorum yumşacık oluyor

normal saçlar haftada 1, kuru-çok kuru saçlar haftada 2 kez kullanılır. sadece saçın boy ve uçlarına gelecek şekilde sürülür, diplere değdirilmez. yaklaşık 3-5 dk bekletilir ve durulanır. bu kadar...

Bimden cok once sac maskesi aldim ama nasil kullanmam gerektigi yazmiyor yardim edermisiniz

Haftada bir kez kullan. Temiz saca sürüp bekletiyorsun dibine degdirmeden birkac dk, sonra duruluyorsun. ama ben sac maskesindense shwarzkof-gliss sıvılastırılmıs keratin içeren, durulanmayan sac bakım spreyini öneririm. Sacın hammeddesi keratin zaten, o yüzden olumlu etkisini gördüm ben biraz biraz. Zaten sacından akıp giden bir seyin + etkisi olacagını düsünmüyorum ben.

Sacının cinsi ney bilmiyorum ama sac tiplerine göre degisik ürünleri var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…