arkadaşlar hep görüyorum, yok fıstık kahvesi, yok platin çilek rengi, yok gece mavisi vb renklere boyamak istiyorsunuz ama önemli olan bunların ticari adları değil, numarasının aslında neyi ifade ettiğidir. o yüzden genelde istediğiniz sonucu alamıyorsunuz. eğer numaraların anlamlarını bilirseniz böyle bir sorununuz olmaz, kutudaki renge de aldanmazsınız. ben örnek olarak 8.34 rengini verdim . bu orta sarı altın bakırdır, yani altın sarısı ama bakır yansımalı ama eğer bu ton 8.43 olsaydı bakır ağırlıklı ve altın yansımalı, daha turuncu bir ton olurdu. bu tabloyu ben hazırladım umarım yardımcı olur
sanırım siz bu konulardan anlıyorsunuz .. size bir şey danışabilirmiyim..saçım röfleliydi üzerine sıcak çikolata ile boyadım 4 ay kadar kullandım fakat alttan röfleleri çıktı am çok hoş bi renk ortaya çıktı .tabi bu arada diblerden koyu renkte kendi saçımda çıktı bende koförde karemele boyattım .fakat daha açık bi karamel istiyordum .saçımı bir iki ton daha açmak için ne önerirsiniz:97:
canım bi fotoğraf koysan daha çok yardımcı olabilirim sana
arkadaşlar hep görüyorum, yok fıstık kahvesi, yok platin çilek rengi, yok gece mavisi vb renklere boyamak istiyorsunuz ama önemli olan bunların ticari adları değil, numarasının aslında neyi ifade ettiğidir. o yüzden genelde istediğiniz sonucu alamıyorsunuz. eğer numaraların anlamlarını bilirseniz böyle bir sorununuz olmaz, kutudaki renge de aldanmazsınız. ben örnek olarak 8.34 rengini verdim . bu orta sarı altın bakırdır, yani altın sarısı ama bakır yansımalı ama eğer bu ton 8.43 olsaydı bakır ağırlıklı ve altın yansımalı, daha turuncu bir ton olurdu. bu tabloyu ben hazırladım umarım yardımcı olur
kahve gibi ama ama kırmızımsı bir kahve
peki ben ne yapıcam anladıgım kadarıyla istediğim renk yumuşak bitazda koyu kahve.. saç rengim bakır karamel kızıl ağırlıklı bi renk.. tuculuk fazla amaben palette 5.60 sıcak çikolata veya voila 6.32 ye mi boyasam nasıl olur saç rengim kapanırmı istediğim gibi koyu sıcak bi kahve olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?