Saç Rengi ve Saç Boyama Saç numaraları ne demektir (saç boyamadan önce mutlaka bilmeniz gerekenler)

Arkadaşlar ben saçımı açık papatyaya boyadım. bakır yansımaları oldu. Üzerine 9.0 sarı ile boyadım hala bakır yansıyor güneşte falan. Hem kendisi 9 10 tonlarında olsun, hem yansıması sarı olsun istiyorum. Kaç numara ile boyamalıyım???

canım deneyımlerıme gvenerek yazıyrm marka belırtılırmı blmıyrm ama altın kumrala bya yada koyu sarı ıstedgn gbı oluck snr bna tskkur edıcksın :D:49:

canım deneyımlerıme gvenerek yazıyrm marka belırtılırmı blmıyrm ama altın kumrala bya yada koyu sarı ıstedgn gbı oluck snr bna tskkur edıcksın :D:49:

Arkadaşlar bnm saçlarım açık kumrala sarı gölgeli..Saclarımın bal köpüğü gibi görünmesini nasıl sağlayabilirim hangi renge boyasam acaba bana yardımcı olursanız cok sevinirimmmm :)

Son düzenleme:
şimi bu renklerin numaralarının anlamı güzel, boyasız saçta istediğin rengi numaraya göre yaparsın da asıl sorun boyalı saçta bulunan rengin üzerine bu tonlar nasıl olur?

2 HAFTA ONCE COK ACIK KESTANE KOPUK BOYA LOREALLE BOYADIM SACLARIMI SIMDI YINE BIR BOYAMA ISLEMINE GIRSSEM SORUN YASAMAM DEGILMI YANMA VS GBI:s

arkadaşlar hep görüyorum, yok fıstık kahvesi, yok platin çilek rengi, yok gece mavisi vb renklere boyamak istiyorsunuz ama önemli olan bunların ticari adları değil, numarasının aslında neyi ifade ettiğidir. o yüzden genelde istediğiniz sonucu alamıyorsunuz. eğer numaraların anlamlarını bilirseniz böyle bir sorununuz olmaz, kutudaki renge de aldanmazsınız. ben örnek olarak 8.34 rengini verdim . bu orta sarı altın bakırdır, yani altın sarısı ama bakır yansımalı ama eğer bu ton 8.43 olsaydı bakır ağırlıklı ve altın yansımalı, daha turuncu bir ton olurdu. bu tabloyu ben hazırladım umarım yardımcı olur

iqemJ.jpg

mrb verdiğiniz bil için tşk öncelikle şimdi size birşey sormak istiyorum ben kendi saçım açık kahve ama mat duruyo üzerinde şuanda palette sıcak çikolata var bende üzerine açıcı sürdüm ve karamel oldu ama diplerim baya geldi tabi sizde lorealın renk sıkalasını vermişken sorayım dedim eğer benim için akıp bakarsanız sevinirim bal kahve rengini çok beğeniyorum ve saçlarım tam anlamıyla o renk olsun istiyorum yani 6.34 bal kahve sizce yakalarmıyım

mrb verdiğiniz bil için tşk öncelikle şimdi size birşey sormak istiyorum ben kendi saçım açık kahve ama mat duruyo üzerinde şuanda palette sıcak çikolata var bende üzerine açıcı sürdüm ve karamel oldu ama diplerim baya geldi tabi sizde lorealın renk sıkalasını vermişken sorayım dedim eğer benim için akıp bakarsanız sevinirim bal kahve rengini çok beğeniyorum ve saçlarım tam anlamıyla o renk olsun istiyorum yani 6.34 bal kahve sizce yakalarmıyım

6.34 yani koyu kumral 6 3 altın 4te bakır ama ben bakırlı bi yansıma istemiyorum kahve olsun istiyorum:44:

arkadaşlar hep görüyorum, yok fıstık kahvesi, yok platin çilek rengi, yok gece mavisi vb renklere boyamak istiyorsunuz ama önemli olan bunların ticari adları değil, numarasının aslında neyi ifade ettiğidir. o yüzden genelde istediğiniz sonucu alamıyorsunuz. eğer numaraların anlamlarını bilirseniz böyle bir sorununuz olmaz, kutudaki renge de aldanmazsınız. ben örnek olarak 8.34 rengini verdim . bu orta sarı altın bakırdır, yani altın sarısı ama bakır yansımalı ama eğer bu ton 8.43 olsaydı bakır ağırlıklı ve altın yansımalı, daha turuncu bir ton olurdu. bu tabloyu ben hazırladım umarım yardımcı olur

iqemJ.jpg

sevgili verite..
yazdıkları o kadar profesyonel ki ellerine sağlık.. benim de bir sorum olacak yardımcı olabilirsen cok sevinirim.
ben saçlarımı karamel, bal gibi bir renk ve üstündede altın ışıltılar istiyorum( şu an ona yakın- altta da röfleler var) ama kendim evde yapmak istiyorum. bana ne tavsiye edersin.
Gratisden boya alırken kız bana altın karamelle , altın ışılıtılı bal (palette) önerdi. ama senin fikrini de almak istedim.
yardımcı olursan çok sevinirim.

Birde mesela bazı boyalar 7.555 bu nemek?
üç seçenekli falan?

çok teşekkürler....

valla ben anlamadım mesela bu 8.34 hangi markanın her markadamı bu numaralara göre bakacağız

canım bi fotoğraf koysan daha çok yardımcı olabilirim sana

Cnm benimde sana bir sorum olacakti. Ben daha once sacimi rofleye boyattim, sacimi lastik gibi kopuyordu. Sonra kestirdim, baska kuafore gidip ona boyattirdim. Guzel olmustu bu defa. Sormak istediigm konu su. Ben sacimi Petek dincoz un sac rengine boyatmak istiyorum ama her kuafore guvenemiyorum, kendi sac rengim koyu kumral platin sari rengi petek dincozun sac rengi galiba, nasil elde edebilirim bu sac rengini saglikli bir sekilde???? Petek dincozun sac rengi cok hosuma gidiyor.. Yardimci olur sevinirim...

Back
X