Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengi konusunda önerilerinize ihtiyacım var

7beyaz

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
571
0
316
Denizli
Selam arkadaşlar. Saçımı boyatmak istiyorum ama kendimi çok esmer hissediyorum. ama çevremdekiler ve kuaför bana sen buğday tenlisin diyorlar.Eşimde boyatmamı istiyor. Kara kaşlı kara gözlüyüm. Kuaför saçının hepsini boyamayalım aralarına boya atalım dedi. Ben 2 renk beğendim ama eminimki Çağla Şıkel benden daha esmer ve o yapsa bu renkleri ona bile süper olur. Benim gibi düşünüpte boyatanlardan öneri bekliyorum a.s.

Ama tabi bunlar solaryumlu demi?

cnm eğer buğday tenliysen her renk gider sana.....1 resimdeki renk hoş olabilir mesela ama nasıl bir ten rengine sahip olduğunu bilmediğim için bir şey söyleyemem...

benimde 1. resim çok hoşuma gitti aslında çok sağol arkdaşım. ilgilendiğin için de ayrıca teşekkür ederim

bende buğday tenliyim ve saçımın rengi 1.resimden daha açık tonda ve gayet memnunum ama tabi kaşlarınıda boyatman gerek hiç tereddütsüz bu renge boyatabilirsin cnm .yakışacağından eminimkaydirigubbakcemile5

ya ben ikinci resimdeki saç renginden çok istiyorum açık kumral
ama hangi numaralı boyayı kullanacagımı bilmiyorummmm
bilen varsa yardımcı olsunnn

ya ben ikinci resimdeki saç renginden çok istiyorum açık kumral
ama hangi numaralı boyayı kullanacagımı bilmiyorummmm
bilen varsa yardımcı olsunnn

canım bana o koyu sarı gibi geldi yada arasına sarı yapılmış sırf kumral o şekilde olmuyor gamyoncuiremsu

peki hülyali açık kumral nası elde edebilirim ben biliyormusun canımm
sütlü kahve tarzı bişi yanii

peki hülyali açık kumral nası elde edebilirim ben biliyormusun canımm
sütlü kahve tarzı bişi yanii

cnm saçında başka renk var mı altındaki renkte sonraki boyayı etkiliyor
ilk önce boya tamamen kapattı sanırsın iki üç yıkamada alttaki açılır
ama doğalsa saç rengin

canım senin istediğin kumral şu şekilde sanırım gamyoncuiremsu
bunda biraz kızıllık kahvelik var gibi geldi bana arkadaşımda boyadı daha çok açık kahve gibi durdu

ama kollestonun açık kumralı şu şekilde

birde küllü açık kumral var

yani kumrallarda burda bana sarıdan farklı gelmedi açıkcası :1no2:
kumral denilince de ben şu rengi anlıyorum ve çokta doğal duruyor yıkadıkça rengi biraz daha açılıyor güneşte falanda parlıyor gamyoncuiremsu

kızlar ben beyaz tenliyim,aşırı beyaz tenli değil ama beaz işte nasıl tarif edilirki
ilk resimdeki saç rengini çok beğendim daha önce bir kez boyadım hatta saçımı ilk boyamam olmasına rağmen tam bu renk olmadı ve kaşlarımda siyaha yakın olduğu için berbat bir görüntü oldu 1hafta durdum hemen siyahla kapattım..şimdiki saç rengim siyah epeyce oldun boyayalı 3ay falan..ilk rengi tutturmak için hangi renge boyamalıyım,bu sefer kaşlarımıda boyucam..

caım benim çok teşekkürler baya bi fikir verdin
küllü renkler donuk yeşilimsi gibi geliyor bana ama daha önce hiç denemedim bilmiyorumm
saçımda geçmişten kalan bi kızıllık var
aslında gönlüm koleston açık kumraldan yana
inşallah en yakın zmanda boyayacagım

7beyazcım
bence koyduğun iki resimdeki renkler çok güzel
benden de sana bi kaç tavsiye

özellikle bu renge bayıldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela bakın burda çağla oldukça esmer ama solaryumdan dolayı ne renk yapsa yakışıyor.bronz tene sarı ve bal köpüğü çok yakışıyor yüzü hafif pembemsi olanlara da kızıl fakat hadise de buğday tenli ama kızıl çok güzel olmuş yani netice ; solaryum :) Hülyalı canım önerilerin için çok teşekkür ederim. sanırım kaşlarıda boyarsak hem yüzümün rengi açılır hemde boya daha yakışır diye düşünüyorum. Sağolun arkadaşlar...

Cnm buğday tene her renk yakışır genelde.
Google a sıcak ten-soğuk ten yaz, ten tonunu belirle ve ona uygun renk seç derim.
2.bir yöntem olarak göz ve ten rengi sana benzeyen bir ünlünün fotoğraflarını incele, onun kullandığı renklerden beğendiğini seç.
Boyanın her ay ibi dibi çıkar, bunu göze alabiliyor musun karar ver.
Boyalı saç boyasız saç kadar yumuşak ve sağlıklı olmayacaktır bunu da hesaba kat.
Bence ilk etapta doğal renginden çok uzaklaşma.en fazla 2 ton açığını veya koyusunu düşün.
Kendin boyayacaksan önce yarıkalıcı boyayla boya, beğenmezsen akar gider, saç teline nüfus etmez, sadece dışını kaplar (örn. Loreal creme gloss serisi)
2 renk arasında kalırsan açık olanı seç, koyultmak kolay olur, ama koyu boyarsan açmak istediğinde zor ve yıpratici olur.
Kuaförde boyatacaksan hele röfle-gölge gibi bişey düşünüyorsan gidebileceğin en iyi kuaföre git, sakın ucuza kaçma, saçını beğendiğin birinin tavsiye ettiği biryer seç.
Açıcılar saçı çok yıpratıyor, bunu da unutma.
Son olarak ben olsam iyi ve güvendiğim biryerde saçıma gölge attırırım 2 ton açığından, açıcısız, sadece boya ile yaptırırım.umarım istediğin saçlara kavuşursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…