Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengimi değiştirmek istiyorum. Bu saça nasıl bir şey yapabilirim? (Resimli)

SimplyLove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
1.136
1.802
Merhaba kk üyeleri. Saçımda biraz yenilik yapmak istiyorum şimdiye kadar hiçbir işlem yaptırmadım. Dolaylı yoldan çok da bilgim yok. Saçımı tamamen boyamak istemiyorum. Dip boya derdi olmasın. Balyaj, gölge, ışıltı filan olabilir. Kendi doğal saçım şu şekilde güneşten hafif açıldı normalde koyu kestane. Sizce napabilirim? Saçlarım biraz dağınık şekillendirmedim kusura bakmayın:)

http://i.hizliresim.com/QAdg9r.jpg

ışıltı attırabilirsin aralara ya da seviyorsan ombre de yaptırabilirsin. dipler kendi renginde kalır sadece uçlarının rengi açılır. ama dikkat et işinin ehli bir kuaföre yaptır, zira ombre yapacakken saçlarımı yakan bir kuaför mağduruyum.

ışıltı attırabilirsin aralara ya da seviyorsan ombre de yaptırabilirsin. dipler kendi renginde kalır sadece uçlarının rengi açılır. ama dikkat et işinin ehli bir kuaföre yaptır, zira ombre yapacakken saçlarımı yakan bir kuaför mağduruyum.

Ombre artık çoğu kişi de var ben böyle hafif farklılık gelsin istiyorum. Balyaj rengi neye göre belirleniyor? Turunculuk istemiyorum çünkü saçımda bazı balyajlar turunculaşıyor

balyaj hakkında çok bir bilgim yok açıkçası. ben koyu kestane saçlarıma kızıl balyaj yaptırmıştım isteğe bağlı sanırım. ışıltı yaptırabilirsiniz ozaman daha doğal duruyor.

merhaba öncellikle foruma yeni katıldım bu sebepten bi hatam olursa af ola :)
kuaför mağduruyum bir çok badire atlattım saçımla ilgili en son kızıp turunculuğunu yenmek için koleston 11.1 boyadım oda biraz yeşillenme yaptı ama akıyo çok rahatsız edici bişi değil ara ara dalgalanmalı turunculuklar var yine sımdı bunu yenmek için 9.1 boyasam iki kez küllü küllü yaptığım için cok yeşillenir mi yada bu ay 9.3 boyasam durum ne olur ? yeşillenmeyi yenmek için bidahaki ay 9.1 boyarım... yani açıkcası saçımda tek renk görmek istiyorum nasıl elde edebilirim. hangi boyaları karıştırmamalıyım yada önerleriniz?

Eklentiler

• IMG_0524 (1).jpg
    IMG_0524 (1).jpg
    80 KB · Görüntüleme: 284
X