Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yha işte sarıdan artık saçsız kalınca mecburen koyulara dönmek zorunda kalıyorsunKoyu renk pismanliktir. Bence koyulastirma sacini. Sadece ilk resmi begendim o da acik kullu bi renk zaten
Nasıl peki memnunmusun renk tonu felan aynı oluyomuMocha iyi bende kullaniyorum
Kestir biraz tabani bozmaktan iyidir. Acik renge alisan insan kendini koyu gormeye tahammul edemiyo. Basta herkes begenir iyi hissedersin, bi sure sonra kendinden sikilir deli olursun ben soyleyimYha işte sarıdan artık saçsız kalınca mecburen koyulara dönmek zorunda kalıyorsun
Haklısın sarıdan vazgeçmek çok zor oluyo ama insan insanların ışıl ışıl saçlarını görünce kendi cansız kırık saçlarındanda bıkıp resmen çok zor karar vermek Benin artık uçlar okdr kurudu ki sarı renk fazla mat yıpranmış duruoKestir biraz tabani bozmaktan iyidir. Acik renge alisan insan kendini koyu gormeye tahammul edemiyo. Basta herkes begenir iyi hissedersin, bi sure sonra kendinden sikilir deli olursun ben soyleyim
Bob model omuzda kestir ya da yakismiyosa ombre yaptir kulaktan asagisi koyu olsun bari komple koyultmandan iyidirHaklısın sarıdan vazgeçmek çok zor oluyo ama insan insanların ışıl ışıl saçlarını görünce kendi cansız kırık saçlarındanda bıkıp resmen çok zor karar vermek Benin artık uçlar okdr kurudu ki sarı renk fazla mat yıpranmış duruo
Benimki biraz koyu düsüyor ama bir iki yikamada aciliyo tabii sonrada beyazlar cikiyo yine boya bakalim. Ama benim sacim koyu renk seninki nasil olur bilmiyorum bence önce acik renkleri dene koyu yaparsan sonra geri dönmek zor olurNasıl peki memnunmusun renk tonu felan aynı oluyomu
evet doğru bakalım bi kuaföre danışmak grrrk sanırımBob model omuzda kestir ya da yakismiyosa ombre yaptir kulaktan asagisi koyu olsun bari komple koyultmandan iyidir
Senin sacin yipranmis zaten koyuya da boyasan isil isil falan olmayacak o insanlar senin kadar islem yapmamis sacina
zaten platinden ombreye döndüm dipler koyu uçlar küllü ama işte hem soluklaltırıo artık sarı sürekli makyajlı olman lazım bende yıprattıBenimki biraz koyu düsüyor ama bir iki yikamada aciliyo tabii sonrada beyazlar cikiyo yine boya bakalim. Ama benim sacim koyu renk seninki nasil olur bilmiyorum bence önce acik renkleri dene koyu yaparsan sonra geri dönmek zor olur
Ewet bnmde kahve tonlarını isteme sebebim hem göz rengimle çok daha iyi olucağını düşündüğümden hemde bu senenin modası olması buzlu kahvede çok güzel onuda bi düşünüyorum bu renkte çok güzelmiş cnmsana her renk gider ama en güzel bakır karamel tonlarda bişey gider bu renge bayıldım ay ışığı kahveside yapabilirsin moda buara.
Ewet bnmde kahve tonlarını isteme sebebim hem göz rengimle çok daha iyi olucağını düşündüğümden hemde bu senenin modası olması buzlu kahvede çok güzel onuda bi düşünüyorum bu renkte çok güzelmiş cnm
Alıştım cnm dipler koyuya baya koyu kumral kahveye yakın zaten kestirdim yıpranan uçları düz renk yapıp kaynaklarım var onları taktırıp kullanmayı düşünüyorum ewde boyamayı BNde düşündüm cnm ama uçlar açık yha aynı yön olur mu hepsi bilememdim bu iki tonda kararsızım şuancanım buzlu kahve koyu düşüyor ayrıca her yıpranan saç 2 3 ton koyuya gdiildiginde daha kusurlar kapanıyor ve saç parlıyor bence bakımlada toparlaniyo uzun saç seviyor isen uçlardan kestire kestire kurtulunur kuaföre gitmeye gerek yok gereğinden fazla yakiyolar zaten profesyonel boya al kendin yap zaten tek renk istiyorsun ay ışığı kahvesi yap birden koyuya Kesmez gözün zira canım.
Eki Görüntüle 1939190 Eki Görüntüle 1939191
Alıştım cnm dipler koyuya baya koyu kumral kahveye yakın zaten kestirdim yıpranan uçları düz renk yapıp kaynaklarım var onları taktırıp kullanmayı düşünüyorum ewde boyamayı BNde düşündüm cnm ama uçlar açık yha aynı yön olur mu hepsi bilememdim bu iki tonda kararsızım şuan
anladım cnm ışıkta güzelde işte demekki normalde koyu duruyo ewde yapmayı istiyorum işte bi cesaret doğru renkte işte Burdur desem kendi saç rengimde zaten açık kestane orjinalde işte onu kendime hiç yakıştıramıyorum hep kendimizde olmayanı atarız yha o hesapfahriyenin saç rengi de çok bildiğin siyah gibi oluyor buzul kahve ilk başta. nedense açık kestane bile daha iyi yani ..
Himm olabilir ama bende artik acik yapmak istiyorum. Bunaldim hep koyu renkler. Ama beyaz tenliyseniz mokka yakisirZa
zaten platinden ombreye döndüm dipler koyu uçlar küllü ama işte hem soluklaltırıo artık sarı sürekli makyajlı olman lazım bende yıprattı
Bende açıktan bunaldım yıllardır saçlarım uzamıyor resmen kırılmaktan yanmaktan açık buğday ten rengimHimm olabilir ama bende artik acik yapmak istiyorum. Bunaldim hep koyu renkler. Ama beyaz tenliyseniz mokka yakisir