Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengini açma

elma_xsxekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
99
0
86
33
Manisa
mrb arkadaşlar benim saçlarım kahveydi saçlarım uzasın die bi karışım yaptım saçlarım çok koyulaştı içindeki hint yağından oldu sanırım şimdi saç rengimi açmak istiyorum yardımcı olun lüttfenn!!!!!!!!!:sm_confused:

eger saçlarını hıc boyamadıysan papatya suyuyla açabılırsın veya avonun cok guzel saç acıcı urunlerı var saça hıc zarar vermeden acıyor onu deneyebılırsn

saçlarımın rengi açılsın diye sarı renkli şampuanlar var ya bebek şampuanları onlardan kullandım açılmıştı.bide papatya suyu kullanmıştım.bir arkadaşımda koyu kumral saçlarına sarı renkli saçlar için şampuandan kullandı açıldı.

markası ne kullandığı şampuanın ??? saçları açılınca nasl bi renk oldu ???

canım papatya suyuyla saçını açan var mı? diye bi başlık war saç bakımında oraya ben papatya suyuyla saçlarımı açtıktan önceki we sonraki fotomu koymuştum bak istersen

Ben papatya suyunuda Kullandım ama pek açmadı.Şimdi kolestonun Oksidan sütünü kullanıyorum sürüp güneşe cıkıyorum Her yaz yaparım bunu ama ilerleyen zamanlarda koyulaşmaya baslıyoo.doğal olmasını istiyosan gene papatya suyunu dene derim ama Koleston çok iyi minik bi şişesi war hemde 1ytl :)

ıhlamur suyu kızıllaştırmadan açıyormuş bir dene istersen peroksitlerle açma onlar da kimyasal papatya suyu biraz kızıllaştırarak açıyormuş hint yağı nın koyulaştırma özelliği var sanırım

oksidan sutu bu boyalarin yaninda satilan boyayla karistirmak icin kucuk siselerdeki seymi? direkt saca surulunce zarar vermiyomu acaba? oksidan sutuyle oksidasyon kremi ayni seymi? ay cok sordum ama :uhm:

evet peroksit oksidan sütü aynı kimyasal ve saça direk sürülmesi tabi ki iyi değil yani kimyasallar sonuçta ve gerek yok işte size saçı sarartmanın önerilen yolu,galiba kızıllaştırmadan sarı tonları için bu:
100 gram ıhlamur
Yarım litre su

Ihlamuru yarım litre suda iyice özü çıkacak şekilde yaklaşık 20 dakika kaynattıktan sonra süzün. Elde ettiğiniz suyu saçınıza sürün. Islattığınız saçınızı güneş altında kurutun. Saçınızı kuruturken taramaya özen gösterin. Bu işlemi istediğiniz sıklıkta yapabilirsiniz.

walla boyaların yanında satılan mı bilmiorum saçımı hiç boyamadım cnm ama Tekli satılıo ben öyle aldım we iki yıldır kullanıorum bi zararını görmedim neyse bitkisel olsun diyenler papatya suyunu yada arkadasımızın werdiği ıhlamur seyini yapsınlar :)

oksijenli suyu saçına sür güneşte kurut saç rengin açılır ben yapmıştım saçlarım altın sarısı gibi parladı papatya suyuda açıyo

benim saç rengim güneşte kızılımsı bir renk alıyor.normaldede karamel in açık tonunda.ben oksijenli su kullansam saç rengim hangi renk olur?ayrıca oksijenli suyun süresi ne kadardır*ömür boyu kalıyormu saçta?

Oksijenli su yani boyalarin yaninda satilan hidrojen peroksit saclari yipratir ve parlakligini alir. Bununla sacin rengini acinca ortaya cikan renk mat ve soluk olur. Bir bakima saci oksijenle yakma islemidir, demirin paslanmasi gibi. Zaten ortaya cikan renk de pas rengi gibi kizilimsi olur.
Boya gibi saclarin uzadikca ve uzayan yerler kesildikce gider.

ben de bir kaç senedir Koleston un peroksit oksidan ı ile açıyorum saçlarımı, aralıklı olarak bir kaç kez uygulanınca baya etkli sonuç veriyor. Bunu kullanana arkadaşlar güneşe çıktıklarını söylemişler ama bence gerek yok çünk ben ışın da yapıyorum ve açıyor saçlarımı.
sonuçta bu doğal bir şey değil kimyasal, ve de kimyasal bir uygulama için güneşe gerek kalmaz diye düşünüyorum.

Saçım çok koyu kahverengi olduğundan tamamaını değil de gölge yapar gibi kullanmayı daha çok seviyorum. Saçıma da zarar vermiyor açıkçası

ewt bnde onlardan kullanıyorum sürekli çokta güzel oluyo :)

ben saçımı sürekli mavi siyaha boyuyordum daha sonra mavilik çok olsun diye gece mavisine boyadım ama yıllardır aynı renk aynı renk bıktım beyaz tenli ve mavi gözlüyüm kumralın yakışacağını düşündüm ama sorun şu ki saçımın boyasını kimyasal yollarla açmak istemiyorum tamamen doğal yollarla açmak istiyorum en son 2012 kurban bayramında boyattım daha sonrada siyahlığı kırılsın diye açık küllü sarıya boyadım dipler turuncu uçlarda da gölge gibi hafif açılma var bu doğrumu ne yapmalıyım yardımcı olun imdattttt ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…