Saç Rengi ve Saç Boyama SAç rengini açmadan boyayın!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
LOREAL MAJİCONTRAST SAÇ BOYASI saç koyu olsun boyalı olsun hiç farketmez ....

L Oreal Professionnel in yeni ürünü Maji Contrast, dekolorasyona (saç rengini açmaya) gerek kalmadan tek bir işlemde koyu renkli doğal hatta boyalı saçlarda bile röfleler, baleyajlar ve gölgeler yapılmasını sağlıyor.
hihoyyyt

mcontscala.JPG

kızlar renkler böyle bu boyayı kullanan varmı acaba renkleri nasıl özelliklede magenta ve nerden satın alabiliriz?

bende çok merak ettim acaba biri boyarmı boyarsa yazsın bizde öğrenelim

kullanan yokmu gerçektende ne güzel saçi yıpratmadan açma işlemi olmadan bakır kızıl tonlarini rahatlıkla yapıcaz ama nerden alıcaz ve daha önce kullanan varmı bu önemlimirmirmirmir

bu boya tahminimce 4-5 yıldır var ama kuaförlerde işte benim siyah boyanın üstüne kuaför hiç açmadan bu boyadan sürdü paketledi ve 10 dk falan sonra hiç yıpranma olmadan kıpkırmızı çıkmıştı saçlarım yani açma derdinden kurtuldukta almak önemli olan zaten 25 ytl falan bu boya internettede satısı var ama müşterilere veriolarmı bilmioyorum hatta yabancı ülkede platin sarısı bile var:jeyyar:

Ayrıcada saçı açmadan yaptıgı için kolay kolay akmayan bir boya bu işte açık renk saçlarda olmuyor sadece koyu saçlara özel pratik çözüm süper yani

internetteki bir site kuaför olmayanlara da bu profesyonel boyaları satıyor.

internetteki bir site kuaför olmayanlara da bu profesyonel boyaları satıyor.

hadi ya ben baktım ama üye olurken vergi numarası firma ismi istedi çogu yer ama bana özel msj olarak atarmısın bu sitenin adresini saol

ecemstore gönderdim gerçi özele de herkes bilsin istesin majiblond da var bahsettiğin sarı renk saçlar için.

çok saol canım sanırım burda link vermekk yasak yoksa verelim adresi herkez faydalansın...Evet sarısıda var süper bence saçı yıpratmadan açıcıyla boyamadan tek seferde hem açma hem boyama üstelik kalıcıdelikafadulden

Biliorum ben link vermiş olmadım ama yaa :ecrin_bebek:

ben bu boyayı bir kaç sene önce kullanmıştım adı aynı buydu...kuaförlerde kullanıyor ama içine başka şeylerde koyuyorlar tabi...ben kırmızı saçım daha canlı daha kırmızı olsun diye koyuyordum boyamın içine...röfle yapılıyor asıl bu boyayla benim bildiğim..ama saçı açmadan tutuyor olayı yok..açmanız gerekiyor..

%12lik oksidan kullanılabiliyo aslında işin sırrı da bu...

ben bu boyayı bir kaç sene önce kullanmıştım adı aynı buydu...kuaförlerde kullanıyor ama içine başka şeylerde koyuyorlar tabi...ben kırmızı saçım daha canlı daha kırmızı olsun diye koyuyordum boyamın içine...röfle yapılıyor asıl bu boyayla benim bildiğim..ama saçı açmadan tutuyor olayı yok..açmanız gerekiyor..

senin bi yanlışın olmasın yada boya aynı boya değil yada kuaför seni kandırmış canım açma parasıda almış üstüne...Ben 3 tyıl önce yaptırdım kuaförde saçlarımı yeni siyaha boyatmıştım ve kadın üstüne bu boyayı sürdü aa dedim açmıcakmısınız yok dedi bu boyanın özelligi açıcısıda içinde dedi ben biliorum senin yanlışın var kesin ayrıcada tanıtırken zaten boyayın içeriginde L Oreal Professionnel in yeni ürünü Maji Contrast, dekolorasyona (saç rengini açmaya) gerek kalmadan tek bir işlemde koyu renkli doğal hatta boyalı saçlarda bile röfleler, baleyajlar ve gölgeler yapılmasını sağlıyor.
:delphin:
Hem benim kardesiminde sarıydı saçları oda istedi olmaz dedi senin saçına çabuk akar dedi bu koyu saçlara özel bi ürün dedi yani anlıycağın sen başka boyayla karışttırıo olabilirsin canım

içiniz rahat olsun kızlar aynen dediğim gibi bir boya bu ben kendim bizzat test ettim....saçlarım kıpkırmızydı

ben kuaförde yaptırdım demedim...kuaförlerde kullanıyor ama ben boyamın içine koyuyorum dedim.yani kendim kullanıyordum..kimsenin beni kandırdığı kazıkladığı yok..keşke daha dikkatli okusaydın..
demekki yanlış boyalardan bahsediyoruz benim kullandığımın adıda buydu dedim sadece demekki farklıymış..yeni ürünse lafım yok kusura bakmayın artık..

Ben yaklaşık 2 yıl önce Ümraniye de kuaför malzemeleri satan bir mağaza da bu ürünü gördüm.Mağazanın sahibi bu ürünü sürüp paketliyorsunuz artık açıcıya bile gerek yok demişti. Ama kızıl tonları vardı.Markasını hatırlamıyorum.Bu tarz ürünler dediğim kuaför malzemeleri satan mağazalarda olur.Bunlar parfümerici den farklı.Ümraniyede o ara caddelerden birinde .

Back
X