Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengini açmak isteyenler size bi önerim var

• Konu Sahibi Konu Sahibi diclee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

diclee

Ziyaretçi
kızlar bu sabah saçlarımı dün eczaneden aldıgın koleston sıvı peroksit %6 la açtım saçlarım siyahtı naptıysan bi türlü açamıyorum ama bu sefer başardım siyah saçlarım şu anda açık kestane oldu sadece 20 dk beklettim üstelik 75 kuruşa aldım herhangi bi yıpranma yanma falanda olmadı ama saç derinize temaz ettirmeyin yinede kızlar bu arada sizden bi konuda fikir almak istiyorum saçlarımın rengini açtıgıma göre artık boyayabilirim palette açık kahveyi kullanan vaarmı aranızda varsa görüşlerini yazabilirmi bu renk hakkında ne düşünüyosunuz gözlerimde açık kahve sizce nsl olur önerileriniz için şimdiden teşekkürler bu arada eger saçlarınızı dedigin yöntemle açmak isterseniz lütfen özen gösterin sonra renk farklılıkları olmasın ben boya sürer gibi sürdüm fırçayla falan umarım sizdede işe yarar

canım sacında siyah boyamı vardı öncesinde...

süper bişey olmalı eğer öncesinde siyah boya varsa..

cnm saçlarımı açık kestaneye boyamıştım ama simsiyah olmuştu herkes siyahamı boyadın diyodu ama artık kurtuldum inş sizdede işe yarar

benim saçlarım uzun sayılır bana yetti bence sanada yeter cnm saçlarını baya uzun olan bi arkadaşıma 1 tane yetmişti

yaa ama ben daha önce denemiştim benm sac rengimi acmamıştı üstelik yarım saatten fazla bekletmiştim.
%9 luk ta da bi fark olmadı
sorun bndemi acaba
farklı bişe yapıomusunuz yoksa normal sürüp bekletiomusunzz ??

normal sürüp bekletiyorum cnm

ayyy çok sevindim inş benimkindede fark olur deneyelim bakalım

ben denedim kızlar güsel oldu gerçekten =)... daha çok açmak isteyen %9 alsın...

ayyy çok sevindim inş benimkindede fark olur deneyelim bakalım

Ben anlamıyorum sımdı gercekten acıyor mu rengını yoksa rengı kırıyor mu Bıde deneyenler saclarınızda yanma olmadı mı

E VALLA BEN ANLAMADIM:1no2:YA BEN YAPTIM HEMDE SIYAH DEILDI SADECE KAHVEYDI AMA ACMA HIC BI FARK OLMADI YAAAAA SUAN BAKR GIBI BI TONU VAR BIRAS DAAA ACMAK ISTIOM RENDGINI UCLARI SARI GIBI AMA USTLERIDE ACMAK ISTIOM ACABA YAPSAM OLURMU???

Ben 2 gün boyunca bir sabah sürdüm birde aksam 3 günün sonucu artık sarışınım hemde çok tatlı bir sarı olduu:sm_cool:

püff, mahvedio o saçı yaa, çok sık kullanmışsın hem de naptı ööle. aynı hatayı seneler önce yaptım, ama o çatır çatır sarı saçtan kurtulmak için kaç kere kestirdim sayamadım. emin ol kuaföre gidip tek seferde açtırsaydın ya da sarı tonlarında bi boyayla kendin boyasaydın daha az zarar verirdi. yapcak bişey yok, sakın bakımı ihmal etme, saç kremini her yıkamada kullan aksatma+ saç maskesi kullan, schwarzkoph'un argan ve shea yağı içereni tavsiyemdir. yoksa çook ararsın o tatlı sarı saçları Allah korusun.

saçı açmak kolayda yıpratmıcak şekilde açmak önemli...oda biraz zor..saçı açan boyalarda var artık hem açan hem boyuyan palette fln fln..saçımı yıpratmadan beyaz sabunla açabildm sadece..oda alttaki boyayı attı okadar..bu kullandığınız nasıl bişey saçı ne hale sokuyor acaba?

ben bu sac acma olayını denesemmı kuaforemı gıtsem dırek pekı bunu denedıkten sonra kuafore gıdıp rofle yaotırabılırmıyımkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…