tam siyahsa açması imkansız zaten sen bikaç yıkamada kahve olacak bi rengi açabilmişsin daha bugun sordum o tur şeyleri sürmeyin sakın dedi hepsi.açım siyahtı oryelle zar zor açıldı yani ama cnm seninki koyu kahveymiş snçta hihoyyyt nese işte ddm ki ben açmak istiom napyım biri %9la aç dedi biri sakın değdirme dedi napıyım bilemedm bende
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-re...yakisir-3.html (Kızlar Ben Saçlarımı Siyaha Boyamak İstiyorum Yakışır mı ?) Kızlar buraya Gelip Yardımcı olurmusunuz Lütfen Yardımınıza İhtiyacım var :)
Arkadaşlar bende yaklaşık 3 senedir siyah saç kullanıorum artık sıkıldım.. Siteden araştirdigim kadarıyla Palette Blond IL1 açıcısını diplere uygulamadıgınız sürece siyah saçı açıormus.. Peki bu işlemi yaptıktan sonra karamel_turuncu tonları tutturmak için hangi renk boyayla üstüne geçmeliyim.. Yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar bende yaklaşık 3 senedir siyah saç kullanıorum artık sıkıldım.. Siteden araştirdigim kadarıyla Palette Blond IL1 açıcısını diplere uygulamadıgınız sürece siyah saçı açıormus.. Peki bu işlemi yaptıktan sonra karamel_turuncu tonları tutturmak için hangi renk boyayla üstüne geçmeliyim.. Yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?