Saç Rengi ve Saç Boyama Saç rengini açmak isteyenler size bi önerim var

• Konu Sahibi Konu Sahibi diclee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende denesem mı acaba sacımda siyah boya var ve hiç bişey tutmuyo niye bu kadar ucuz ki???????????:uhm::uhm::uhm::uhm:

ben denedim kızlar güsel oldu gerçekten =)... daha çok açmak isteyen %9 alsın...

canım sende siyah kızıl falan var mıydı? bende üstüste siyah kızıl mor 3 renkte var, nasıl açar benim saçımı bilmem :)
daha önce beyaz sabunla akıtmıştım çok güzel olmuştu ama şampuana dönene kadar saçım mat olarak gezdim.

güzel olmuş arkadaşım. yani ten rengine uyduysa sorun yok bence zaten saç boyanırkende bu koyuluyo renk tutsun diye tek başına sürülünce boyadan daha çok zararı olacağını sanmıyorum. yani 1 saatten uzun bekletilmezse a.s.

saçı ne kadar yıpratıyo bilen varmı zaten benim saçlarımın uçları kırık kırık olmuş onu kullanınca daha çok olurmu acaba.bu arada çok güzel açmış saçı ya.

canım resimdede gördüğün gibi bir yıpranma yok hala eskisi gibi ama yinede sen bilirsin tabiki:)

ya ben dün saçıma boya aldım ..içindeki oksidanı denemeye cesaret edemedim saçımdaki kızıllığı kapatmak için küllü koyu kumrala boyadım ..şimdi bu oksidan saçımdaki kızıllıkları kırarmı acep kızlar ,kızıllıkları kırsa üzerine tekrar küllü kumrala boyarım şu illet kızıllıktan kurtulamıyorum ıyyyyyy..

arkadaşlar benim saçımın ucu boya şimdi ben sizin gibi yapsan siyah saçım açılırmı

kıslar bende denedim sacımın ucuna deneme amaçlı ama acılmadı :uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

kıslar bende denedim sacımın ucuna deneme amaçlı ama acılmadı
bende aynen senin gibi yapmıştım ilk aldıgım zaman canım ve acılmamıstı ama bir zararda vermedigini görünce hepsini uyguladım anca ozamn acıldıgının farkına vardım:)

bende aynen senin gibi yapmıştım ilk aldıgım zaman canım ve acılmamıstı ama bir zararda vermedigini görünce hepsini uyguladım anca ozamn acıldıgının farkına vardım:)
neden ucunu sürünc olmuyoda hepsine sürünce oluyo anlamadım biraz daha ayrıntılı bilgi verirmisin ona göre yapım

az bir miktara sürünce fazla belli olmuyo hepsine sürersen farkedio biraz zaten birkerede fazla acmiyo birazdaha acık istiyosan 2-3 kere uygulaman lazım...

bişi olmadı aslında hala yumuşacık eskisi gibifisfisfis

yasakkelime bundan emin olmak için o kadar erken ki. yani hevesini kırmak istemem, eminim çok güzel olmuştur, ama dost tavsiyesi istersen bundan sonra saçına 2 kat fazla bakım yapmanı öneririm. saçının ne kadar zarar gördüğünü, saç tellerinin ne kadar inceldiğini dipten yenileri çıktıkça anlıcaksın zaten. peroksitlenen saç yıkandıkça kuruyacak, güneşe karşı dayanıksızlaşacak... neden mi çünkü üstteki saçı koruyan tabaka zarar gördü. ben geçenlerde saçımı lorealin amonyaksız boyasıyla boyadım iiçinde sadece peroksit ve boya vardı.yalnızca 25 dakika bekletmeme ragmen saç derim 2 gün boyunca cayır cayır yandı,sonra da deri attı. yani kimse peroksit masum bişeydir,zarar vermez diyemezklava:, hele ki 3 gün peşpeşe uyguladıktan sonra. o yüzden eğer sarı saçlarının kısa sürede süpürgeye dönüşüp kabusun olmasını istemiyosan bi an önce bakıma başla, eğer normalde bakım yapıyosan sıklığını arttır, saçına haftada en az 1 kez maske yap, markalar arasında schwarzkophun maskesi en iisi, saç kremini asla ihmal etme, saçının sadece diplerini şampuanla,saç tellerin akan köpükle de temizlenir, ve fön,jöle,köpük gibi şeylerden uzak dur. bunları uygularsan benim yaşadığım pişmanlığı yaşamazsın,umarım yaşamazsın...:teselli:

Bende yaptım ve saÇlarım yandıııııııııııı...

denedim bende %6 lık peroksidi...saçlarım çikolata kahve ama koyu olmuştu rengi...yok benim saçımı açmadı ama yıpratmadı da bu akşam birde %9 lukla deneyeceğim...

Boyalı saça hiç bi etkisi olmuyo kızlar sadece biraz matlaştırıyo saçı,ki %9 luk denemiş olmama rağmen hiç bi faydasını göremedim ben...

arkadaşlar bunu boyalı saçlarda deneyen arkadaşlarımızın hepsi sonuç alamadı mı acaba? benneyaptımki

Arkadaşlar bende yaklaşık 3 senedir siyah saç kullanıorum artık sıkıldım.. Siteden araştirdigim kadarıyla Palette Blond IL1 açıcısını diplere uygulamadıgınız sürece siyah saçı açıormus.. Peki bu işlemi yaptıktan sonra karamel_turuncu tonları tutturmak için hangi renk boyayla üstüne geçmeliyim.. Yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…