bence kesinlikle siyaha boyatma madem deneyeceksin koyu kahve yada kahve tonlarına boyat zaten onlarda koyu oluyo siyah kadar olmasada hem beğenmezsen dönmen daha kolay olur...birde saçını siyaha boyatıp pişman olursan yine burda konu açarsın saç rengimi nasıl açıcam die :)) benim başıma geldide...
bence kesinlikle siyaha boyatma madem deneyeceksin koyu kahve yada kahve tonlarına boyat zaten onlarda koyu oluyo siyah kadar olmasada hem beğenmezsen dönmen daha kolay olur...birde saçını siyaha boyatıp pişman olursan yine burda konu açarsın saç rengimi nasıl açıcam die :)) benim başıma geldide...
valla bende taaz.com da yaptım..dün keşfettim siteyi.. ama doğal bir sonuç almak imkansız tabi...
bilmeyenler için,anasayfada start makeover a tıkla kadın photoları çıkıyor brini seç çıkan ekranın üst kısmın upload photo ya tıkla pc den kendi resmini ekle ve yapmaya başla... bu arada mail adresinizi isteyen ekran çıkacak yazın mail ve şifre yazacaksınız o kadar...
virtual makeover tarzı sitelerden bakabilirsin canım ama bence de saçlarını siyaha boyatman fazla radikal olur... Kumral tonları deneyebilirsin daha iyi olur... Koyu kumral orta kahve falan... Bol şans sana